• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Butun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa😢😢

Sabah 30 dk leslie yapmistim menuye etiketlemeyi unuttum 90 Pnrrr-12 Pnrrr-12
Geçmiş olsun canım alıntıdan gördüm şimdi nasılsın?.

Ya benım de midem bulanıyor ıkı gundur, halsizim, komşulardan dolayı psıkolojık korona hissedıyorım kendimi sanki 😐 hiç souk algınlığı gelmıo aklıma, tek gelen korona , sanki kışın hiç hasta olmuyor muyduk oyle bişeydir inşş, gecmıs olsun ,acil şifalar
Geçmiş olsun canım malesef bu dönemde hemen o geliyor aklımıza.. burda vakkalarda patlama yaşanıyor Allah sonumuzu hayır etsin

Butun vucudum ligme ligme kiyiyorlar sanki. Kollarim bacaklarim cok agriyor bugun. Kizlar desen gripler esim de burnunu cekiyor offf kisi hic sevmedim bu sene ben yaaa😢😢

Geçmiş olsun canım sıcak bi duş alıp ağrı kesici ilac içip yatsan dinlensen iyi gelir belki

Selam kızlar,mutlu hafta sonları olsun.Sabah temizlik yaptım, yarına kalmasın dedim.Kizçeyi yıkadık,küçük çapli bir kriz olsa da yıkamayı başardık😂 sizlerin nasıl gidiyor haftasonu?
Niye kriz oldu ki :confused: kosturmalı bol eksinli esim evdeyken hic isim bitmiyor nedense :/
Ölçüler zorunlu değil sanırım,benim moralim bozuluyor ölçüm yapınca ben dahil olmayayim diyorum.
Bence inceldigini gormek daha cok motive eder ama sen billirsin tabiki
1000 ip atlama duş alacam yarım saat sonra derslerim başlıyor görüşürüz 👋🏻 Eki Görüntüle 2716826
Muthisss
Okumaya başlamak için yatak odasına girdim ki, ne göreyim, bebeğim bütün çekmeceleri dökmüş 😱😱
:confused::KK70:
Bi de kitap okuyo 😳 hen kaptan hem örtmen hem uc cocuk annesi hem cok az yiyor hırslı hem de entel masallah:))))) nasıl yetişiyor heryereeee
Ayy bencede nasil yetisiyor 1 cocukla cuvalliyorm bazem :confused:
sona yaklastıkca cok zorlandım ben yaa :KK43: 4 kg gıtmedı bı

bosluk buldukca yuruyorym aslında gunde 11 12 saatım pc basında gecıyor

olabılır canım bugun 64.7 ı gordum bakalım
iyiler şükür sallanmıyoruz dıyordu en son şimdi kayınvalıdesı faln yanlarında çok arayamıyorum
Anladim cnm hep pc basindaysan spor daha bi şart sanki
Bunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.

Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...

Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.

Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim

1️⃣Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...

Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.

Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz, yetişkin bilincinde olmamız lazım....

Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...

Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)

Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....

2️⃣Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.

Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...

Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...

Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...

3️⃣Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.

Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....

Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta

4️⃣Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)

5️⃣Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.

6️⃣Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.

7️⃣Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.

8️⃣Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.

Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....

9️⃣Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.

🔟"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum

Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Cok guzel yazmissin cnm eline emegine saglık. Kendimce bi duzen oturtrum her hafta az az da olsa gidiyor ama daha iyisini yapmaya calisicam kaptanim. Son madde super :KK200:
Bu haftanın hedeflerini ben belirledim...

Bu haftadan sonra Cuma günü bildirim yapılırken yeni haftanın hedefini de yazalım

@hadikonusalim >>>> 1.6 kg
Pnrrr-12 Pnrrr-12 >>>> 0.7 kg
Handandandan Handandandan >>>> 1 kg
@strontium >>>> 1.6 kg
@bi prenses annesi >>>> 1 kg
@papatya_2014 >>>> 1 kg
E ela_2019 >>>> 1.5 kg
@medine66 >>>> 0.9 kg
@masal3487 >>>> 1.5 kg

M Manolya15 >>>> 1 kg
@Jasminimum84 >>>> 1 kg
Ucmelekannesi Ucmelekannesi >>>> 1 kg
Pembe Lotus Pembe Lotus >>>> 1.7 kg
Daha fazlası icin ugrasicam canım :KK37:
Hiç baktırdın mı son zamanlarda canım? Pcos ün en büyük etkeni insülin direnci zaten

