- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
- #409.281
Gunaydn diycektm aksam oldu bu arada hosgeldin cnm tekrardangünaydın kızlar :) güzel bir gün olsun inşallah
Hmm ben hic denemedm soyleyenlern yalancisiym belkide reklam icin iyi diyorlarcanlarım ben farmasi satıyorum hem de kullanıyorum rujları hariç hiçbir ürününden memnun kalmadım ben
katalog ürünleri cilt bakımında başarılı değil bence
sağol canım
Sagol cnmAynen insAllah planlarım o yönde
İyi dinlenmeler cnm
Ohh miss cocuk yokmuydu sende yad buyuttunmu :)En uykucu benim günaydın herkese![]()
Ah ahh aynennn
Aynen cnm iyiymis sistem cekmece dolab iclerine ben hic giremiyorm malesef genelde yuzeysel.Onu bile yapmayanlar var kiz daha ne istiyorsun
Mesela bugün günler yatak odasi,, bütün dolap içleri düzenlenecek carsaflar değiştirilecek, baza içi çekmeceler duzenlenecek.
Bunu ara ara yaparsa hasta olursunuz
Son 4 gün hep sebze ağırlıkli olacak umarim eksiye geçebilirim
2 haftadir ev ayağına 1 dk oturamiyorum. Ama düzene girdi sayilir. Cok az kaldi. Haftaya bomba gibi geliyorum
Benimki de saat 3 4 arasi uyandi. Meğer karnı ağrımış bezini doldurdu rahatladi. Eşime anlatirken himm diyo evet gece bi sesinizi duydumgerçi arada alır çocukları hakkini yemiyim ayda 2 kere falan
Hiç mi olmuyo kiz ona göre şükredeceğim
Bizimkilerde en fazla 1 saat duruyorlar. Kizim sabah uykusuna dayanamiyor. Birde kahvalti gecikince acıkıyor. Biraz da huzursuz oldu mu sabri yok babanin hemen getirip ativeriyor acıkmiş diye![]()
1 saat iyiymis gene baya dinlenirsin :) erkekler hep ayni demekki
Ohh miss daha sık korkutmalisin esinivalla geçenlerde bi kötü hastalandım yaa, eşim epey tırstı acaba covid mi diye o yüzden çocuklara yaklaştırmadı
dolayısıyla 1 gece kendisi uyuttu ve gece uyandı baktı
yani 2 senedir ilk defa![]()
Masallh yaOlur tabi, en erken kalkanınız benim bu arada
04:30 da uyanıyorum ama yataktan kalkmamız 6'yı buluyor