• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Erkenden menümü yazayım
Kahvaltı 09.00
İki yemek kaşığı kadar kavurmalı yumurta(ev yapımı kavurma kendi yağıyla kavruldu)
Bir dilim peynir
İki dilim TB ekmegi

Öğle 14.00
Bir kucuk tabak bol yesillijli kısır
Üç kaşık yogurt
Bol kıvırcık

Aksam da salata yoğurt yemeği planliyorum,öğle yediğim kisiri dengelemek icin.

Aralarda rezene,kimyon çayları içiyorum,2.5 litre su,spor yok.
Afiyet olsun cnm

Az önce dışardan geldim evde bir kablo yanık kokusu vardı, korkudan hemen şalterleri indirdim.
Geçmiş yapıp alıntıları aldım, fırsat bulunca yazacağım.

Henüz birşey yiyip içmedim.
Bugün için dolma sarma yapmıştım, kaçamak niyetine yiyeceğim ama eksik çok iyi olmadığı için tek öğünle kapatacağım bugünü.

3 gün evvel adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım, ödemi tam olarak başlamadı ama tartıya da olumsuz yansıması oldu, tabi bu hafta yürüyüşe çıkamamamın etkisi daha da büyük, kuş kadar yesemde maalesef spor olmadan kilo veremiyorum :KK43:
Canim sporunu ihmal etme ozaman sende biliyorsn kendini. Illa yuruyus degl evde leslie mekik vs de yapabillrsn basta zor geliyor ama baslayinca duzen oturtunca yapiliyor ben oyle yaptm iyiki basladım diyorm smdi duzenli gidiyor enazindna kilo sporsuz bendede duraklama cok oluyor
Ben 12 temmuzda yaptım cnm 22 ağustosta adet oldum snrm bı daha olmadim

Bende kızımda olmuştum bunda olamadm

Saol cnm

Tebrikler kızlar 👍🤩 spor bakanı olarak süper orneksin

Süper cnm tebrikler

Haklsn istisna bı durum oldu insAllah pilden kaynaklıdr evde yedek pil bulundurmak gerek snrm

Bünyeden bünyeye değişiyor snrm kızımda hemen olmuştum

Menülerin gayet az aslında senin bünye baya zor veriyor sanrm daha fazla eksi bekliyordum ben sednen tebrikler cnm eksi eksidir 😉
Sagolasn cnm :KK36:
tebrikler canım kilona göre iyi vermişsin bence

tebrikler canım

vücut ödemini ancak atabildi diye düşünüyorum o yüzden bu kadar çok verdim sanırım
ama ben gr gr da olsa razıyım be canım vermeye nihayetinde hepsini vereceğim geç olsun güç olmasın :KK60:
Haklisin cnm cok acele etmemek lazm gitsin yeterki :) insallah boyle devam edersn:KK37:
Şimdi daha çok sevdim kayinvalideni😅
Bende baskın bir kadınım ama hergün kendime söz veriyorum, çocuklarımın hayatına karışmayacağım diye.
Kızları şimdiden özgür bıraktım, sadece ders çalışıp kitap okumaları konusunda baskı yapıyorum.
Doğurduğumuz evladımızı kendi karakterimizin altında ezip, edilgen duruma getirmememiz lazım
Cok sanslı kızların cnm :) böyle dusunceli Anneleri oldugu icin.
Bu hafta anlamadım adam akıllı yemek yemedım hafta bası 1 kg fazlam vardı bu kadar dusurebildim birşey yemeyerek ama hala karnım semsert
Gecen hafta 64.6
Bugun 64.9
Fark +0.3
Yuzde - 0.005
Cok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnku
Merhabalar kizlar
Ben sabitim 69.1
Aslında hafta içi 68.5 gelmiştim ama bu gün değişmiş....
Bi bismillah de basla cnm menu de yazsan ne guzel olur
Kızlar üst komşum poztif , karşı komşum da üst komşumun annesi o da pozitif. Delikten goruyorum ust komşum annesının kapısını açıp tepsiyle yemek getırıyo. Tabi apartmwn içinde dolanıyo yani pozıtuf pozıtıf . Şikayet etsem bile o anı nası ıl bılcekler , 5 dk yemek bırakıp gıdıyo ama risk te bırakıyo. Benım bıldıgım aynı evın içinde bıle bi odada karantınada olmuomu kişi
Bencede herkezi riske atiyorlar yemek vermek istiyorsa bile evde negatif olan biriyle gonderebillir.
50 dk leslie yaptim şimdi 30 dk plates yapayim vücudum soğumadan haydiiii kimler yaptı sporunuuuu :spor::spor::KK6::KK6:🤸‍♀️🤸‍♀️🤼‍♀️🤼‍♀️
Woww supersinnm bugun benim izinli gunum yarin itibariyle basliycam
Tamam kaptanım :)
Cuma bildirimi: 67.1 :confused:
Hosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilon
Slm kızlar:KK3::KK3:
Kv yolcu ettik çok şükür gittiler :KK70::KK70:

