• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama öyle ya tadilat el becerisi olarak sıfır benim koca 😄 ev işlerinde iyi ama ters biraz :KK70:

Arkadaşlar da deniz canım menünü gün sonunda menü sayfasında yazmalisin 😉

Canım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki

Bende düşünüyorum ama boşa mı para bilemedim memnun musun nasıl kullanımı

🤩👏
Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım
Canim ben listede degildim ya bildirim yapmadim.
Öyle mi oluyor listeye be zaman giriyorsun
Kız nasıl dayanıyorsun o kadar açlığa. Bi de 2 tane bebeye bakıyorsun🙄 ben olsam hastanenin ortasına bayılırdım:eek:

Sanmam. Birincilik 1 üstüne geliyor genelde
Kız ben yemek yemeyi pek sevmiyorum hele kahvaltı nefret ederim buna rağmen sabitim aklıma geldikçe sinirleniyorum 😡😡😡
2 ayı dolmadan bakamazlar zaten sag lik bakanlığı sistemine giriş kapali oluyor.
Bende öyle biliyorum canım yanlışlık olmasın diye sorup bilgilendirdim
Hadiii eve gidince bi daha tartilll
Ben 1 ayın sonunda dışarı gezmeye çıktım hayatta gitmem eve :63::63::63:
Aile hekiminden bugünlük aldım kendi kadın doğum doktorumdan pazartesiden itibaren alacağım inşallah.Bak muhakkak canım,benim mebbiste bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu,hastane bana o gün de dahil demişti megersem bugün rapora dahil değilmiş,bugün başlamam lazımmış,aman sende dikkat et
Bende bu ay sonu sorayım ona göre rapor alıcam bende canım
Benim kızım 45 günlükken çekildi,doğru bilgi vermez mıymış 🤔gidince sorayım doktora,gerekirse bir daha cektiririz
Çeken doktora sordum tam oturmamış olur net bilgi vermez bakılmaz dedi bilmşyorum ki hangisi doğru
papatya_2014 papatya_2014 tartıldın mı canım var mı değişiklik ?
Hayır dışarda geziyorum :KK73::KK73::KK73::KK73:

Ben yemek yapmayı seviyorm ama ne yapaym diye dusunmesi sorun :olamaz:
O düsünmesi zaten sevdirmiyor 😄
Selam kızlar,umarım güzel kilolar vermissinizdir,okuyamadım henuz geçmişi.

Ben doğum iznindeydim doğum iznimin bitiş tarihi 23 Ekim yazıyordu raporumda yani bugün son gündü,müdürüm arayıp bugün başlamam gerektigini söyledi,resmen iki ayagim bir papuca girdi,eşimde evde yoktu,kız da daha iki buçuk aylık alel acele sağlık ocağına gittim orasifa kalabalık,kız kucağımda helak oldu😔 aptalligima doymayayim,önceden teyit etsene raporu😔 ama hastane bana 23 ü de dahil demişti,hala emin değilim ama sonuç olarak aldım raporu.
Hal etmissin ne azindan canim, Keske ordada Burasi gibi 1 sene ücretli izin olsa sonrasinda 2 sene ücretsiz oluyor isteyene.. yine ise dönebiliyorsun cocuk krese baslayinca
Sen de annem gibi konuştun :KK70:
Ellerinden öperim annenin 😄
İste oyle bir vakit yok. Ancak hepsi gece uyuyunca onda da kahve icim muzik dinliyorum bi
Anne olmak Cok zor 😪
Eki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Tok karna böyle geldiysen Cok iyi canim

Bu hafta listeye giremiyormusun cnm
bilmiyorumki
liste uygun olursa girmek istiyorum
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. papatya_2014 papatya_2014 (801 puan)

:KK36: 2. @bi prenses annesi (378 puan)
:KK73: 3. I Ilyusa (300 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
eline saglik canim:)
Ama öyle ya tadilat el becerisi olarak sıfır benim koca 😄 ev işlerinde iyi ama ters biraz :KK70:

Arkadaşlar da deniz canım menünü gün sonunda menü sayfasında yazmalisin 😉

Canım hastaneden çıkarken verdikleri kağıtta 40-45 günlükken getirin yazıyordu kızımda da öyle götürmüştük değişiyor demek ki

Bende düşünüyorum ama boşa mı para bilemedim memnun musun nasıl kullanımı

🤩👏
bence bosa
ben hic takilmiyorum kasmis suymus
aynadaki goruntumden.ne zaman memnun olursam ozaaman iyi
Selam arkadaşlar kusura bakmayın uğrayamadim uzun suredir😔
a.slm canim
koruma nasil gidiyo sende:)
Supla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim😉😜
cok guzel olmus.eline emegine saglik canim:)

