- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #409.101
Kızın ilgi bekliyor, böyle durumlarda yanına alıp başını okşamalısın canım.Ay vala bu aralar sinirlerimi hiç kontrol edemiyorum kızım çileden çıkarıyor aynı soruyu kırk kez yanıtını aldığı halde soruyor yapma dediğimizi inat yapar gibi yapıyor küçüğe bişey söylesek ben ben diyo sürekli artık sabrım taşıyor sankideminden beri ben bı yandan yemek yapmaya çalışıyorum bı yandan kucağımda küçük emiyor gelmiş sişeme su doldur da su doldur daha yeni çocuk sebili aldım hoşuna gider diye dolu oysa o şişe inatla şişe diyor bende sanıyorum ki ordaki su bitti bı baktım daha var su niye içimyorsun burdan diyorum ses yok herşeye acayip parlıyorum eşimle de aynı saçma sapan şeylerden tutusuyoruz geçen komşular geleceğinde gece oğlan durmayinca börek yaptırabilir misin dedim tamam dedi sabah telefonda laf arasında alışma böyle hazır ikrama gibisnden konuştu sinirim tepeme çıktı kapattım telefonu tekrar aradım yaotrma ben hallederim gerek yok dedim ozur diledi pişman oldum kapatınca vala bilerek söylemedim kalbini kırmak için yapmadım desede oturdum iyi bı ağladım
adet olmadığım için mi böyleyim bilemedim normalde adet öncesi böyle olurdum
Bebeği kendisinden daha çok sevdiğini düşünüyor, öyle olup olmadığını anlamaya çalışıyor.
Kızarsan bebeği kıskanabilir, sabırlı olmaya çalış.
Eşinin de kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, aslına bakarsan haklı da, komşuluk ilişkilerini samimiyete götürmeni istemiyor muhtemelen.
Komşuluk ilişkileri bir süre sonra sınır ihlallerine sebep oluyor, eşin bunu anlatmaya çalışmış olabilir.
Erkekler ileri görüşlüdürler, eşine güven