• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Namaria Namaria
Mezuniyetin hayırlı olsun canım:KK9::KK9::KK9:
İlk sayfa ilk mesajdaki mezunlarımıza seni de ekledim😍
Canimmm cok teşekkür ediyorum sonunda oldu 😍 insallah hepinizin fit ve saglikli kilolardaki haberlerinizi bekliyorum 🥰💞

Bugun cok yoruldum ya bide kasık agrım vardı sabahtam o gecti mide agrısı başladı :(
Oglan uyudu smsi bi kahve icicem esimle o alintilara yatmadan bakicam menumu yazip kaciyorm gorsrz kızlar

Bugun cok yoruldum ya bide kasık agrım vardı sabahtam o gecti mide agrısı başladı :KK43:
Oglan uyudu smsi bi kahve icicem esimle o alintilara yatmadan bakicam menumu yazip kaciyorm gorsrz kızlar
Daha geçmedi demek yarın yolcuydunuz değil mi

Aynen cnm yarn oglen cikicaz yola insallah. Gecmiyor ama hafifledi sukur :KK43: niye boyle oldum bilmem
İnşallah sabaha geçmiş olur canım iyi yolculuklar şimdiden
U UcanSupurge okudun mu canim. Ben bu hafta cok gaza geldim. zayiflamam lazim. Biraz zararim dokunabilir listeye 😫😫
Sen eksi gel bi zararın dokunmaz :KK74:
Bu akşam dolma yedim🙈 ama yarına dengelerim insallah pazartesi eksi olmak istiyorum çünkü
Yarın protein + salata veya sebze yemeği + yoğurt yapabilir üstüne de spor yapabilirsin canım :KK49:

Allah seniii kahkaha attım. Kızım uyuyor 1 saattir fırsattan istifade iş yapıyorum birazdan uyanır dikilir beşiğin başına 😂
Kiz benim kiz uyuyunca bende firsattan istifade dinleniyom. Galiba benim işlerim o yuzden hic bitmiyor 😂😂😂

Back
X