• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senle aynı fikirdeyim 😕 Allah daha iyi bilir tabi de içten içe üzülüyorum onlar için
Onlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler mi 🥺🥺 ilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak

Afiyet olsun 🌸
Allahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorum 😟sanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Allah rahmet eylesin canım 🌸
Bende üzülüyorum ama yiyecek ekmekleri varmış o canların allahım onlara uzun ömürler versin inşallah 👏
Benim fikrimi sorarsan evet canım ciddi bir sağlık problemi yoksa şifa için denenebilir 91 saat enkaz altında aç susuz kalan çocuğu gördük hepimiz açlık şifadır hastalıklarımızın çoğu bilinçsizce yememizden
Haklısın canım zaten ne geliyorsa başımıza şu doyumsuLuktan geliyor

Abur cubur benim sikintimda o aslinda.

Ama sen halledersin bir duzene sok kendini yine
Benimmmmdeeee cok seviyorum ama yiyemiyorum. Artık bir an önce istediğim kiloya gelsem de her şeyden kontrollu tatsammm

Allahım affetsin ama annesi babası ölüp kendi kurtulan bebeklere sevinemiyorum 😟sanırım babamı çok erken kaybedip zorluğunu yaşadığım için
Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olsun babacığının :(

Onlari görünce içim parçalanıyor yaa. Şimdi bu kadar zorluktan sonra annelerini istemeyecekler mi 🥺🥺 ilk anne diyecekler ama anne yok asıl yıkım o zaman olacak
ben de çok kötü oldum, kızcağıza çok sevindim yavrum nasıl da güzel ama annesiz kaldı küçüğüm bu yaşında :(

Benim Dr toplam 275 var canım
Tamam cnm ekledm
evet akşamı biraz geç hazırladım canım

sağol canımm :)

bana da aksine dün sanki çok yemişim gibi hissediyorum :)

sağol kuzumm

yok yaaaaaa, pışşşşkkkkk :KK70:
benim yakıtım kahve, şekerli şeyler hiç bi işime yaramaz :KK45:
Senide hic kandiramiyorum yav :confused:
Kizlaaaar kızıma tost yaptım nasıl güzel koktu bu hafta iyi sıkıcam eğer güzel bı kilo verirsem pazar günü eşimle pazar kahvaltisinfa beyaz ekmekten çıtır çıtır sucuklu kaşarlı tost yapicam insAllah 🤲😍 şimdilik yumurtalı saltaya talim 🤭
2 dilim tb ekmekle yapiyorm ben bazen ama cuma odulu olark da guzel fikir :)
bi kac gundur yemeklerden sonra bi agirlik cokuyo,halsizlesiyorum sanki kemiklerim sizliyo
Aman insallah hasta olmazsin
Evet ya biri bitiyor biri başlıyor inşallah tez zamanda kurtuluruz
Amin insallah canım

Alıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım 🤔

Alıntılarım duruyor, akşam kızımı uyuturken cevaplayacağım.. Bugün çok kötüydü her şeye saldırmak istiyordum, iyi ki helva ve tahin pekmeze yemin etmiştim yoksaaa doymak bilmezdim. Cok zor tuttum kendimi cokkk. Smoothie durdurdu biraz. Akşama da dolma vardı yememek için 2 yumurta kırdım ama hala açım 🤔
İyi ki yemin etmişsin eloşum

Kan Şekerinde sıkıntı olabilir canım. Uzun süre açlıktan sonra aniden yenen yemek kan şekerinde ani yükseliş ve halsizlik yapabilir
seker olabilirmiki acaba
basin sagolsun canim
kac yasindaydin vefat ettiginde
Benim fikrimi sorarsan evet canım ciddi bir sağlık problemi yoksa şifa için denenebilir 91 saat enkaz altında aç susuz kalan çocuğu gördük hepimiz açlık şifadır hastalıklarımızın çoğu bilinçsizce yememizden
bende onu dusundum.3 yasindaki cocuk 4 gun ac susuz durduysa biz niye duramiyoruzku

cok severdim bu sarkiyi😍😍

Büyük iyileşti çok şükür ama kekik hiç denememiştim bi deneyim. Benim büyük çok cins çok yemek ayırır herşeyi yediremiypeum inşallah içirebilirim