Maşallah nice sporların olsun akşam bi tur da Leslie yapayım da bu haftanın spor birincisi olayım :KK6:
Oooo iddaliyizz hadi bakalimm :cool:
7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Guzel cnm afyt olsun
7 kasım cumartesi

09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin

13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek

15.00 sütlü türk kahvesi

18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi

3litresu

Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Afiyet olsn guzel menu cnm sporda guzel. Aksam tavugn yanina salata guzel olurmus
7 Kasım Cumartesi
12:30
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta sarısı

16:30
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 çay kaşığı tarçın (karışım halinde )

19:30
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu

su:2 litre
Spor: 1000 ip atlama 200 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Guzel begendm cnm afyt olsun spor da guzel
7 Kasım Cumartesi

08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi

13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi

Su >>> 2 lt

Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım :KK43:
Afyt olsun kaptanim gene gunu cok erken kapatmissin zorlanicaksin, haftasonu bari normalmi beslensen.
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

Spor: yok
Guzel cnm afyt olsun iyilesme varmı biraz

Bunları yazmak uzun zamandır aklımdaydı ama kısmet bugüne imiş.

Hepimiz ne için burada olduğumuzu biliyoruz zaten..
Amaçlar ortak, burda olma sebebimiz de daha fazla motive olmak, bu süreçte yorulup usanıp bırakmamak...

Üzerimizde bir disiplinsizlik ve motivasyon eksikliği var ve bunları daha da körükleyen şeyler var...
Bunların üzerine epey düşündüm.
Defalarca da doğruluğunu kanıtladım.

Sizlerle paylaşıyorum ki, artık takımca aynı hatalara düşmeyelim

1️⃣Her ne kadar kaptan olsamda amacım sizinle aynı, kaptan olmama ayrı anlamlar yüklemenizi istemiyorum, çünkü bende yüklemiyorum...

Takımda kurallar var ve takıma gelen her üyeye kurallara uyup uymacağını sorduğumuzda uyacağına söz verenleri takıma alıyoruz.

Ancak sonrasında gevşeklik gösteriliyor.
Kendimi yada kaptan yardımcılarımı burda kolluk kuvveti gibi bir pozisyona getirmek istemiyorum, çünkü hepimiz yaşını başını almış yetişkin bireyleriz, yetişkin bilincinde olmamız lazım....

Menü yazmayan, menü yorumlamayan kim diye çetele tutmak zorunda kalıyor olmak bana göre hiç etik değil...

Kurallar var, herkes biliyor ve her seferinde hatırlatmak gerekmiyor, lütfen kimse kimsenin yükünü artırmasın (zaten hayat yükümüz yeteri akdar ağır)

Kimseyi kırmak üzmek istemiyorum, herkes sorumluluklarını yerine getirsin ki, burada dostane ilişkilerimizi sürdürerek keyif ile hedefimize ulaşalım....

2️⃣Amacımıza ulaşma noktasında yolu uzatmamak adına sadece Cuma günü abartmamak kaydıyla kaçamaklara göz yumabiliriz, Cumartesi ve Pazar da sahil diğer günler menüler dikkat edilsin.

Tartıya son 3 gün kala (Salı-Çarsamba-Perşembe) menülerinde şişlik ve ve ödem yapacak besinler bulunmasın...

Şişlik ve ödem yapacak besinleri (Cuma-Cumartesi-Pazar-Pazartesi) günlerinde tüketebilirsiniz...

Menüler son öğünden hemen sonra yazılsın ki yorumlanabilsin, ertesi gün aynı hatalar devam etmesin...

3️⃣Wc ve Ödem sorunu olanlar bu sorunu çözümlemeye Salı gününden itibaren başlasınlar...
Bu problemleri çözmek için son güne yani Perşembeyi beklemeyelim.

Sonuç itibariyle kimse Cuma günü artı yada sabitini WC sorunum var, ödemim var diye masumlaştırmasın....

Ayda bir kere adet ödemi mazur görülebilir ama sadece 1 hafta

4️⃣Pazartesi tartıda artı gelenlere "Cumaya halledersin" demek yerine "artıyı atıp eksiye geçmek için ne yapacağını" sorarak acil eylem planlarını yapmalarını sağlayalım...(Hallersin gibi cümleler gevşekliğe sebep oluyor)

5️⃣Cuma günü yaklaştıkça "Cuma günü artı yada sabit olacağım, tartım artıda" gibi cümleler ile artı yada sabit gelecek olmaya yer yapıp diğer üyelerin motivayonunu olumsuz etkilemeyelim.

