• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bize uyusturacak iğne şırınga ve bı tane krem aldırdı sünnetçi bakalım gelince soracaz herseyi
Oğlum sünnet olduğunda yaşı büyüktü fakat çok güzel atlattık .Batikon ve oksijeni su almıştı eşim onlarla hergün temizledi sünnet kilodunu da fazla aldım 3 güne ayağa kalktı.

İyi akşamlar kızlar benim yemeğim hazır akşama etli patlıcan yemeği salata yoğurt var birazdan yicem hatta acıktım baya eşimi bekleyemeyecm yarın için kalan etle menemen yaptım bugün bol bol miniğim ayağımda uyudu yanımda oynadı falan bende örgü ördüm hiç kalkasim gelmedi
Örgü ne örüyorsun canım bebek kıyafetleri mi

25 Kasım Çarşamba

07.30
2 yumurta ile maydonozlu omlet
1 avuç fıstık

14.00
1 büyük bardak salep :bicak:

15.30
4 tane köfte
1 büyük kase salata

su: 2 lt (olacak yani )
Fıstık çifte kavrulmuş mu😋😁
Salepin diyete etkisi ımmm bilemedim
25 Kasım Çarşamba
Kahvaltı 10:00
2 yumurtadan tereyağlı omlet🍳
Avuç içi kadar peynir🧀
11 zeytin🕊️
1 k.fincanı ceviz🌴
Çay ☕
1 elma🍎

Saat 15:00
Türk kahvesi☕
3 ceviz 🌴

Akşam 17:00
1 tabak etli patlıcan🍆 yemeği (3 sk)
1 kase yoğurt
1 tabak salata 🥗

Su 💦 3 lt geçer

Spor 🤸‍♀️şimdilik yok tüm vücut egzersiz yaparım bı iki saate uygulamadan
Güzell afiyet olsunn
Sabah
Sade Türk kahvesi
2 adet çikolatalı lokum
Öğlen
Yulaflı 2 yumurtalı omlet

Domates

Peynir

yeşil zeytin

Ara
Dağ çileği
Akşam yemeğim
Bir kase tarhana çorbası

Köfteli patates

1 yk yoğurt

Bol salata
Ara
Bir fincan kuru üzümlü leblebi
10 tane fıstık
Kış çayı
Çikolatalı lokum😐 hariç iyi

Kızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuz💗 tam mevsimi saldırınnn
Ben de çok severim de ayıklaması çok zor o yüzden hiç yaklaşmıyorum.Hatta nar ekşisinin bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ettiği için ishale iyi geldiğini okumuştum

Kendime nazar etmekten korkuyorum:nazar::nazar::nazar:
Cuma tartısından sonra bir daha tartılmadım:halay:
Süpersin bende basarabilir miyim acaba bu hafta cumadan sonra cumaya kadar tartilmamaya çalışcam becerebilecem mi bklm
Sabah
Sade Türk kahvesi
2 adet çikolatalı lokum
Öğlen
Yulaflı 2 yumurtalı omlet

Domates

Peynir

yeşil zeytin

Ara
Dağ çileği
Akşam yemeğim
Bir kase tarhana çorbası

Köfteli patates

1 yk yoğurt

Bol salata
Ara
Bir fincan kuru üzümlü leblebi
10 tane fıstık
Kış çayı
Afiyet olsun lokum sabah olduğu için sıkıntı olmayabilir cnm
Oğlum sünnet olduğunda yaşı büyüktü fakat çok güzel atlattık .Batikon ve oksijeni su almıştı eşim onlarla hergün temizledi sünnet kilodunu da fazla aldım 3 güne ayağa kalktı.
Himm bklm biz napicaz insAllah uzamaz iyileşme sureci
25 kasim

10.00 tavada 1 yumurta, bir dilim peynir,1 dilim tb ekmek

12.00 1 mandalina

14.00 1 muz

16.00 aptamil süt arttırıcı

18.00 1 kase nohut,2 kaşık pirinç pilavı, 1 kase salata,1 bardak ayran,2 adet kabak tatlısı

Su:3 litre
Spor:30*3:90 puan @Pnrrr-20
Akşam tatlı olmamış cnm onun dışında güzel afiyet olsun
Örgü ne örüyorsun canım bebek kıyafetleri mi
Oğlana kapşonlu Hırka örüyorum cnm bitince atarım
mutfak Lavoba başında yiyorum,yoksa heryer kan kırmızı:))
:D

