• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İzmir depremi beni alt üst etti, dengem bozuldu yine
Sürekli acaba ne zaman öleceğim diye korku yaşamaktansa ne zaman öleceğimi bilsem daha iyi olmaz mıydı
En azından ona göre yaşardım
Offff Allahım sen İzmirdekilere yardım et kimbilir nasıl korkmuşlardır 😔
Daha fazla da can kaybı olmasın lütfen 🤲🏼
Bende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozuldu 😞😞

Bana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diye
Bu aylarda oluyor canım. Israr edince düzeliyor merak etme

Kizzzz bu kadar dua benim için miydi 💕💕💕 o zaman aminnnn diyelimmmm 🤣🤣🤣 Allah hepimizden razı olsun ben sadece kaydetmistim paylaştım 🤗🤗

Allah yardımcıları olsun. Ne zaman öleceğini bilmek seni paranoyak yapardi ve cok korkutucu olurdu. Düşünsene bilerek elini ateşe tutmak mi zor, bir anda elinin ateşte yanmasi mi.

Kimi insan uykuyu hic sevmez sende oylemisin yoksa tam tersi mi 🤔🤔 ben bu sabah cok zor uyandimmm, uyumayı isterdim.
İwetttt sana ettim ne kadar dua edersen o kadar dua alırsın derler 😊
Buraya yazmaya başladığından beri İlk defa sağlıklı bir menünü gördüm

Sarma vs ekstra gibi duruyor ama kilona göre miktar oldukça az bence. O nedenle dengeleyebilir

Çok zayıf bir menü açlık orucu mu yapıyorsun kız 😱

Aradaki kaçamaklar cumadan dolayı tölere edilebilir

Baya az yemişsin

Bana çok sağlıksız geldi canım

Pilavı Azcık azalt canım. Onun dışında güzel
Aycanım tişikkirlwr karataya döneceğim bu gidişle

cok az geldi gozume

bende 2.cocuk dusuncesinde boyle oluyorum..her yerde savas var.2.yi yapip napacam olup gidersem ortada kalirlar diye

ama sirf savasi yasayan suriyelileride anlamiyom nasilsavasin icine cocuk dunyaya getiriyorlar

pilavin miktari cok gibi geldi
ama cuma yemen iyi olmus :)

gecmis olsun canim
Sabah aynı şeyi düşündüm, ben yine çocukluğumu yaşadım genç kızlığımı da annelik ve eşliğimi de ortalama da olsa yaşıyorum ama ya kızlarım? Onları nasıl bi dünyaya getirdim neler yaşayacaklar hiç bilmiyorum
En basiti şu anda çocukluklarını yaşayamıyorlar yani benim zamanımdaki gibi
Gölgemizden korkarak yaşarken çocuklara da hayatı zindan ediyoruz sanırım

Amin canım cok zor gercekten.
Nezaman ölcegimizi bilsek hic yaşayamazdık. Diyelimki Allah korusun ben 2 hafta sonra olcegimi ogrendm nasl sevam ediyimki yasamaya bu bence 10 sene icinde gecerli

Kızz sen degilmiydin 2 cocuk cok ar birakmadn yapicam vs diyen benmi yaniliyorm :confused:

Cok gecmis olsun cnm hasta olduklarinda zor oluyor cok :(

Tamam ozaman iyi olan kazansın :KK9:

Afiyet olsun cnm iyi uyanabilmissin ben 3bucuk yatsam beni yataktan anca oglum kaldirir :confused::rolleyes:

Meme reddi kotu oluyor bizde yasadik ama daha kucuktu 3 aylik civari ve gercktn emmek istemiyor zorla aliyordu goguslerm patliycak gbi sisiyordu sasıp kalmistm ama geciyor inat et sakın biberon sut vs gecme tamamen birakmasin memeyi. Tadımlar biz 6 ay dolunca baslamistk ama herkez farklı yapiyor tabi afiyet olsun kuzuya. Meyve suyu verme basta bence tatliya alisinda sebzeleri almiyorlar bu defa once sebze purelerini oneriyorlar yogurt veya yumurta sarisi
Belki haklısın kuzum bilsem daha zor olurdu
Ama işte zaman zaman böyle bi kafam bulanıyor 😔

İstersen üçlü rakip olalım bilmiyorum oluyor mu öyle 💃🏻

Afiyet olsun kaptanım

Rabbim hayırlı ömür hayırlı ölüm naisp etsin hepimize cnm bunları sürekli düşünerek yaşamak çok zor zaman zaman düşünsemde çok içine girmiyorum o konuların cunki baya girdap gibi bilemiyoruz hiç bı şeyi

Saol cnm

Anladm cnm mantıklı aslında

Afiyet olsun vnm

Bana da çok geldi nedense cnm 1 yemek kaşığı sütünü artırmak için biseyler denedin mi meme reddinde inatla emzirmek gerekiyormuş insAllah devam eder ara ara oğlumda emmek istemiyor gibi korkuyorum meme reddi mi diye
Amin kuzum

Bende 99 depreminde gölcükteydim ve iliklerime kadar yaşadım o zaman çocuktum şimdi her deprem haberi olduğu zaman çocuklarına ola ne yaparım diye düşünüyorum benimde dengem çok bozuldu 😞😞
Ahhhh canım benim çok geçmiş olsun 😔 rabbim bi daha bu korkuyu yaşatmasın sizlere 🤲🏼

Kızlar hedef belirlemiyenler yazsın.

