- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #408.081
Şuanda duzene oturdu cnm hatta 1 yasindan sonra duzeldi gibi, o aylarda bizimde oyleydi aha oldu derken hersey tepetaklak oluyordu biraz daha zaman lazım cnm. Ben uyku egitimi vermedm emerek uyuyor genelde bi dönem salladm ama iste 2-3 ay civari. Kendi tercihi emerek uyumak bende saygı duydum artk :) bence kendini yıpratma o nasl daha kolay uyuyorsa seninde isine hangisi geliyorsa oyle yap.Uykusu peki belli saatlerde mi ? Ben vi saat duzenı oturtmaya calısıyorum şuan .4 .ayda oturtmustum aslında 5 te atakla birlikte yerle bir oldu. Uyku egutımı verdınız mı ben hala beşikte sallayarak uyutuyorum ne zorlugunu yasıcam acaba![]()
Zamanla olur insallah cnmTeşekkürler daha diyet moduna pek giremedim sınırsız yeme özgürlüğünden sonra direk keskin uasaklarla başlamak istemiyorum yavaş yavaş inşallah olacak.1 yumurta kırdım diyet krep tariflerinde yok ama yumurta olmadan olur mu tutar mı bilemedim
Yok cnm bileklik degldi oglanin bezleri camasir deterjani vs geldi.Bende başlamak istiyorum. Planlama işini cok sevdim. Bi düzene koyabilsem herşeye zamanim olacak insallah. Kitap okumaya da
Acliktannn kesinnnn
Bilekliğin mi geldi acabaaa
Yawwyuuuu yarın büyük gün
Aynen buraya dönün diyecektim![]()
Bu arada bileklik birisi yazmisti alintilamadm sanrm ucuz olanlar dogru deglmis pek diye. Bende yorumlara guvenip aldm zaten saat alasm vardi bu sekil olsun dedm. Yani gidipde okadar ucuk fiyat vermek bana mantikli gelmedi 250tl civariydi aldigim. Artik nekadar dogru bakicam :)
Supersim cok sevindm cnm suan kac kiloydunBugün çok kararlıyım incecik olmak istiyorum eşimin karşısına çıktığımda şok olmasını istiyorum çünkü diyete ilk başladığım sıralar veremeyeceğimi söylemişti hatta 78 kg iken bana "sen 65 ol sana telefon alacağım" demişti inanmıyordu pek bana ama ben kendime inanınca başardım 65 degil 57 kg bile oldumyarından itibaren buraya daha sık uğramaya çalışacağım bu aralar biraz hareketsizim yeniden ip atlamayı düşünüyorum kizlar imkanınız varsa bence ip atlayin baseni olanlara özellikle şiddetle tavsiye ediyorum
![]()
Cok sevindm cnm :) grcmis olsun kuzuya twkrardanİyiyim canım çok şükür geldim minnoşum da daha iyi elhamdulillah