6️⃣Cuma günü artı, sabit yada % 0.5 'den aşağı eksi gelenlere "bu haftada böyle olsun, haftaya hallersin, eksidesin ya yeter, artı değilsin en azından, sabit değilsin" gibi cümleler kurmak yerine "nerede hata yaptığını, bir haftanın boşa gittiğini, haftaya için planinont ne olduğunu" sorarak kişiyi kendine getirmeye çalışalım.

7️⃣Listede mucize yok, mucize menülerinizde ve yaptığınız sporlarda...
Listeye girince kiloların kendi kendine gideceğini düşünüp disiplinsiz davranmak akıntıya karşı kürek sallamak oluyor...
Özellikle listede olan herkes takıma karşı bir sorumluluğu olduğunu bilsin ve her menüsünü ona göre düzenlesin.

8️⃣Bu hafta bu takımdan 1.lik bekliyorum, listede olan herkes acil eylem planlarını hemen yapsın.
Bu haftadan itibaren de, 9.takımı her hafta derecelerde görmek istiyorum.

Şunu hepimiz biliyoruz ki, derece alınca motivasyonumuz katlanıyor....

9️⃣Bu haftadan itibaren listede olan herkesten Cuma günü tartı bildiriminin hemen arkasından "son 4 haftada verdiği kilonun yüzdesini hesaplamasını" ve beni ve kaptan yardımcılarını etiketleyerek paylaşmanızı istiyorum, ne kadar mesafe kat ettiğimizi görmek adına iyi gelecektir.

🔟"Listede olupta son 4 haftada %3 ten az kilo verenler listeden çıkarılır" maddesini uygulamaya başlıyorum

Son olarak listede olan herkes ve listeye girmek ihtimali yada isteği olanlar Cuma bildirimlerini resimli (nickli ve tarihli) olarak yapsınlar
Haklısın 👍 msj alınmıştır

Bize de anlatır mısın omad nedir
Tabii ki canım elimden geldiğince anlatayım
Omad one meal a day tanımının kısaltılması
Yani tek öğün beslenme
Aralıklı orucun 23/1 şekli
Bu beslenmede günlük almanız gereken kaloriyi 1 öğünde alıp kalan 23 saatte şekersiz çay kahve su hariç hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor
Bu tarz beslenme hem kalori açığı oluşturduğundan kilo verdiriyor hem de otofajiye neden olduğundan vücuttan toksinleri atmaya yarıyor hem de insülin direncini de düşürmeye faydası var

7 kasim cumartesi
11.00
2 dlm tb ekmek
1dlm peynir
2 yk pekmez

15.0p
Sade kahve
1 kare bitter
1 armut

19.00 (gibi yiyecegim)
1 kase kuru fasulye
Bolll salata
Yarim yumurta kadar turp

Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım
7 kasım cumartesi

09.00 haslanmıs yumurta, 1 dilim tam bugday ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin

13.00 sucuklu yumurta kucuk tava , kendi yagı ile,1 dilim tambugday ekmek

15.00 sütlü türk kahvesi

18.00 tavada tavuk kanat ıncık 5 adet ( sıfır yag) sosuyla pişirildi

3litresu

Spor
30 dk leslie 30*3: 9
Afiyet olsun
7 Kasım Cumartesi
12:30
7 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 dilim kaşar
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta sarısı

16:30
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
Yarım armut
1 çay kaşığı tarçın (karışım halinde )

19:30
2 kepçe etli kuru fasülye
1 küçük kase turşu

Spor: 1000 ip atlama 200 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
Afiyet olsun spor harika 🧿
7 Kasım Cumartesi

08:30 >>> 3 adet dolma
Acı süs biberi

13:00 >>> 3 adet dolma(kıyma+bulgur)
1 kase yoğurt
Acı süs biberi

Su >>> 2 lt

Spor >>> 70 dk orta tempolu yürüyüş
70*2= 140 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Bir tur daha yürüyüş yapmayı planlıyorum ama henüz bebeğimi uyutmayı başaramadım :KK43:
Afiyet olsun kaptanım dolmayı bende severim ama sabah hiç denemedim🤔
Yürüyüş yapmışsın zaten 🧿
7 Kasım cumartesi
Kahvaltı 10.00
1 yk Menemen
3 patates kızartması
Domates
Yeşillik

Akşam yemeği 19.00
1 kepçe çorba
3 yk tavuk sote
Bir kade yoğurt

Spor: yok
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus
7 kasım MENUM:

10:30 kahve yanına 1 adet cookie

14:30 1 caybardagi süt, 2yk yogurt, 3yk yulaf, 1yk chia, 1ck keten tohumu, ceyrek muz, 2 gün kurusu

16:00 1 kase sütlac

16:30 kahve

19:00 yarım karnıyarık(firin), 5yk brokkoli graten, 2yk yogurt, 5-6 adet tursu

2.5 lt Su
Spor 30dk leslie 90p
1000 hoplama 100p
250 mekik 50p =toplam 240p
Afiyet olsun sütlaç olmamış
Spor 🧿
7 Kasım Cumartesi

14.30
1,5 lahmacun
Bol yeşil salata
2 elma

su: 1,5 lt
Afiyet olsun canım suan açlık durumun nasıl

Son düzenleme:
Afiyet olsun canım spor yokmu?spor🤔

Afiyet olsun

Afiyet olsun spor harika 🧿

Afiyet olsun kaptanım dolmayı bende severim ama sabah hiç denemedim🤔
Yürüyüş yapmışsın zaten 🧿

Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus

Afiyet olsun sütlaç olmamış
Spor 🧿

Afiyet olsun canım suan açlık durumun nasıl
Çok şükür şu an iyi hissediyorum ama çok fazla bitki çayı kahve su falan içtim o da şişirmiş olabilir canım
Çünkü sanki az önce yemişim gibi tıka basa hissediyorum kendimi

Tabii ki canım elimden geldiğince anlatayım
Omad one meal a day tanımının kısaltılması
Yani tek öğün beslenme
Aralıklı orucun 23/1 şekli
Bu beslenmede günlük almanız gereken kaloriyi 1 öğünde alıp kalan 23 saatte şekersiz çay kahve su hariç hiçbir şey tüketmemeniz gerekiyor
Bu tarz beslenme hem kalori açığı oluşturduğundan kilo verdiriyor hem de otofajiye neden olduğundan vücuttan toksinleri atmaya yarıyor hem de insülin direncini de düşürmeye faydası var
Benim son zamanlarda, aç kalınca cok başım ağrıyor yaa. Dayanilmaz oluyor. Sende olmuyor mu. Gerçi ben emziriyorum belki ekstra fark ediyor olabilir. Ama normale de de olur gibi.

O değil de yarin ki yemeğim bitti 😂😂
2 günlük yapmistim. Kiz seviyom ben kaynanami 😂😂 bana cok haksizlik etti ama yaşlı bide eşi yok diye biraz duygusal bakiyorum.
Senle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hep
ben de aksine minyon kızları daha çok beğenirim keşke 3-4 cm daha kısa olsaydım diye düşünüyorum
hele kilo alınca kendimi çok iri hissediyorum
ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorum
Guzel canim. Sen ara ogunlu beslenmuyordun pek duzenini.mi degistirdin
kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugün
Menü yazmaya başlamışsın😍😍
Ara öğün eklenmiş, birde çeşit artmış 😅
ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacı

yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin
Afiyet olsun canım sorun bende sanırım yemek araları saat olarak çok yakın geliyor 😬
delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?

Senle aynıyız eloş ben de kayınvalidemin bir sürü hastalığı var diye kalbimde merhamet barındırıyorum ona karşı hep

ben de hele topuklu giyince iriyken dev anası gibi hissediyorum

kaç gündür yedim yedim midem kıyıldı bugün

ilk gün malum o kadar yemekten sonra geçiş evresi zorladı hacı

yine mi hastalandın kuzum Allah şifa versin

delü yarın öğlene kadar aç kalacam ölem mi ?
Evet yaa . Çocuklar yokken hastane işleriyle de hep vem ilgilenirdim. Bekar gorumcemin her seyiyle ben ilgilendim. Ama en son kötü ben oldum. Sonra haksızlık ettiğini anlatmış kızlarına ama ,,,,,, neyse boşver. gormezden gelebiliyorum. Hiç kalbimde ona karşı kötü bir şey yok şu an. Allah biliyor.

Cemilimmmmm sen menü yazmaya da baslamisin. Zpporrr da geldiğine göre olayy tamamdir. Sakin bırakma devamm. Bakkk hemen beni teşvik ettin kalkip ip atlayasim geldi. Ama nasil atliyorsunuz acaba. Üst üste hızlı hızlı mi yoksa yavaş yavaş mi 🤔🤔

Back
X