• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bi iki marka kullandım da ikisinin de etkisini görmedim kaz ayakları gülümseyince epey belli olmaya başladı benim de

Hangi sayfalar canım ?

Ben bunu yapıyorum canım

Mutlaka Deneyin! Sütlü Brokoli Çorbası (videolu)
Çorbayı bende deneyeyim canim cok merak ettim. Sütlü şeyler genelde güzel olur.
Minimal yaşam ve verimli rutin. Verimli rutini baştan sona okudum. Minimal yaşamı da okumak istiyorum sınavlar bittikten sonra.
Cok şey kattilar bana. Ama sen zaten minimalmissin🤣🤣🤣

kör topal dikkat etmeye çalışıyorum. gitme sebebim zaten özel hayatımdaki çalkantılardı. rayına oturtamadığım şeyler vardı psikolojikmen kendmi de iyi hissetmiyordum
Şimdi yolunda mı her şey peki ?
Çorbayı bende deneyeyim canim cok merak ettim. Sütlü şeyler genelde güzel olur.
Minimal yaşam ve verimli rutin. Verimli rutini baştan sona okudum. Minimal yaşamı da okumak istiyorum sınavlar bittikten sonra.
Cok şey kattilar bana. Ama sen zaten minimalmissin🤣🤣🤣
Elo minimal olmaya çalışıyorum galiba dediğin gibi biz 5 çocuk dede-babaanne baba-anne derken evde 9 kişi asla düzenli olmazdı evimiz dedemlerin korkusundan hiç bir şey atılmazdı elbise dolabının altını üstüne getirirdik kalabalık dağınık olunca o günler geliyor aklıma ve hatırlamak istemiyorum o günleri

Şimdi yolunda mı her şey peki ?

Elo minimal olmaya çalışıyorum galiba dediğin gibi biz 5 çocuk dede-babaanne baba-anne derken evde 9 kişi asla düzenli olmazdı evimiz dedemlerin korkusundan hiç bir şey atılmazdı elbise dolabının altını üstüne getirirdik kalabalık dağınık olunca o günler geliyor aklıma ve hatırlamak istemiyorum o günleri
o kadar garip bir şekilde herşey yoluna girdi ki inanamıyorum canım :)

Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun 🤣
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.

Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz

Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim 🙄🙄
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum 💃💃💃

Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydum 🙄🙄🙄 gerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan 🤣🤣

Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim 🤣🤣

Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye 🤣🤣

Yapiyorummm ara ara ortimm.
Hatta genelde çarşamba perşembe günleri yapiyorum. Senin tarife baktim ama bulamadim atsana bi bakayim 😘😘
Buuu aradaaaa nasil gidiyorrrr son durum nedir. Ben henüz eksiye gecemedim 🙄🙄 şu 2 günü olağanüstü hal ilan ediyorum cumaya en az -1 olacakkkk 😘😘
Ortimmm benim ki bu hafta çok veremezsin incelme olacak dedi vallaha öyle oluyor. Ben sana istersen komple listeyi atayım ama emzirmene gitmez bizim liste smoothi :2 salatalık 20 dal maydonoz yarım limon bir bardak su çekiyoruz ve içiyoruz 😂😂

Ya kızlar karatayda bugün 3 gün spor var su tüketimi yeterli yedklerimde paylaştığım gibi ama tartıda bariz bı eksilme olmadı çok az 😐🤷 normal mi ki Sanrm daha çok bekliyordum eksi 🤐
Yine iki gündür belim karnım ağrıyor adet ağrısı gibi
canım azıcık sabret ve her gün tartılma muhakkak sonuç alacağına eminim ben
artı kilodan da öte ölçülerinde önemli bi azalma olacak asıl ona dikkat et

İlerleme oldu mu ilişkiniz de.
başka şehirde yaşıyordu gelip gidiyordu adam sanki bu limandaki sevgilisiyim de döndüğünde uğruyordu. bende en sonunda resti çektim engelledim her yerden . 1 ay geçmeden yazdı düzeleceğini söyledi. denemek istemiyor musun benimle dedi. bende son bir şans verdim ama pişman etmedi şükür beni :) hatta deprem olduğunun ertesi gnü parktaydım ben depremzedelerin olduğu yerde. bir gün önce deprem anında çok kötü oldum diye çıktı geldi yanıma . hatta 1 aydan fazladır burada :) çok garip ama değişti adam

Back
X