• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar kızlar , kafamda influencer olma düşünceleri dönuyor , instagramda instamom olsam dıyorum annem nazar olur deyipduruyo, dogum kilosu vermekten yurusem o daha zor , gecmi kaldık bu iş için sizce , belli bi takıpcıye ulasmak ne kadar vakit alır acep kaç yıl
Ben karsiyim canim cocuklarin göz önünde bulunmasina.. malesef her türlü seyler var internette.. tabi karar senin fazla Biktim yok nasil takipci olur nasil Döner bu isler diye

Afiyet olsun akşamı güzel kapatmışsın ama su bende çok az olmuş canım

Maşallah canım sporda güzel olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun Canım. Ben aptamil içince tüm iştahım gidiyor bir daha ağzına lokma süremiyorum

Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın 👏

Bugün çekirdek yok 😂 afiyet olsun canım
Evet canım yaa bugün hakikaten az oldu suyum 🙈

Kız cok açtım masa da görünce dayanamadim. Allahtan ki yarin cumaydı da 1 kaşık la yetindim 🤣🤣

Ayniiii bennnnn 😔😔 sinir oluyorum yaaa bir tepsi baklava koy bitirebilirim. Tahin pekmezzz Aman allahim hele helvaaaaa :silah::silah:

Canimmmm arkadaşımmmm:KK19::KK60:

Kız sen bize 1 kilo yeter dediğin günden beri bi rahatlama geldi🤣🤣🤣

Yaaaa nasillll güldüm bunaaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 bide sen benden fazla gelirmişsin

:KK17::KK17::KK17: ben onu kahvaltı öncesi, gece ile kahvalti arasi öğünü olarak şey ettiydim :KK48::KK48:

Gunaydinnnn demek için alıntılamışım 🙄🙄 iyi geceler 🤣🤣

Kapaklar iyiydi sabaha kadar ters beklettim ama sicaktan bozuldu galiba.

Evett yaa içinde fasulye de var bi 16 17 şişe 😫😫😫 cumartesi bi daha yapacagiz 🥺🥺

Sormaaa yaaa 8 kilo fasulye ayikladim gece yarisina kadarrrr 😔😔 bizde hep cocuklar uyuyunca yaptik ama ben iyi kaynattim ya, galiba bizimki sıcaktan oldu.

Ben daha bebegim dogmadan bi bebek arabasi sipariş ettim, araba bi geldi benden daha ağır kocaman arka tekerlekler 😱😱 Aman Allahim hemen geri gönder dedim eşime geri gönderdik ve cok hafif tek elle açılabilen bir araba seçtik harikaa oldu. Zaten kış bebegiydi bide pandemi olunca bir yere cikamadik.

Valla kilo hamur işi ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor, bunlarda sütü kaliteli yapmiyor zaten. Ben diyetteyken ağzıma atistirmalik olarak kuruyemiş meyve atiyorum, diyette olmadigim zaman bisküvi kek falan😟😟 Bence diyet demek sağlıklı beslenme ve kaliteli süt demek 🤗🤗 söyleyeceklerim bu kadar yarışmacı arkadaşlara başarılar 🤣🤣

18 gibi kapandı, sadece 1 sade kahve icicem. Su bile içmeyi düşünmüyorum 🤗🤗

Ayyy beniii ne güzel anlatmışsın 🤣🤣

Kız ipi sen mi istedin kendi mi aldi 🙄🙄🙄 :KK70::KK70::KK70:kızın gelmiyo mu ipe doğru , ben atlamaya korkuyommm

Bence yoga da arttırılmalı 🙄🙄

Büyük diyecektimmm altta gördüm cevabı 🤗🤗

Kizzz bebek emzirirkennn hiç dikkat etmedin mi. Ben gaz yapar diye hiç yiyemiyoedum.

Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Benn nerdeyse hiç almiyorum. Hiç arkadaşım yok 😟😟

Offf bebek kokusu deme bana 🥺🥺 cocuklarimin kokusunu alamiyorumm( coronadan dolayi tat koku yok) coookkkk özledim.

Anaaa 19 aylık bebeğin mi varrr hic bilmiyordum. Küçükmüş daha.
Brokoliyle yeni tanıştım desem 🙈
Karnabahar brokoli ben hiç yiyemezdim sevmezdim
Bi gün bi arkadaşım haşlamasını yaptı üzerine sarımsaklı yoğurtla ayyyyy o gün bugün aşığıyım kendisinin bütün yaz kışı bekledim ki brokoli gelsin de yiyeyim diye 😂
Ama karnabahar hala yiyemiyoruz her türlüsünü denedim ama ııhhhhh

Evet teyzesi biri 19 aylık biri de 6,5 yaşında iki kızım var
Gerçi 19 ay bana artık çok büyük geliyor 😂
Bebek özledim ayy