Bende sabah tarti resmi atayim başlangıç yapayım :olamaz::olamaz:
Ozaman gözunaydinn :KK62::KK70::KK71:

Canim sporunu ihmal etme ozaman sende biliyorsn kendini. Illa yuruyus degl evde leslie mekik vs de yapabillrsn basta zor geliyor ama baslayinca duzen oturtunca yapiliyor ben oyle yaptm iyiki basladım diyorm smdi duzenli gidiyor enazindna kilo sporsuz bendede duraklama cok oluyor

Sagolasn cnm :KK36:

Haklisin cnm cok acele etmemek lazm gitsin yeterki :) insallah boyle devam edersn:KK37:

Cok sanslı kızların cnm :) böyle dusunceli Anneleri oldugu icin.

Cok az yiyince vucud kendini korumayami aldi acaba cnm spor da yapmadn bu ara sanki bana bildirmedn cnku

Bi bismillah de basla cnm menu de yazsan ne guzel olur

Bencede herkezi riske atiyorlar yemek vermek istiyorsa bile evde negatif olan biriyle gonderebillir.

Woww supersinnm bugun benim izinli gunum yarin itibariyle basliycam

Hosgeldin cnm nasl gidiyor en son kactı kilon

Ozaman gözunaydinn :KK62::KK70::KK71:
Aynen canım ya da annesini kendi evıne alabılır , hayırlısı.

Kızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım

Kızlar bi önerim var aylık ölcu mu alsak ben bugun aldım kendimden. Oda bir motivasyon olur bazen kilo duruyor ama inceliyoruz mesela. Kimler evet diyor oylama yapalm olmadi gönullu yoksa ben tutar karşilastirma yaparm aylık.
Tamam derseniz, Kalca, Göbek, Bel, Gögüs, üst bacak, üst kol olarak alıyorum ben sizde alıp yazabillrsniz liste oluşturalım
aslinda fuzel olur bence

Ne güzel düşünmüşsün canım

6 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) Dream00 Dream00 (56.7)
  2. ) I Ilyusa (61.7)
  3. ) denizbenimadim denizbenimadim (63.6)
  4. ) strontium strontium (64.9)
  5. ) @Furha63 (66.2)
  6. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (68.4)
  7. ) Jasminium84 Jasminium84 (69.6)
  8. ) Handandandan Handandandan (72)
  9. ) E ela_2019 (73.9)
  10. ) M Manolya15 (74)
  11. ) papatya_2014 papatya_2014 (74)
  12. ) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (76.3)
  13. ) masal3487 masal3487 (76.5)
  14. ) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (89.1)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir

Son düzenleme:
Olur canım yarın ölçüm yapıp seni etiketlerim😉

Olurrrrr😻 sezeryan dogum yapan anne var mı ya grupta , gobekten nasıl kurtuldunuz korse işe yararmı bu saatten sonra .yaklasık 5 aylıgız

Back
X