• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düzensiz bı menü olmuş cnm nasıl başlarsa öyle gidiyor bence bugün daha güzel gün olsun insAllah

Afiyet olsun cnm güzel bence

Afiyet olsun cnm gündüz yediğin için telafisi mümkün bence akşam zaten yememissin
Teşekürler 💕🤗
Canım zaten telafi etmişsin yüklenme kendine . Aksamı sadexe salatayla ve cok erken kapatmıssın massllah ,🤗👍
Ayy mutlu oldum böyle diyince tamamdır Teşekkürler 💙
baya hafif ollus canim

guzel olmus canim

guzel canim

guzel canim

baya bi kacamakli gun olmus ama aksam telafi etmissin bence

kisiri son 3 gun kala yemeseyfin daha iyiydi canim

telafi etmissin bebce spor da var
Teşekkürler 💕😅

E o zaman almamışsın ne güzel ben yanlış hatırlamışım demek o zaman kaldığımız yerden devam 💃
kör topal dikkat etmeye çalışıyorum. gitme sebebim zaten özel hayatımdaki çalkantılardı. rayına oturtamadığım şeyler vardı psikolojikmen kendmi de iyi hissetmiyordum

ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda kizim var son 3 kg kaldi yakinda mezun olurum insallah
sende hedefine ulasirsin insallah:)
bende elif memnun oldum cnm :) bekarım insan kaynakları uzmanı ve yazarım. benimde hedefe -10 inşallah :)

Resim olark paylasabilltmisin ki nasl birsey. Ben genelde nereyi kitli gorursem ertesi gun veya zaman buldugmda orayi temizliyorm ama bazen iyice bosluyorm ve ev acayip batiyor ya. Camlari 4 aydir felan silmedm mesela ama gozumde buyuyor hatta esim bu ara evde ona soyledm o siler muhtemelen zaten bi onu yapiyor :confused:
Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun 🤣
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.
Yarın aralıksız 8 saat dersim var.
Neyseki yemeği bugünden hazırladım.
Bizim işgüzar bebe ben mutfakta işle güçle meşgulken kombinin şalterini indirmiş, farkına varmamışım.
Duş alıp saçlarımı kurulamaya fırsat bulamamıştım.
Sanırım üşütmüşüm ki yavaştan başım ağrımaya başladı, yatıp uyumaya çalışacağım, biraz daha artarsa uyuyabilmem mümkün değil :KK43:
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz

He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sende mi yaptın Aslan ortağım 😂😂

Ela amma yemişsin ditecektim ki iki gunluj menüymüliş:)) harika menüler , sen de ben gibi spor yapamamıssın :KK43:
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim 🙄🙄
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum 💃💃💃
günaydın kızlar :KK60:
ufaklığım yine şahane uyudu :olamaz:
eşim de sabah kalkmış diyor ki gece çocuğa kızıyordun ne oldu diye :kızgın:
ne olacak beben gece gece oyun istedi 3 saat ayaktaydı benim kalkma saatine yakın uyudu :mad:
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydum 🙄🙄🙄 gerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan 🤣🤣
madem farkındalar arada gelseler sen yat hayatım bu gece de ben ilgilenirim deseler ne olur ki yaaa
çok mu ütopik bişe istediğim ki :KK70:
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim 🤣🤣
Bugun bizde 6bucuk uyandk esimde uyanikmis geldi hepberaber oynuyodk, uykun varsa sen uyu dedm yok ya ama sen uyu istersen dedi bende yok dedm ama bidha soylese tamam diyebillrdm :rolleyes: gerci uyusamda bilyrm durmiycak belki yarimsaat gecmedn gelip bana sarcak oglan meme diycek mama diycek oyle daha sersem oluyorm ya
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye 🤣🤣

Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun 🤣
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.

Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz

Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim 🙄🙄
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum 💃💃💃

Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydum 🙄🙄🙄 gerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan 🤣🤣

Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim 🤣🤣

Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye 🤣🤣
valla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa :D

He ya bende öyle diyorum inşallah vardır gerçekten :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Sende mi yaptın Aslan ortağım 😂😂
Yapiyorummm ara ara ortimm.
Hatta genelde çarşamba perşembe günleri yapiyorum. Senin tarife baktim ama bulamadim atsana bi bakayim 😘😘
Buuu aradaaaa nasil gidiyorrrr son durum nedir. Ben henüz eksiye gecemedim 🙄🙄 şu 2 günü olağanüstü hal ilan ediyorum cumaya en az -1 olacakkkk 😘😘

valla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa :KK70:
Ara ara korkutsana böyle 🤣🤣🤣

Back
X