- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
- #403.021
De gitsin kız kime ne zarari varHayirli aksamlar diyim en iyisi![]()
Yoruldu mu bugün neden 2 uyku uyudu. Gece uykusuz kaldiysa belki ondandir. Kaç yasindaydi. Acaba 2 yaş sendromu falan mi pinarUzun zaman sonra oglum 2 uyku yapti ve suan 4 den beri hala uyuyor acaba geceye yattignimi sandi bilmiyorm ama bugn gec uyuycaz belli oldu :)
bu ara acayip huysuz disten ve surekli memedeyiz herseye kiziyor asabi aglamaklı. Arabayla oynarken istedigni yapamayinca bile basliyor aglamaya. Zatem ufak ufak hep vardı bu ara arttı bu huyları cıldırtıyor bazen benisag olsunda inşallah gecer bu zamanlarda
Valla grupsuz olmuyor arkadaşım. Ben 3 ay ayrildim kesin zayifliycam şöyledir böyledir dedim yok kilo aldim ve boşa zaman kaybı. Şimdi bir an once zayiflamak istiyorum görüntümden cok sıkıldım. sende zaman kaybetmeden başlaMerhaba Zehra'cım memnun oldum bende ahsen
Evet arkadas alıntı yapmıştı iyide oldu
Daha önce bu grupta bende vardım izne çıktım çıkış o çıkış birdaha geri gelemedim![]()
Kesinlikle yansiyor. Aslinda şöyle oluyor. Cocuk aynı hareketleri yapsa bile biz gerginsek o esnada tahammul edemiyoruz. Biz tahammul edemedikce onlar da gerginlesiyor. Tamamen bizden kaynakli benceBenim kızın koliği başladı,sanırım benim stresim yansıyor çocuğa,eşim evdeyken gayet sakin,baş başa kalinca başlıyor aglamaya![]()