• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İsteyen istediği gibi konuşsun ben vicdanen rahatım elimden geleni yaptığıma inanıyorum benim için böylesi daha zor keşke okul açık olsaydı öylesi çok daha kolaydı
Cidden zormus,hayır bir de velilerle ders işliyoruz resmen,çoğu kendileri görünmesin diye kamerayı kapatıyorlar,bugün derste bir şey oldu,eyvah eyvah dedim,arkadan bir velim de taklidimi yapıp "eyvah,eyvah "dedi😲

Annem annesini çok erken kaybetmiş 9 kardeşlermiş erkek olsun diye ha bire doğurmuş anneannem erken yaşta da ölmüş dedem de iki evlilik yapmış ondan sonra yetmemiş gibi 3
Böyle hayat hikayeleri duyunca feminist yanım çıldırıyor.
Düşünsene bir kadın bir adamın soyadı devam etsin diye dur durak bilmeden doğuruyor, belki de oğlu olmadı diye aşağılanıyor ve o yolda ölüp gidiyor :KK43:

Cidden zormus,hayır bir de velilerle ders işliyoruz resmen,çoğu kendileri görünmesin diye kamerayı kapatıyorlar,bugün derste bir şey oldu,eyvah eyvah dedim,arkadan bir velim de taklidimi yapıp "eyvah,eyvah "dedi😲
velin mi taklidini yapıyor
ayyy ne ayıp nasıl kızdım yaa :sinirli:

Sınıf öğretmenisin, kameraları açtır bence.
Benim küçük kızın öğretmeni kamera kapandığı anda yaygara kopartıyor😅
Kadın çok disiplinli.
Tabi biz çok memnunuz bu durumdan

velin mi taklidini yapıyor
ayyy ne ayıp nasıl kızdım yaa :sinirli:
Bu süreçte öğretmen düşmanlığı zirve yaptı canım :KK43:
Zaten tatili göze batan öğretmenlerin, uzaktan çalışması tabiri caizse kıskançlığı tırmandırdı
Birçok arkadaşım "sana demiyoruz, sen farklısın diyip" kendi çocuklarının öğretmenlerine verip veriştiriyorlar

Benim annem de bize biz küçükken sarilip opmezdi,sadece temel bakım ve ihtiyaçlarımızı karşılardı,o nedenle ben de hiç bir zaman anneme sarılıp opemem,annem bu durumdan çok şikayetçidir ama elimde olan bir şey değil.Eminim çok seviyordu bizleri ama hiç bir gün optugunu,basimi oksadivini hatırlamam😔 bazen övünür ben otuz iki yaşında beş çocuk annesiydim diye.Ama işte farkında değil, beş çocuk doğurmaktan çok onlara sevgi ve şefkat her şeyden önemli.

Sınıf öğretmenisin, kameraları açtır bence.
Benim küçük kızın öğretmeni kamera kapandığı anda yaygara kopartıyor😅
Kadın çok disiplinli.
Tabi biz çok memnunuz bu durumdan
Canım meb den yazi geldi,öğretmenlerin kameraları açık olacak,çocukların kapali,sadece gerektiğinde açacaklar.Bem açın diye ısrar etsem,şikayet edecek dengesiz veliler var malesef.O nedenle hiç o topa girmiyorum.

Zaten tatili göze batan öğretmenlerin, bu süreçte uzaktan çalışması tabiri caizse kıskançlığı tırmandırdı
Birçok arkadaşım "sana demiyoruz, sen farklısın diyip" kendi çocuklarının öğretmenlerine verip veriştiriyorlar
yaaa ama yazık öğretmenlere de :(
bu süreç biz veliler için ne kadar yıpratıcıysa onlar için çok daha fazla yıpratıcı
biz evde çocuklar anlamıyor diye çırpınırken onlar çocuklarıma anlatamıyorum diye çırpınıyorlar
disiplin sağlayamıyorlar, çocuklara ulaşamıyorlar bi nevi, ve kimbilir ne zordur bunu yaşıyor olmak
ben hiç bir şekilde ne sizler için ne kendi kızımın öğretmenleri için yattıkları yerden para kazanıyorlar diye düşünmem, eşimle hep konuşuruz öğretmenlik gerçekten zor meslek diye, hele şu dönemde daha da zor
Allah yardımcınız olsun

Aaa ne kadar ayıp ya☹️

Aynen canım,şok oldum bende .Artik hoşuna gitti diye mi,dalga mı geçti anlamadım😒
hoşuna bile gitmiş olsa o anda hiç doğru değil bu şekilde davranması, çocuğuna da yanlış mesaj veriyor annem böyle davranıyorsa ben de davranırım diye :(

hoşuna bile gitmiş olsa o anda hiç doğru değil bu şekilde davranması, çocuğuna da yanlış mesaj veriyor annem böyle davranıyorsa ben de davranırım diye :KK43:
Zaten on yillik meslek hayatımda şunu gördüm,sorunlu velinin cocuguda genelde sorunlu oluyor,her zaman değil tabiki ama genelde o şekilde oluyor,küçük kalkar büyüğe bakar boşuna dememişler.

Birde öğretmenlere tatil diye yaygara kopariyorlar.
Valla ben üstüme alınmıyorum hiç en başından beri sürecin yükünü taşıyan branşlardan birine giriyorum. O yüzden bugüne kadar kimseye bi şey ispatlama derdim de olmadı. Kim ne düşünürse düşünsün kişi kendini biliyorsa sıkıntı yok bence🤷‍♀️

Zaten tatili göze batan öğretmenlerin, uzaktan çalışması tabiri caizse kıskançlığı tırmandırdı
Komşum benimle doğum yaptı. Devlette çok iyi maaşlı bir işte. Bebeklerimiz 11 aylık oldu ben doğumdan sonra birkaç ay ücretsiz kullandım. O onu da kullanmadı. Ama şu zamana kadar doğru düzgün işe gitmedi. Arada annesine gitmek için falan da dayıyor raporu 20 gün annesinde kalıyor. Zaten doğum sonrası parayla heyet raporu da aldı. Ben de nisandan beri canlı derslerle vs uğraşıyorum. Ki o benim 2 katım maaş alıyor. Yatan kim acaba🤷‍♀️

Valla ben üstüme alınmıyorum hiç en başından beri sürecin yükünü taşıyan branşlardan birine giriyorum. O yüzden bugüne kadar kimseye bi şey ispatlama derdim de olmadı. Kim ne düşünürse düşünsün kişi kendini biliyorsa sıkıntı yok bence🤷‍♀️
Ben de vicdanen rahatım,sadece yuz yüze eğitim gibi verim alamadigim için huzursuzum,çünkü sınıf öğretmeniyim,çocuklar küçükler ve çabuk sıkılıyorlar,ekran başında çok fazla zaman geçirmek istemiyorlar,bir şey soruyorum istediğim gibi cevap alamıyorum.Uzerime düşeni yapıyorum ama işte tam istediğim gibi verimli olmuyor sanki.

Kızlar canlı derslerim var. Pek giremedim bu hafta. Zaten bu hafta epey karışığım oturtamadım bi şeyleri daha. Pazardan beri hiç kaçamak yapmadım fırsat buldukça spor da yaptım ama kilom da mutlu etmiyor beni :KK51:. Neyse bakalım. Bu hafta da böyle oldu.

Back
X