- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #400.061
Kizlarrr begeni butonu yanlizca bende mi gitti sizde varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende duruyor canımKizlarrr begeni butonu yanlizca bende mi gitti sizde varmi
Simdi geri gelmis ne oldu anlamadimBende duruyor canım
helllööööğğğ kızlarrr
herkesler nasıll bakalım canım arkadaşlarım
öpüyorum hepinizi....
büççürü kilo aaadiimmm eheheheheh![]()
bende de duruyor canımKizlarrr begeni butonu yanlizca bende mi gitti sizde varmi
Benimkide duzeldi simdi canimbende de duruyor canım
Simdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmuBenimkide duzeldi simdi canim
ayyyy ilahi canımm yaaSimdi size bisey soyluycem ama gulmeyin olurmu
Yada gulun gitsin 10 dakikadir.kendime guluyorum bende
Begeni butonu yok dedimya kendi mesajima bakip begeni butonu yok demisim
Allahim aklima mukayyet ol![]()
Geçmiş olsun canım, doğduğunda aşısını yaptırmış miydiniz? Benim kızım iki aylık,doktor öneriyorum dedi ama emin olamadık bizdeKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
çok çok geçmiş olsun canımKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Yaa çok geçmiş olsun canımKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
Yaa cok geçmiş olsun. Ben korktuğumdan aşısını bebekken yaptirsim. Şimdi oluyormuymus aşı. Hastanede falan yatmaniz getekiyor mu acabaKızlar kızım rota olmuş. Allahtan aşısı var şimdi ishal devam ediyor. Allahım bir an önce bitsin artık ya
ehe bilmiom kiii sabah tartılırımHoşgeldin canım
Kaç kilo aldın, de bakem :))
Hg canım ❤ yaaa az almışsındr ya bence
güldün sen sanki![]()
minnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...Hoş geldin canım çok almamışsındır ya minnoş kızın nasıl ? Sağlık çalışanı olarak hayatın nasıl gidiyor ?
Tahlil sonuçları çıktı mı canımAlıntı yapamadım Kızlar. Bebekken açısını yaptırmıştım. 2 yaşında yine böyle olmuştu bu ikinci oluşu. Beklemwdeyiz şimdi hala kesilmezse serum verecekler. Dua edin hafif atlatsın![]()
Allah kolaylık versin canımminnoş kızım online eğitime devam ediyor işte... onlar da çok sıkıldı artık hep evde...
ben de dünden beri her gün ve tam gün çalışmaya geri döndüm işte hayırlısı artık....
sizler nasılsınız ? inşallah herkes sağlıklıdır......
Sende benim gibi kalkar kalmaz işlere koyulmuşsun.Mrblar kızlar bugün tabiri caizse daha totom yer görmedi sabah kalktık kahvaltı ardından ev işi biraz hamur yoğurmustum bazlama yaptım çamaşır yıkandi onları serdim mutfağı toparladım bulaşıklar yıkanıyor son hepimiz bı banyo faslı olacak sonrasında akşam için çorba yapicam bklm rüzgar olmazsa 5 gibi yürüyüşe çıkarım yada dikiş işlerim var onları hallederim sizler napiyorsunuz