29 Ekim menüm
Kahvaltı 09.30
1 adet haşlanmış yumurta
Yeşillik
6 adet patates kızartması

Akşam yemeği 18.30
Balık tava miktarı bilmiyorum ama çok değil
Brokoli
Salata

Su:2 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor: kızım durursa gece yapıcam
Canım miktarı az da olsa kızartma olmamış
Brokoli de ben de bugün öğrendim şişlik yapıyormuş
Perşembe günleri kereviz tercih edebilirsin
Şahane bi sebze hem de inanılmaz tok tutuyor

Bunlar sevilmezmiydi oy 😍😍 Ben Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi 😄
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur mis😋 birde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz 😋😋

Afiyet olsun canım koşuyu nerde yaptın
evde kosu bandim var canim:)

Aynı gün aynı şeyi bende yazmışım süre geçtiği için degistiremedim de
evet yaa aklima geldikce utaniyorum😓
Hayirli aksamlar🌸 bitmiyor sayfalar 😫
Midemin rahatsizligini teshis ettim artik 😆 tatli seyler tüketince Midem rahatsizlasiyor malesef iyi biseymi kötü bisey mi bilmiyorum 😅

Sizler nasilsiniz?
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi

Kızlar kızlar , kafamda influencer olma düşünceleri dönuyor , instagramda instamom olsam dıyorum annem nazar olur deyipduruyo, dogum kilosu vermekten yurusem o daha zor , gecmi kaldık bu iş için sizce , belli bi takıpcıye ulasmak ne kadar vakit alır acep kaç yıl
hic fikrim yok canim
zaten benim hic sosyal medyam felan yok

tedaviye gidiyorum canim.. recetemin son Randevusu pazartesi.. Ondan Sonra degisc ins Hic memnun degilim

Cok gecmis olsun canim, iki kiside vefat etmis galiba 😩 orasi Tam bi irkci ülke malesef
yok canim cok sukur olen olmadi
bugun fransanin baska sehirlerindede olaylar cikmis ama orda olenler var
otasidir senin desigin yer

Evet canım yaa bugün hakikaten az oldu suyum 🙈

Bi gün bi arkadaşım haşlamasını yaptı üzerine sarımsaklı yoğurtla ayyyyy o gün bugün aşığıyım kendisinin bütün yaz kışı bekledim ki brokoli gelsin de yiyeyim diye 😂
Ama karnabahar hala yiyemiyoruz her türlüsünü denedim ama ııhhhhh

Evet teyzesi biri 19 aylık biri de 6,5 yaşında iki kızım var
Gerçi 19 ay bana artık çok büyük geliyor 😂
Bebek özledim ayy
kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hic😁😁

Canım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmakta😄 o kadar ot çöp var ki herkes bi yer edinebilir uğraşınca.
Tabi zamanından hayatından feragat etmek gerekiyor uzun süre. Umarım senin için en doğrusu olur. Ben yapamam sıkılırım mesela😄

Bunlar sevilmezmiydi oy 😍😍 Ben Tr de yasarken markette Brokkoli bulmistum bayram etmistim hicte iyi durumda degildi 😄
Onu bide Cok hafif haslayip sogan domatesle kavur mis😋 birde Brokkoli gratin yapariz yeme yaninda yaz 😋😋
brokoliye
sivi yag,sarimsak ve limonlu sos yapincada cok guzel oluyo
ama ben troidden dolayi cok nadir yemeye calisiyorum

Ne bileyim canım 🙈 gerçi bekarken annemin de aldığını hatırlamam hiç demek alışkanlığım olmadığı için yememişim 😄
Ama şimdi şimdi değişik tarifler arıyorum netten 😁

evde kosu bandim var canim:)

evet yaa aklima geldikce utaniyorum😓
gecmis oldun canim
tatli neden agritirki mideyi

hic fikrim yok canim
zaten benim hic sosyal medyam felan yok

yok canim cok sukur olen olmadi
bugun fransanin baska sehirlerindede olaylar cikmis ama orda olenler var
otasidir senin desigin yer

kan gurubun 0 sa karni bahar yeme zatzn hic😁😁
Yok kuzum be grubu benim

Canım takipçin de olur para da kazanırsın. Ancak bütün hayatını internette ortaya seren insanların çok sağlıklı olmadıklarını düşünüyorum açıkçası. Zaman zaten ucu ucuna yeterken nasıl bu kadar zaman buluyorlar anlam veremiyorum. Tabi para artık influncer olmakta😄 o kadar ot çöp var ki herkes bi yer edinebilir uğraşınca.
Tabi zamanından hayatından feragat etmek gerekiyor uzun süre. Umarım senin için en doğrusu olur. Ben yapamam sıkılırım mesela😄
evet ya gercekten
bide takip edenlzride anlamiyom okadar herkesi takip edecek kadar vakitleri nerden buluyollar
cocuk koca ev is guc zaten onlar zaman aliyo

Ya zaten bi süre sonra internet için yaşar hale gelıyorlar haklısın

Back
X