• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen
Gönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye :KK43:
Yerinde olsam eve almazdım

Gönderirken tembihlemedin mi canım
Birde gelip pişkin pişkin anlatıyor mu sarıldım diye :KK43:
Yerinde olsam eve almazdım
Tembihlemem mııı hem de nasıl, bak hala uzuntuden dusunmes sarılmaya kalklarsa sakın sarılma dedım kaçkere hemde , işte zaten buna ragmen itememesıne dellenıyorum

70 dk mi😳 heyy maşallah,ben çok sıkılıyorum Leslie yaparken
Ben zaman nasil geçiyor anlamiyorum. Ostersen 10 dk gibi kisa sureli olanlari aç onlar çabuk bitoyor ya daha iyi oluyor sanki.

küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
Kolay gelsn cnm cok iş haletmissin masallah
Her odada derece var canım. 28 i gösteriyor genelde. En uygunu 23 müş ama o da bize soğuk geliyor🙄
Anamm 28mi cok sıcak cnm ya nasl duruyorsnuz
Bende küçüğüm uyuyor diye hiç bir iş yapamiyorum 😔😔 bari leslie yapayim dedim. 30 dk yaptim bi de zehroşumun verdiklerini yaparim.
Bende yapamazdım uyurken en son inşaat isi basladi yazın yanimizda baktm hic uyuyamiyor sesten piş piş sesi acik birakmaya basladm insaatde ses olmasada onu kapatmiyorm artk ozmn pek ses duymuyor. Bikackez o acikken bende uyudm yaninda uuyurken onu algilamiyorsn hic o yuzden rahatsiz eder dusunceside kalkti ortadn benm icin. Tavsiye ederm dene istersn cnm

Ben dinlenebilir miyim hiç :KK43:
Herhalde beddua almışım işin hiç bitmesin diye:olamaz:
Sabah kızlara "bugün iyi değilim kahvaltı size ait" dedim, hazırlığa başladıktan sonra elektrikler gitti tabi, küçük tüpü çıkarıp devam etmek istediler ama ben korkudan kalkmak zorunda kaldım ve kahvaltıyı hazırladım.
Yemeği de hazırlayıp birden dinleneyim dedim.
Tarhana çorbasını yoğurt ile denedim (@bi prenses annesi nin diyetisyenin tarifi idi)
Dolmaları oyarken içlerini atmamıştım, onuda fırında mücver yaparak değerlendirdim.
Eşim yürüyüşü çıkalım dedi, çıktık, yürüyüşümüzü de yapmış olduk.
Yemeğimi yedim ve yenice uzandım:ruh::ruh:
Başka birşey çıkmazsa dinleneceğim İnşallah
Bu arada bu kadar koşturmaya sancı felan kalmadı:KK48:
Kaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsun 🧿
Ben de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım😄
30 dk leslie 20 dk Eliptic 15 dk diğerleri :halay: :KK76::spor:
Hava güneşliydi biraz gezdirdik dışarda yeni geldik
Şimdi inş odayı temizleyip saçımı boyayıp ütü yapıcam kızım ve babası beni çağırana kadar tabi 😂
Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım
28 çok fazla değil mi, tayt tişört mü dolaşıyorsunuz evde

Bizde kaloride merkezi sistem iken 28-30 olurdu, pencereleri açardık, kalın da giyinmezdik.

Kombiye geçtik geçeli 21-22 dereceyi geçmiyoruz, 23 olduğunda afakanlar basıyor beni :KK48:
Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide
Kendimi şu an harika hissediyorum. Sanirim 1.5 hedefimi tutturacagim. Bunun için baya mucadele ediyorum. Geçen hafta ki sabitimi telafi etme haftasiii olsun insallahhh cokkk Aminnnn
Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsün 😉