Ortimmm benim ki bu hafta çok veremezsin incelme olacak dedi vallaha öyle oluyor. Ben sana istersen komple listeyi atayım ama emzirmene gitmez bizim liste smoothi :2 salatalık 20 dal maydonoz yarım limon bir bardak su çekiyoruz ve içiyoruz 😂😂
Yokk bebeğim ben yapamam senin listeyi. Maydanoz da yiyemem ben kendi smoothie me devam edeyim en iyisi.
Bugün sabahta yaptı:KK43:
Masanın yerini değiştirmek zorunda kaldık
Tahmin etmiştim. Bantlasaniz mi hatta siyah bant olsa daha iyi olur.
Uyumayan çocuk yapmışız 😡😡 sabah 5 den beri canımı okudu inatla uyumuyor herşeyi dedim yaaaa ayağımda bi salladım ama banamısın demiyor sinirlerim bozuldu ya 😞
Uyumasi için uğraşma bence. Her türlü sinirin bozulacak zaten o yuzden onu serbest birak.
Kızlar narın çok iyi bir antioksidan oldugunu bılıyor muydunuz💗 tam mevsimi saldırınnn
Immmmm bayilirimmm. Kırmızı kırmızı.
Aylık menü hazırlamak aynı yemekleri hazırlamama konusunda iyi fikir oluyor.

Günlük olarak ne yemek yapsam diye düşününce doğal olarak aynı yemekler geliyor akla.
Bende 15 günlük hazirliyorum. 1 ay boyunca farkli şeyler bulamam galiba 🤣
Ooo Süper cnm bende yarın sabah erkenden evi toparlarjm 11 gibi sünnetçi gelecek bklm yarının yemeğini şimdiden yapıyorum hatta nolur nolmaz oğlum huysuz olursa yapamam diye
Ayyy hadi hayırlısı. Biz de 3 aylikken evde yaptirmistik. Düşündüğüm gibi kötü olmadi. 2. Gün toparlandi.
Gunaydn diycektm aksam oldu bu arada hosgeldin cnm tekrardan

Hmm ben hic denemedm soyleyenlern yalancisiym belkide reklam icin iyi diyorlar

Sagol cnm

Ohh miss cocuk yokmuydu sende yad buyuttunmu :)

Ah ahh aynennn

Aynen cnm iyiymis sistem cekmece dolab iclerine ben hic giremiyorm malesef genelde yuzeysel.

1 saat iyiymis gene baya dinlenirsin :) erkekler hep ayni demekki

Ohh miss daha sık korkutmalisin esini

Masallh ya
Çekme dolaplar biraz dağıldı mi cok geriliyorum ben yaaa.
Tartılmama sebebi ne kaptan, diyet uc haftalık ta olsa aralarda tartılıp gıdısatabakılmıyor mu? Tartılmamak benım motivasyonumu düşürür, salarım iyice😐
Benimmmm deeee. Bende bi ara denedim haftalik yemin ettim ama aşırı gerildim. O yüzden hiç bana gore degil
mutfak Lavoba başında yiyorum,yoksa heryer kan kırmızı:))
Ayyy ser bir sofra otur yere. Ben bazen yerde bazen masada valla hiç o işkenceyi yapamam kendime 🤣🤣

Kac yasindasnkiii :) banada abla diyen cikti ya :rolleyes: :KK37:
19 :KK68: hadi hayırlı olsun :halay:
Tartılmama sebebi ne kaptan, diyet uc haftalık ta olsa aralarda tartılıp gıdısatabakılmıyor mu? Tartılmamak benım motivasyonumu düşürür, salarım iyice😐
ayy benimde motivasyonumu düşüyor tartı kırıldı dıye o gün harbi harbi yiyordum herşeyi az kalsın yarın inşallah kavuşuruz yeni tartım ile ve inşallah bana bir süpriz yapar cuma günü için:KK9::KK71:

9 dersten sinava girecegim. Yarisini bu akşam halletmeye calisacagim. Akşam üstü kizima bir şeyler oldu. Bağıra bağıra aglamaya başladı ne uyuyabildi ne sustu ne emdi galiba diş geliyor pisikte olmuş çünkü. Pisik bizde direk diş belirtisi ama emin olamadim. Şimdi uyudu ben de sinavlara bakayim. Umarım uyanmaz ya bu gece cok zor geçecek belli. Baya uykum var açlıktan başım ağrıyor ama mecbur girmem lazim.

