• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş 😉
aynen hep merak ediyordum yapabilir miyim diye en azından bana iyi gelmediğini öğrenmiş oldum if ile yola devam :)

yooooo asla yok öyle bişe
dünkü yemelerimin telafisini bugün yapmak için planım hazır bile :KK49:

yok kuzum, şu an hiç diyet yapıyor gibi gergin değilim ki
kendimi çok kasmıyorum aman bir an önce vereyim diye aksine kendim için bişeler yapıyor olup bir de bunun karşılığını görmeye başladığım için aksine keyfim o anlamda çok yerinde
kızım gerçekten bu ara ekstra gergin sinirli alıngan
babam bile dedi, ki babam deli olur büyük kızımın üzerine, kızım bu şimdiden böyleyse ergenliği nasıl olacak bilemem diye :KK70:

sağol kuzum :KK60:
ama sabah uyandığımda ev nasıldı pırıl pırıldı di mi diye bi sor yoookkkk tabii ki de değildi :KK70:

sence bizi geçebileceğinize inanıyor musun cidden :rapci::KK45::KK53:
Aaa neden olmasın sende Ucmelekannesi Ucmelekannesi beni hafife alma lütfen :KK70: :KK70: :KK70:
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
Nasil eksiye cevireceksin canim
cuma 61.7
pazartesi 61.4
fark -300 :)
Ooo maşallah 🧿
Hayırlı haftalar herkese 🥰 herkes ler iyidir ınsallah Handandandan Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba 🙈
Hoşgeldin canım bol bolda sohbete gel

İyiyiz canım, sen nasılsın
Takıma istediğin zaman dönebilirsun canım, listelere 61.7 olduğun zaman
Bende iyiyim canım cok sukur ☺️ 61.7 ıcın diyet e baslamam gerekiyor Anlasılan 🙈 neyse duzenlı menu yazarak baslayım ise yoksa yine kısır dongu ıcıne gırıcem 🤪

Kaptanım yazmışsın zaten neler yapacağını o artinin yarısı kadar eksi görürsün inş 😉

Aaa neden olmasın sende Ucmelekannesi Ucmelekannesi beni hafife alma lütfen :KK70: :KK70: :KK70:

Ooo maşallah 🧿

Hosbuldum canım artık gırıs yapabilirim daha musaitım spor a da baslayacam bugun 😉

Ooo maşallah 🧿

Bilmeeeemmmm
cuma günü göriciizzz :KK49:

selam canlar
öncelikle sizi üzmek istemiyorum özet yazıcam ve şimdiden teşekkürler diyip şimdiden moralinizi bozduğum için hakkınızı helal edin
2 hafadan fazladır hayatım sadece endişe ile geçti annemin sürekli düşen tansiyonu ve bayılmaları yerine ani yüksek tansiyondan her gün yada gün aşırı acillere taşınmasından , babamın( senelerdir görüşmüyorum çoğunuz bilirsiniz başka ailesi ve çocukları var ) korona virüse yakalanıp entübe hasta olmasına, onun 2 çocuğuna ne olacak derdine düşmemize( ( şu an da babamın resmi nikahlı eşi o çocukların annesi değil , çocukların annesinden boşanmış , kadın başkasıyla evlenmiş çocukları istememiş) ,en küçük amcamın , virüs tedavisi sonrası kullanılan ilaçlardan organlarının sırayla iflas etmesine o kadar çok kaygı üzüntü için de virüs artmış bir süre evlerimizde karantina da kalalım ne olur olmaz gülüm dediğim tontişimin 3 gün mesaj yazıp sonu da sen bana böyle dedin ben de mikrop yok psikolojim bozuldu geceleri ağlıyorum diyerek bir de gelip kapımın önün de ağlamayıp son sabrımı taşırmasına veee en son dün o görüşmediğim babamın hakkın rahmetine kavuşmasına kadar çok şey yaşadım , güya affetmiştim artık ne kızgınlık ne sevgi herhangi bir şey hissetmiyordum yalanmışşş... şu an bile ağlamaktan ekranı zor görüyorum çok üzgünüm boşluğa düştüm sanki
bunlar sadece özeti aralarda olan bitenleri hiç demiyorum bile toparlanmam lazım bir süre daha gelmiycem büyük ihtimal , şimdi bizi daha zor sınavlar bekliyor gibime geliyor miras ya da reddi miras meseleleri var
ne diye geldim yazdım peki bizi kökten bıraktı diye bana gönül koymayın diye :)
aynını diğer guruba da yazıp paylaşıcam ben gerçekten herkesi seviyorum canlarımsınız
sizden ricam bu mesajıma alıntı etiket v.s. yapıp cevap yazmayın onun yerine tüm ölmüşlerimize ve babamın ruhuna bir fatiha okuyun
allah razı olsun şimdiden