Geçmiş olsun sana da canım. O ter mahvediyor değiştirmesen olmuyor bende kaç gündür ter nöbetindeydim büyük iyileşti küçük başladı. Ama şükür bugün daha iyi

Geçmiş olsun sana sa canım bende ilaç hiç sevmiyorum kendim de içmem. Buhar makinasına viks attım biraz oda iyi geldi odada. Küçüle sadece serumfizyoloji yapıyorum bugün daha iyi çok şükür
Benm oglum da içmiyor yaa. Bal koydum ilmadi mandalina sıktım olmadi. Cok zor gercekten

Inşallah bu gece rahat uyuruz canim. Allahim şifa versin hepsine
Yok canım hala aynı sen [ ] işaret olan yere bastıysan ondan eski hali gözüküyordur

Şifa olsun insAllah 🤲🤗

Ohh MaşAllah afiyet olsun
Tamam canim ona bi bakayim bu alintilardan sonra. Basma ihtimalim yüksek.
Aynen degistiricem baklm olucakmi sabah mama vermiyorm kahvalti sonra corba o yuzden neye karisdirirm onlari bilmem sade yogurt da yemiyor anca ayran olark :/

Hayirlisi olsun hakkinda cnm :)

Cok gecmis olsun cnm biturlu tamamen iyilesemediniz :(
Canim pekmezi yogurtla verme. Gündüz bi meyve rendeleyip ona karıştırabilirsin.
Gecmis olsun canim.
Dun gece bizde hic uyumadik desem yeridir. Oksurukten ne kendi uyudu ne beni uyuttu cadi kizim.

Kolay gelsin canim
Senin kız mi hasta. Oğlun anladim bende. Cok geçmiş olsun. Nasil şimdi
evet kuzum lokuma ben de üzüldüm zaten dün saçma sapan bi menü oldu benimki yemiş olmak için bişeler yedim canım sadece lokum çekti ama bugün kaldığım yerden devam :KK49:

valla ben kötü bir örnek olabilirim ama iş yaparken kızlarımın eline oyalanacak bişe veriyorum, ya tablet telefon ya da boyama kitapları koyuyorum önlerine onlar oyalanırken ben de hızlı hızlı işimi bitiriyorum yoksa özellikle küçüğüm çok ayağıma dolandığı için iş yapamam
ama pertim çıkıyor tabii motor takmış gibi hızla bütün işleri yapmaya çalışırken :D

geçmiş olsun canım

benimki aynı gibi
keşke dönse eski usule be sevmedim yeni sistemi
Ben sevmiştim aslında ama duzeltebilirsem duzeltiyim.
Ya gecen ay oyun halısında anakucagında fln kemdıkemdıne az da olsa oyalanıyordu , bu ay sapıttı hep benı yanında istıyor , kapıdan cıktıgımı gordugu an mızmızlanıyo hatta yanındaysam da mızmızlanıuo 7-24 kucagımda olcakmış :)) oyuncakla degıl benle oynamayı sevuo bu ay , habıre onla konusayım falan , oyuzden gunduzler ben iptal :))))
Daha dur canimmm. Daha gelip ayağına yapışacak. Elini tutup içeri cekeecek 🤗🤗🤗
Yok canım 🤣 biraz da o çıldırsın ne yapayım
Dersim az zaten Sadece 5 ve 6lara sınıf birleştirme olayı da var 5ler 4 şube 2şer 2şer birleştirdim 6lar 3 şube onların hepsine de bir yapacağım 2 saat filan sürecek aralarla

Biz kombiyi açtık + battaniye ile uyuyoruz

Ben de dinleyeyim

Oh ne güzel ben daha yatakta debeleniyorum
Oo dersler süper olmuş. Baya rahatlarsin böyle.
Bu ara da sayenizde müzik dinlemiş oluyoum yoksa pek aram yok 💕💕
Olur ama dediğim gibi yaparsan tadı güzel oluyor, gerek bile kalmıyor
Maalesef içmedi.
İyi ki yemin etmişsin eloşum
Sorma canim . Yoksa doymak bilmiyorum. Kendimi frenleyemiyorum.

Back
X