Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

helllööööğğğ kızlarrr :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh :-)

Hosgeldin canim.
Cok almamissindir aldiysanda verirsin canim😍

Bende iyiyim sukur ayni kilolarla evle ugrasmaya devam

Benimkide duzeldi simdi canim
Simdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu😁😁😁😁
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende😁😁

Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim😁😁😁😁😁
Allahim aklima mukayyet ol😁

Simdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu😁😁😁😁
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende😁😁

Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim😁😁😁😁😁
Allahim aklima mukayyet ol😁
ayyyy ilahi canımm yaa :D
yorgunluktan olur canım

Kızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Geçmiş olsun canım, doğduğunda aşısını yaptırmış miydiniz? Benim kızım iki aylık,doktor öneriyorum dedi ama emin olamadık bizde

Mrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz

Kızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Yaa cok geçmiş olsun. Ben korktuğumdan aşısını bebekken yaptirsim. Şimdi oluyormuymus aşı. Hastanede falan yatmaniz getekiyor mu acaba

Hoşgeldin canım
Kaç kilo aldın, de bakem :))
ehe bilmiom kiii sabah tartılırım :confused:
Hg canım ❤ yaaa az almışsındr ya bence 🤭
güldün sen sanki :KK8:
Hoş geldin canım çok almamışsındır ya minnoş kızın nasıl ? Sağlık çalışanı olarak hayatın nasıl gidiyor ?
minnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...
ben de dünden beri her gün ve tam gün çalışmaya geri döndüm işte hayırlısı artık....
sizler nasılsınız ? inşallah herkes sağlıklıdır......

Alıntı yapamadım Kızlar. Bebekken açısını yaptırmıştım. 2 yaşında yine böyle olmuştu bu ikinci oluşu. Beklemwdeyiz şimdi hala kesilmezse serum verecekler. Dua edin hafif atlatsın 😞😞
Tahlil sonuçları çıktı mı canım

minnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...
ben de dünden beri her gün ve tam gün çalışmaya geri döndüm işte hayırlısı artık....
sizler nasılsınız ? inşallah herkes sağlıklıdır......
Allah kolaylık versin canım
Büyük kızın mezun mu oldu yoksa 11 miydi

Mrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz
Sende benim gibi kalkar kalmaz işlere koyulmuşsun.
Sabah kalkıp buzdolabını temizlemeye başladım.
Aynı anda kahvaltı hazırlığı tabi.
Kahvaltıdan sonra yemek hazırladığı.
Araya canlı dersler girdi sonra.
Sonra tekrar mutfak.
Baharatlara kadar boşalttım.
İyice detay yapıyorum.
5 gibi yürüyüşe çıkmayı planlıyorum.
Tabi bugün mutfağın da bitmesi lazım

Back
X