Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bebişini büyütürken bir yandan da gidecek kilolar gülüm , o kadar hormon ilacı tedaviye değdi ama değil mi bak minnak bir bebişin vaaaarrrr :rolleyes: :KK36:
Ne yapıyon ablaaa. Iyi misin.

Ne yapıyon ablaaa. Iyi misin.
yorgun ama iyiyim gülüm dün hiç pc yi açamadım temizliğe giriştim bitiremedim bile yağ çözücü ile mutfa kapısını biraz da duvarını bile sildim, şimdi eve baksan iş yapıldığı belli bile değil nankörr işlerrrr:)))
şimdi de kalkıp levabo v.s. girişicem sen nasılsın ne yapan :)

yorgun ama iyiyim gülüm dün hiç pc yi açamadım temizliğe giriştim bitiremedim bile yağ çözücü ile mutfa kapısını biraz da duvarını bile sildim, şimdi eve baksan iş yapıldığı belli bile değil nankörr işlerrrr:)))
şimdi de kalkıp levabo v.s. girişicem sen nasılsın ne yapan :)
Aynen ablaa hic yapmamak daha mantikli geliyor ama ozamanda evi b.. Goturuyor :confused: :rolleyes: :rolleyes:

2. kitap gözlerini sımsıkı kapat
3. kitap şeytanı uyandırma
4. kitap peter pan ölmeli
5. kitap kurt gölü
6. kitap fırtınada yanacaksın

ben ikiniciden başladım okumaya, o kitapta da bir önceki cinayetten sürekli bahsetti
ama dediğin gibi olay akışını da merak ediyorum o yüzden 1.ciyi okuyacağım sonra sırasıyla diğerlerini
Bilgi için teşekkür ederim canım,ekran görüntüsü aldım,ben de okumaya çalışayım 🤗

Kızlar boğazında ağrı yok ama doktor hafif kızarıklık gördü bakalım ne çıkacak. Kanda enfeksiyon çıktı. Eğer Boğaz’ında enfeksiyon barsa beta yoksa covit 😞 küçük kızım 10 gün ciğerlerinden küvezde kaldı ondan korkuyorum en çok. Perişan olduk. Kan aldırmak istemedi zar zor damar yoku zor açıldı. 😞😞
hayirliysiyla covid degildir canim icini ferah tut 🌸
gunaydin kizlarrr❤❤❤
cok mutluyum bugunnn
sonunda allahin izniyle annemler donuyo😍😍🤩
5 aydir yoklardii
Senden keyiflisi yoktur 🌸
Kitap okuma fikrine olumlu bakmanıza çooook sevindim kızlar 😍😍

Kitapları illa satın almak zorunda değilsiniz.

Halk Kütüphanelerine kimliğinizle gittiğinizde kişi başı 3 adet kitap alabiliyorsunuz.

15 gün süresi var, isterseniz süreyi uzatabiliyorsunuz.

Biz bebeği bile üye yaptık😅15 kitap alıp dönüyoruz, okuma saatimiz de hep birlikte okuyoruz, onun dışında da herkes isteği zaman okuyor.

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak adına çok güzel oldu, okul başarısını ve anlama düzeyini de artırıyor, tavsiye ederim.

Kitap okumaya başlayanlar okudukları kitabın adını o gün kaç sayfa okuduğunu paylaşırsa birbirimizi motive etmiş oluruz :kahve: :kahve: :kahve:
Benim kizcelerde cok seviyor kitap okumami asiladim sanirim Sürekli okuyarak 🙃 ins kendileride okumayi cözünce okurlar.. benimde Cok hayalim bi kitap saati yapmak Ama Esim uymaz bize 😒 Ben kizcelerimle takilirim insallah 😍

Bende bitirmeye basliyim müthis piskoloji yi okuyorum bende az kaldi bitirmeye 😄

Back
X