• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz millete kahvaltı geç diyon sende 12 de yapmışın. Bozanin yaninda meyve yada kuru yemiş 👍 akşam da az geldi gözüme köfteyi arttirip ekmeği azaltabilurdin.
Kızım gece uyumadı sabah 10 gibi ben de onunla uyudum ondan gecikti canım. Uykusuzluktan ne yediğimi bilemedim dün 🤦‍♀️

Bu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem 🤲🤩

Eklentiler

• IMG20201025105253.webp
    IMG20201025105253.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 27
Hesabınızdan rozetler kısmına gelin, yıldız rozetini aktifleştirin

Eki Görüntüle 2710382
Benimki aktif galiba
Günaydın kızlar 😻
Günaydın canim
Sahil şeridinde yaşamak diyecektim bende😅
Bizde sahile indiğimizde balık tutanları uzun uzun izleriz
hem o hem de babadan kaynaklı 😄

Hani bitane yiycektin pide seni gidi :KK11: gerisi guzel cnm gunu erken kapatman iyi olmus

Kizartma haric guzel cnm afyt olsun

Aynen bekletince daha guzel oluyor bencede afiyrt olsn cnm

Afyt olsun cnm miktar az oldugu icin makarna ve kizartma goze batmiyor ama saglikli biseyler eklemelisin bence menune aksam mesela salata veya bi sebze yemegi yiyip makarna 3 ks olabillrmis

Afyt olsun cnm aksam cok gorunzyor ama baya az aslında birde sen emzirdigin icin oglen biseyler eklemelisin menune kuruyemis sutlu kahve veya kefir ayran vs tarzinda

Hayirlisiyla kavusursunuz inşallah cnm Allah guc kuvvet sabır versin ikinizede.

Keske bende acikmasam. Surekli biseyler yiyebilrm :olamaz::confused:
Amin canım sağlasın

E ela_2019 turşular kuruldu canım
Aklında kalmasın :KK70: :KK70:
Oh maşallah afiyetle yiyin insallah 🤗
insAllah cnm

İyiyiz şükür canım kız senin isim tanıdık geliyor ama hangi topikten hatırlayamadım🤦😜

Normalde bu kadar öğün arasını acmiyodum ama bu kaç gündür nedense çok açıkmıyorum dikkat etmeye çalışırım bklm

Aynen canım suyu fazlalastrmam lazım eklerim

Normalde de en erken 19:30 da yiyebiliyoruz eşim anca geliyor maalesef kuru kayısı aklıma gelmedi güzel olurdu aslında

Saol cnm

Tamam cnm kahve olabilir teşekkür ederim

MaşAllah cnm kolay gelsin ben daha oturuyorjm çay iciyorum

Önce yürüyüşe çik bence modunu yükselt gelince vaktin kalırsa sarma sar
Ask olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussun 😃

Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorum

Yani başka bir topikten alıntı yapiyorum sonra cevap veririm diye sonra burayi okuyorum burdan da alıntı yapiyorum. Alıntıları ekle dedigimde iki topigin alintisi da eklenmis oluyor mecbur birini sikmek zorunda kaliyorum
Eskiden de öyleydi.
Hangi topikten alıntı yaptıysan önce orada cevapla, sonra burayı okumaya dön.
Tabi bizim menü sayfası kural dışı, orada alıntı yapıp, cevapları burada yazıyoruz

Hanimlar bende aktif olmak isterimde ama hala anlamadim seyler var ben biraz sizi takip edip konulari anladiktan sonra katilcam size insallah😊
Mesajları okuyarak ve sohbete katılarak başlayabilirsin.
Anlamaya çalışmakla vakit kaybetme bence.
Anlamadığın yerlerde yardımcı oluruz

Yürüyüşe mı çıksam akşama dolma sarma mı yapsam kararsız kaldım🤔

Dünden beri "yıllarım gitti" şarkısını dinleye dinleye kendi kendime modumu düşürdüm 😭😭
Beni de çok etkiler o şarkı o yüzden dinlemiyorum hiç
Bu arada sabah tartildim kızlar eksideyim insAllah bu hafta yeniden 8 leri gorucem 🤲🤩
Muhteşem 😍 sonsuza kadar elveda 9lar diyeceğiz
Ask olsun canim ya Aralık ayından beri 9. Takimda yarışıyoruz surda bir kaç aydır mezun geziyorum diye hemencik unutmussun 😃
Çocuk yoruyor kafası dağınık hoş gör bacım 🤣

Back
X