U UcanSupurge zehroşum aklima gelen bir kaç yemek ismi soyliyim uyarsa tarifine bak dene.
Hasanpaşa köfte
Kabak sandal
Beyti sarma
Kağıt kebabi
Şiş te tavuk, kuşbaşı,adana ( çöp siste yapiyorum guzel oluyor)
Tavuklu pacanga böreği (ben tam buğdaylı krepten yapip sariyorum super oluyor)

Şiste milfoyli Kofte
Firinda kabak kebabi
Patates manti
Bunlarda benim deneyeceklerim
Cok merak ediyorum 🤗🤗🤗

9 dersten sinava girecegim. Yarisini bu akşam halletmeye calisacagim. Akşam üstü kizima bir şeyler oldu. Bağıra bağıra aglamaya başladı ne uyuyabildi ne sustu ne emdi galiba diş geliyor pisikte olmuş çünkü. Pisik bizde direk diş belirtisi ama emin olamadim. Şimdi uyudu ben de sinavlara bakayim. Umarım uyanmaz ya bu gece cok zor geçecek belli. Baya uykum var açlıktan başım ağrıyor ama mecbur girmem lazim.
Allah yardımcın olsun valla 💙
Doğum günü pastam gözümün önünden hiç gitmiyor 🤣🤣
Yaa çok üzüldüm abla sen böyle diyince keşke 1 çatal alsaydın 🤗💕

Beynim yandı bugün de çok şükür🤯
Sabah da canım sıkıldı artıdayım🧐
İnatla veremiyorum bu hafta yao_O
Yeniden düşenim değişti ondan mi anlamadım
Dün akşam 8 buçukta bitti canlı ders
Kızım kapının önünde ağlıyor
10 dk lık aralarda emziriyorum 10 dk bitiyor yeniden çığlık kıyamet
Tam da bunu yazarken yine uyandı:rapci:
Yarın da öyle
Bugün daha yeni bitirdim
Yeniden adaptasyon süreci şaşıldım sanırım
Allah kolaylik versin canim. Kucuk bebeyle daha zor. Hele bide cocugun orda mizildanirken ogrenciler ses yapip dersi kaynatiyorsa allah sabir versin.
Arada kizlar dersteyken yanlarina giriyorum da aman yarabbim cocuklarin sorduklari sorulara,konustigu seylere sasiriyorum
Kolay gelsin ben evdeyim tüm gün elişi ördüm bol bol
Sagol canim. Pazar gitmedim manavdan halletim isimi 10dk da pazara gozum basmadi.
Oo iyi olmus terapi niyetine
gecmis olsun canim migrenmi tutuyo
Yok canim.migrenim gece pek uyuyamadim
Merhaba arkadaşlarım🤗 ben de dün yaptığım kaçmaktan sonra bayağı vicdan azabı çektim bugün kahvaltıda az yedim ama şu an çok açım:kızgın:en kötüsü de bizimkilere börek ve kurabiye yaptım 😭😭😭 Ben diyetteyken bile ileride yemek yiyeceğim pasta börek yiyeceğim günlerin hayalini kuruyorum bu normal mi🙄
Hayalini kurmayan varmidir acep😀
Kolay gelsin canim.
İns cabucak gelir kizin disi de kuzucuk eziyet cekmez

Ben de çok severim de ayıklaması çok zor o yüzden hiç yaklaşmıyorum.Hatta nar ekşisinin bağırsaktaki zararlı bakterileri yok ettiği için ishale iyi geldiğini okumuştum
Ah kızımın bitmeyen ishalini düşünürken ne güzel tevafuk oldu evde de nar varken hemen ayıkladım :KK36:
Allah yardımcın olsun canım Benim Allah zihin açıklığı versin
U UcanSupurge zehroşum aklima gelen bir kaç yemek ismi soyliyim uyarsa tarifine bak dene.
Hasanpaşa köfte
Kabak sandal
Beyti sarma
Kağıt kebabi
Şiş te tavuk, kuşbaşı,adana ( çöp siste yapiyorum guzel oluyor)
Tavuklu pacanga böreği (ben tam buğdaylı krepten yapip sariyorum super oluyor)

Şiste milfoyli Kofte
Firinda kabak kebabi
Patates manti
Bunlarda benim deneyeceklerim
Cok merak ediyorum 🤗🤗🤗
Birçoğunu yapıyorum zaten eloş ama uğraşmak istemiyorum herhalde :KK64:

Ah kızımın bitmeyen ishalini düşünürken ne güzel tevafuk oldu evde de nar varken hemen ayıkladım :KK36:

Allah yardımcın olsun canım Benim Allah zihin açıklığı versin

Birçoğunu yapıyorum zaten eloş ama uğraşmak istemiyorum herhalde :KK64:
Sagoll canimmm.
Bitmedi mi ishalii

Back
X