• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaçtın 74.8 mi 😂😂😂 bende 76 ooo cokkk rahat geçerim. Bu hafta spora ağırlık vereceğim ayrıca sıkı bir liste hazirliyorum bakalim. Mesela bugün cuma olmasina rağmen akşamı 1 tabak salatayla bitirdim. Içine birazda nohut koydum (başka bir şey için haşlamıştım) ohh mis gibi kapattim günü. Bi kahve içerim bi rezene içerim biter olay sevgilerrr
Valla ben sporda birinci oldum ama sabit kaldım pek güvenme derim 😂😂hadi bakalım 😂😂
Bu arada elle muayeneyi de Bizim cocuk doktorunda görmüştüm bende. Iki bacağı birleştirip ölçüsüne bakmıştı galiba, birde duruşuna
Ya bizim doktor her gittiğimizde yapıyor aynısını. Bide benim büyük kızın hiç bir şeyi yoktu bir yıl ortez kullandı çok sıkıntılı süreç. Olacağı varsa herşekilde oluyor yani

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 697. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10.TAKIM) ==>% 1,105
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.885
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==>% 0.830
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @Restful ==> %4 ==> 13. TAKIM :nazar:

2. moni moni ==> %2,98 ==> 10. TAKIM:nazar:

3. denizbenimadim denizbenimadim ==> % 2,41 ==> 9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

F Faunaaa ==> %-1,70 ==> 6.TAKIM

Valla ben sporda birinci oldum ama sabit kaldım pek güvenme derim 😂😂hadi bakalım 😂😂

Ya bizim doktor her gittiğimizde yapıyor aynısını. Bide benim büyük kızın hiç bir şeyi yoktu bir yıl ortez kullandı çok sıkıntılı süreç. Olacağı varsa herşekilde oluyor yani
O iş yalnız sporla olmuyor şekerim metoyu sevecen ilgi gosterecen "yağ cekecen" :KK70: :KK70: :KK70:
1. Olmak için seni bekliyoruz tatlım :KK73: :KK73: :KK73:
Ahhh cokkk iyisinizzz tatlimmmm 💕💕💕
Ona dışarısı yasak gitmesin artık bi yere 😂😂
Bence de kilitleyelim kapilari 😂😂

Kızlar sımsıkı sarılalım hedefimize 💪
Kilo vermek çok zor çok zahmetli ama biz bu kiloları 1 gümde almadık o yüzden 1 günde gitmiyor maalesef
Ama burdaysak demek ki bu durumdan dolayı mutsuzuz o nedenle yol bir an önce bitsin diye birbirimizi sürekli dürtelim:super:

Back
X