aa bir de erkek kardeşimin karısı (gelinimiz olan hatun) aile gurubuna kardeşiniz beni aldatıyor biliyorsanız allah belanızı versin yazıp bizi heryerden engelleyip akşamına kocasıyla(kardeşimle canım cicim ay ben yanlış anlamışım demesi ve tüm aileyi birbirine katması var canım annem o dur budur düzelemedi
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

Hayırlı haftalar herkese 🥰 herkes ler iyidir ınsallah Handandandan Handandandan kaptanım ben ne zaman donebilıyorum acaba 🙈
hisgeldin canim:)
suan kac kg oldun:))

16-8 IF ile beslenmeye başladım. Bir de aralarda yediğim abur cuburu bıraktım. Tek yaptığım bu aslında.

:KK200: :KK36:

Yapacağım da bu ara bir üşengeçlik var üzerimde felaket.

İnşallah hızla gelen kilolar hızla da gider medinecim.
Sen de fıstık olmuşsun maşallah :nazar:
sagol canim😘😘

2 haftadır ilk defa pzt artı gelmedim bebişim. Bu hafta güzel eksiyim inşallah:dua::KK76:
hadi bakalim cuma gorucez 😜

Ben sabitim kızlar. Aslında dün geceyle sabah arasinda 500 gr farketti ondan. Daha fazla bekliyordum yoksa. Muhtemelen önümüzdeki günlere yansiyacaktir 🤗🤗
Kesin eksisin o zaman canim
Cuma: 67,1 idi
Pazartesi: 65,5
İnşallah bu cuma da 64leri görürüm. :dua:
Masallh guzel eski canim
nun etkisi vardir cnm cumaya guzel bi eksi gelicek insallah
İns canim. Alinti yarim cukmis😁
Günaydın kızlar sağlık ocağına gittik oğlumun aşısını yaptırdık ordan eşim annemlere bıraktı bizi köydeki ablamlar burda tartıldım ama wc çıkamadım henüz bugün keten tohumu falan yicem tuvalet için
Cuma: 89.1
Pazartesi: 89.3
Fark: +200
Wc sorunun hallolursa rahatlarsin canim.

Minnosumun gelisimi nasilmis
cuma 61.7
pazartesi 61.4
Tebrikler canim
gogus 89
bel 69
basen 96
kol 27
bacak 56

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Bunu neden alintilamisim hicbir fikrim yok🙈
aa neden olmasın sende Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi Ucmelekannesi beni hafife alma lütfen :KK70: :KK70: :KK70:
Bosver kugum hafife alsinlar. Bak bu hafta gercekten.liste icin istekliydim.bide bu cikti tam motiveyim ama bunu sana soyluyorum sadece şşşştt😁😁😁

Sporunu yapabildinmi benim gozum orucken yapmayi yemedi aksam yapacagim sporu

valla kuzum benim iki tane bücürden kaynaklı
öğlen bi ton sildim süprüdüm dağınıklık topladım
küçüğüüm uyanıp da salonda dolanmaya başladığı anda zaten ortalık toz duman oldu :KK70:
gerisini sen düşün büyüğüm kocam derken sabah ev savaş alanı gibiydi yine
Yaa ev işi hakikaten nankör
cuma 61.7
pazartesi 61.4
Tebrikler canım
Tartı farkından da kaynaklanmış olabilir canım yani öyle umuyorum :dua:
Aynen canım olabilir ablamınki ile fark var diye tahmin ediyorum
canim bu artiyi verip baya bi eksiye gecersin inaniyorum sana:)
insAllah canım bende eksiye geçeceğimi düşünüyorum
WC farkı, vermişsin kilo. Sadece şişkinliğin var :)
Evet canım WC gidebilseydim eksi görürdüm bence
Sebze, çorba ağırlıklı beslenicem karbon çok tüketmeyi düşünmüyorum WC için keten tohumu yicem bu hafta

Back
X