- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #408.281
Himm geçmiş ya şükür aman dikkat et kendineSağol canım geçti 2 taş var ama hiç ağrımadı şimdiye kadar bende ona yordum ama değildi herhalde adet yakın ondan olabilir.
Hayrlisi cnmZaten doğduğundan beri yoktu canım bir şırınga anca çıkıyordu zorla onu 30 çıkartmıştım o da büyük kızım hasta olunca gitti. Canı sağ olsun bapayım. İnşallah sende en kısa zamanda istedipin kiloya ulaşırsın. Emziren anne diyeti daha güzel olur bence.
Bilmiyorum sanki hemen olmaz gibi kasKas kütlen artmış olabilir mi
Ben anlamıyorum spor bazen eksi bazen artı getiriyor sankiÇok değil canım hal edersin. En azından eksiğini biliyorsun
Neyi değiştirmem gerekir bı dusuneyimCanım vücut bazen o düzene alışıyor ve artık gitmiyor bazen şaşırtmak gerek. Bende 1 aydır takılıp kalmıştım biliyorsunuz sonra yemek listesini değiştirdim şimdi gidiyor çok şükür. Sende bazı şeyleri değiştirmeyi denesen
Sporsuz veremeyenlerdensin demek ki cnm haftaya güzel eksi görürsün insAllahKızlar cok özür
Neden veremedıgımin cevabı: ben genelde bir hafta iyi verip bi sonrakıhafta sabit kalıyorummenulerım aynı aslında sporum az . Hatamı bılıyorum haftaya telafi etcem inş
Gecen cuma:71.8
Bu cuma: 73.3
Fark:-500
Yüzde:-0.06
Olabilir bilmiyorum cnm umarım öyle olurSpora yeni başladığın için belki de ödem oldu canım haftaya 87yi es geçip 86 yı görmeni bekliyoruz![]()
Canım zorluyorum ama işte içebildigim kadar içiyorum aslında içim almıyor isteyerek içmiyorum su ara havalar serinledigi için snrm kasıtlı yaptigim bişey yokSana özel olarak yazmıştım canım su miktarın az diye.
Söylenmeme rağmen dikkat etmemen beni düşündürdü
İstersen aç yaşa su içmezsen boşa kürek sallarsın![]()

Afiyet olsun ooo kış gelmiş tam anlamıylaKar yağdığını söylemiş miydim ?Eki Görüntüle 2724453