Eki Görüntüle 2709539
Kızlar gecen hafta 77.7
Bu hafta 77.4
Az once tartıldım,yani sabah koşturmacali geçti, yazdım sebebini yukarda,yani bu kilom kahvaltı yapmış ve su içmiş halimle olan kilom,bakayım yarın sabah yine tartilayim bu haftaki kilomdan emin olayim
Ekside olman super canim
O düsünmesi zaten sevdirmiyor 😄

Hal etmissin ne azindan canim, Keske ordada Burasi gibi 1 sene ücretli izin olsa sonrasinda 2 sene ücretsiz oluyor isteyene.. yine ise dönebiliyorsun cocuk krese baslayinca

Ellerinden öperim annenin 😄

Anne olmak Cok zor 😪

Tok karna böyle geldiysen Cok iyi canim
Babadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.

Allah Allah bize hiç bişey demediler kC günlük olduğunu söyledik ultrason çekilmeden tamam dediler

Hım yarın güzel bı gün olur insAllah o zmn ne diyim

Kız benim oğlana niye nasıl baktılar o zmn 🤔

Yok karna süper cnm
Ultrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz.
Supla takımınin peçeteleri kızlar size de atayım dedim yeni şeyler denemeyi çok seviyorum güzel oldu sankim😉😜
Harikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sana
Ben ilkmkızımda da 3 aylıkken baktırdım belki sizin orda farklıdır bilemedim canım

Öyle mi oluyor listeye be zaman giriyorsun

Kız ben yemek yemeyi pek sevmiyorum hele kahvaltı nefret ederim buna rağmen sabitim aklıma geldikçe sinirleniyorum 😡😡😡

Bende öyle biliyorum canım yanlışlık olmasın diye sorup bilgilendirdim

Ben 1 ayın sonunda dışarı gezmeye çıktım hayatta gitmem eve :63::63::63:

Bende bu ay sonu sorayım ona göre rapor alıcam bende canım

Çeken doktora sordum tam oturmamış olur net bilgi vermez bakılmaz dedi bilmşyorum ki hangisi doğru

Hayır dışarda geziyorum :KK73::KK73::KK73::KK73:
Bugun giriyorum insallah canim. Ensendeyim. Haftaya muhtemelen seni geçmiş olurum.

Babadan destek onemli canim. İsi agir evw perti cikmis bi sekilde geliyor. Odevlere biraz yardimci olsa rahatlayacagim eminim.
Bu psikolog der ki; Nefes alamazsaniz, nefes olamazsiniz 👍 gerçekten nefes alamiyoruz. Çocuklar gün boyunca bizde.. Akşam 4 gözle beklenir , bi destek biraz nefes olur beklentisi olur içimizde, yorgun argın gelir koca üstüne oda ilgi hizmet bekler bizden. Bizzzz hangi ara nefes alacağız biz nasil nefes olacağız 🤔🤔

Gez gez sefan olsun tamam canım geçen hafta ve bu haftaki tartı görsellerin 74.8 donsuz tartıl haftaya :KK70:
Hahaha senin için özel olarak donumu çıkartıcam 😂😂😂
Ultrason cekmeden elle Muayene edıp az cok anlarlar ama ultrason çekilmeden emin olunmaz.

Harikaa olmuş eline sağlık. Bende çok severim uğraşmayı ama hep ders çalışmam lazım diye uğraşmadım, derste çalışmadım. Ikisinden de oldum anlayacağın. Cok zevkli cok eglenceli. Masallah sana

Bugun giriyorum insallah canim. Ensendeyim. Haftaya muhtemelen seni geçmiş olurum.
Bende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım . Len de gettt bide utanmadan geçicem diyor ah ah şu duraklama olmasa resti çekerdim ama şuan süt dökmüş kedi gibi tamam ablacım diyorum :KK70:

Hahaha senin için özel olarak donumu çıkartıcam 😂😂😂

Bende elle muayene ilk defa duydum canım anlamadım . Len de gettt bide utanmadan geçicem diyor ah ah şu duraklama olmasa resti çekerdim ama şuan süt dökmüş kedi gibi tamam ablacım diyorum :KK70:
Kaçtın 74.8 mi 😂😂😂 bende 76 ooo cokkk rahat geçerim. Bu hafta spora ağırlık vereceğim ayrıca sıkı bir liste hazirliyorum bakalim. Mesela bugün cuma olmasina rağmen akşamı 1 tabak salatayla bitirdim. Içine birazda nohut koydum (başka bir şey için haşlamıştım) ohh mis gibi kapattim günü. Bi kahve içerim bi rezene içerim biter olay sevgilerrr

İlginiz için teşekkürler kaptanlarım listemiz hazırdı kaptanımızın gelmesini bekledik son dakikaya kadar maalesef banı kalkmamış daha
Amannn gördün iyi ki telaş yaptim bi an ne yapsam diye.

Back
X