Koronalı apartman yonetıcısı ust komşum kapıma gider makbuzu asmış , şuan pozitifken . Heralde biz de olalım diye cabalıyor . Kavga cıkarasım var da zor tutuyorum kendimi. Bu kadar duyarsız ınsan gormedım hayatımda , Allaha havale edıyorum...
Mesaj atabilirdi değil mi çok düşüncesiz davranılıyor
Köfte😻😻 ya kaptanım izin verirse bir tane hamburger yapabılırmıyım bu kofte ile aksama . Hamburger ekmegım var😐
Ekmeksiz köfte daha güzel bacım
Sabah kızlara "bugün iyi değilim kahvaltı size ait" dedim, hazırlığa başladıktan sonra elektrikler gitti tabi, küçük tüpü çıkarıp devam etmek istediler ama ben korkudan kalkmak zorunda kaldım ve kahvaltıyı hazırladım.
Tarhana çorbasını yoğurt ile denedim (@bi prenses annesi nin diyetisyenin tarifi idi)
Dolmaları oyarken içlerini atmamıştım, onuda fırında mücver yaparak değerlendirdim.
Yürümüşsün Ne güzel canım 😍 benim de bugün pertim çıktı ev işlerinden
Hepinize ders olsun, tek çocuk nerenize yetmiyor :KK70: :KK70: :KK70:
Geçen de bencillik etmeyin diyordun kardeş yapalım diye
Eşim de cenazeye gitmişti halasının eşi vefat etmıstı , gştmiş orda bigusel herkesle sarılmıs , aglayanları tesellı etmıs hepsı buna sarılıp aglamıs, nerde kaldı korona, bana gelenler geldi attım kemdımı sokaga, bi ben kendımı eve tıkıom herkes hayatını yaşoyo ya, 30 dk yuruyım bari delırdım resmen
Allah Allah niye öyle davrandı acaba ? Sakin ol kuzum inşallah bir şey olmaz diyelim
70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun :21: :21: 210+60 👍👍💃💃
Eloooo 😍 senin puanın benim puanımı döver hemen bi tur ip atlayayım kaç dakikada atladın süre tuttun mu ?
Bebegı de alıp annemlere gıtcem galıba , apartman da korona dolu zaten
Psikolojik olarak Daha rahat edeceksen Git canım tedirgin olmaktan iyidir

Ben de gece yapmıştım işlerin çoğunu. Bizim yatak odası ve ütünün bi ksmı kaldı. Sabah gaza gelip kızımın bağırtıları arasında o doğduğundan beri ilk defa gündüz spor yaptım😄
Şimdi inş odayı temizleyip saçımı boyayıp ütü yapıcam kızım ve babası beni çağırana kadar tabi 😂
Supermis sporun, cocuk uyanikken ben yapamam. Sanrm hic denemedm ama. Kolay gelsin
Bencede annene gidebillirsn bi sure sanada iyi gelr gercktn insanlar cok dusuncesiz ben anlamıyorm, tamam acın var ama biraz da karşı tarafı dusunmek gerek.
70 dk leslie 300 ip şimdilik burda dursun :21: :21: 210+60 👍👍💃💃
Wowowowow supersin

yok tatlım atmadım vallahi :KK70:
şimdi sütün içinde tam olmasını bekliyorum o da birkaç saat sürer
🤣🤣
sakaydi giz niye valla diyon🤣🤣
İlk keşfettiğimde atmıştım size o günden beri bu ikisini peş peşe yapıyorum
Bahsettiğini de at eloş kırbaç filansa atma en son pert olmuştu takım o adamın videolarıyla 🤣

Gizli gizli takipte olacağım spor puanlarını sen ne kadar yaptıysan fazlasını yapacağım ha ha ha :KK62:

Hemen fark edin 😅

Türkiye’de kalın olanlar etimek ince olanlar yine wasa olarak biliniyor diye biliyorum
hahahaa kizim okuldayken hafta ici 4 gun yaparim insllh

Ben işe koyuluyorum kaç gündür saldım iyice evi
kolay gelsin canim
küçüğüm uyuyorken çamaşırlarımı yıkadım astım, evi süpürdüm bi de viledayla sildim yine motor takmış gibiydim öfff canım çıktı
şimdi sıra büyüğümün derslerinde
kolay gelsin sanada:))
isten gucten yorgun olan biri daha😁😁
insalalh bu sefer dinlenirsin
hay masalalhhh😍😍 harika spor
Kaptanım 3 çocuk 2de siz 5 kisi iş bitmez çamaşır bulaşık masalllah yine iyi yetisiyorsun 🧿

Sporunuda yapmışsın süper saçını hangi renge boyuyacaksin canım

Uyumadan önce odaların sıcaklığına bakıyorum 28 kapatiyorum gece yatarken yoksa çok terliyoruz kapattigim halde ben terliyorum kısa kollu giyiyorum yatarken bide

Tartildinmi bu sabah canım hadi inş daha fazlasını da görürsün 😉
surekli acip kapatmak iyi degil diye biliyorum
bi ayarda birakmak gerekiyomus

Kızlar yemekle ugrasiyorm biyandan oglan durma meme istiyor bugn biraz erken uyudu uyandi uyurmu diye denedm iyice mayisti ama sonra uyumadi tabiki :confused: illa delirtecek beni ya
benim kizda beni delirtti
45 dk da sadece kucuk bi kofteyi bitirebildi
benim sabrimi deniyo
daha yogurtla pilav salata ve meyvesinide yemesi gerekiyodu
en sonunda aldim onunde
ne zaman iyce acikirsa oeaman yedirrim

dun aksamda tam 1bucuk saatde bitirdi yemegini

Back
X