KASIM AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(30 Ekim-27 Kasım) (4 haftalık)

Handandandan Handandandan (
@Beyazkugu87 (
Pnrrr-12 Pnrrr-12 (69) - - - (66)
denizbenimadim denizbenimadim (63.7)--------(59.7)
strontium strontium (
Ucmelekannesi Ucmelekannesi (
@medine66 62.4 (.............59
Fit mutlu anne Fit mutlu anne (90)---------(87)
U UcanSupurge (
@Furha63 (
papatya_2014 papatya_2014 (74.6) - - - (70)
@Zeycan123.................(58)

Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

@Beyazkugu87 (
strontium strontium (
U UcanSupurge (68 civarı) - 65
@Furha63 (

Listede olanları ben ekledim, hedef belirlemek isteyenler de kendilerini eklesin kızlar

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Şahız , Şahbaz oluruz artık :KK53:

Daha iyi canım gece berbattı ama kızkardeşime geldik burnunu serum fizyolojik ile açtık biraz daha rahatladı hasta olacağı ihtimalini düşünmeden hiç bir şey almadan çıkmışım evden 🤦‍♀️
Sormaa😬
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

Günaydın kızlar 💕
Dün gece ufaklığım 4.30a kadar döndü durdu ağladı
Ben de yarım yamalak o saatten sonra uyudum
Ama gün başladı artık benim için
Güzel bir gün olsun hepimiz için, Allahım gönül ferahlığı versin hepimize
Amin canim.

Günaydın kızlar kızım da üşüttü
gece uyudum desem yalan olur kustu bi kere burnu tıkalı hafif hafif öksürüyor çok çok huysuz 🤦‍♀️ denizbenimadim denizbenimadim seni çok iyi anlıyorum biri bile beni bu derece yıpratmışken bi de ikinci düşünüyorum neyime güveniyorsam
Gecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.
Günaydın kızlar
3,5 ta yatıp 7 de kalktım.
Kahvaltı hazırlayadım, annemler yayladan geldi, kahvaltı yaptık, annemle babamı yolculadık, kızkardeşim ile kahve içiyoruz.
Çocuklar da evi talan ediyor :)))
Kahvelere afiyet olsun yazacaktim lakin....😁😁
Cocuklar tek baslarina bile evi talan edebilirler bide misafir cocugu varsa o evi dusunemiyorum. Neyse oyuna doysun minnoslar
Kızlar nabıyorsunuz kızım 5 aylık olmak uzre , biz hafiften ek gudaya basladık, gunde 1 yemek kasıgı meyvesuyy, 1 yemek kasıgı corba verıyorum bu hafta buna ek olarak bir yemek kasıgı yogurt eklemcek . Amaç sadexe tadıma alıştırmak
Bebegım emerken süreklı ıkıde bir arkasınu dönup etrafı gozlemlıyor , saatlerce meme başındayız ama emdiği sanki iki yudum bişey . Bu ay meme reddımı yasıyoruz acaba napcam bılmıyorum az once sinir geldi bana , şimdi uyutmaya calısıyorum uyku saatı geldı ama muhtemelen aç ..
O aylarda gogsun ortada bebelerin keyfini bekliyorsun canim. Hem egleniyim hem emiyim diyorlar. Bende ilk yogurtla baslamistim ek gidaya. Sadece tattirmaksa amac cay kasiginin ucu dahi yeterli bence.

Kahvaltiydi, kucuk kizin odevleriydi derken bu saati ettik.
Sabahtan kizcemle ev islerini yaptik ben supurdum o sildi:temizlik:

Simdi minnosumu gunduz uykusuna yatirip bir kahve icecegim varmidir eslik edecek olan😁:KK50: kimseler yok hafta sonu gezmesindemisiniz
Oyy maşallah,benim kızda büyür bana yardım eder inşallah 🤗 ben de rezene çayı ile eşlik edeyim sana☺️

@Beyazkugu87 (
strontium strontium (
U UcanSupurge (68 civarı) - 65
@Furha63 (

Amin canim.

Gecmis olsun canim. Cocuklari hava degisikligi cok etkiliyor. Cabucak gecer ins.

Kahvelere afiyet olsun yazacaktim lakin....😁😁
Cocuklar tek baslarina bile evi talan edebilirler bide misafir cocugu varsa o evi dusunemiyorum. Neyse oyuna doysun minnoslar

O aylarda gogsun ortada bebelerin keyfini bekliyorsun canim. Hem egleniyim hem emiyim diyorlar. Bende ilk yogurtla baslamistim ek gidaya. Sadece tattirmaksa amac cay kasiginin ucu dahi yeterli bence.
Öyle yapcaz artık yeterki emsin 🙏🤗

Back
X