• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insalalh😁😁

gecen haftada cok az gitti 200 gr cik ti

ayyy ne guzel.iltifatlar bunlarr😍😍

haftaya tartidan once kestir ozaman🤣😋

hosgeldin canim
ben ayse 27 yasindayim
6 yasinda bi kizim var fransada yasiyorum

yarisalim ben varim😍😍😍
Tamam bakalım benim hedef 3 haftda en gec 4 haftada mezun olmak
(20_27 kasim)
🌹🌹🌹9 takim menü tablosu🌹🌹🌹

Pnrrr-12 Pnrrr-12
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@medine66
@pamukseker11

Kızlar tebrikler menüler düzenli olarak paylaşılmış

:KK9::KK9::KK9:

Kırmızı karti olanlar

@hadikonusalim
2.kırmızı kart bu haftada 5menu eksik:sopa::sopa:
E ela_2019
2.kırmızı kart bu haftada 3menu eksik:sopa::sopa:
@masal3487
Bu hafta hiç menü paylasmamissin:sopa::sopa:

ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.

⭐⭐⭐KURALLAR⭐⭐⭐
1️⃣Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2️⃣2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
3️⃣Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
4️⃣Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
5️⃣Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Ellerine saglık cnm
Vakfı kebir ekmeği bu, enininde resmini çekseydin keşke, yarım ekmeğe bedel bu🙈
Aynenn baya buyukk :) eksi maya diye geciyor vakfikebir miymis ismi ama cok lezzetlii
Bebeğim uyumuyor diyenler😅
Benim ki hem gündüz uyumuyor, hem sabah 4 'te kalkıp türkü söylüyor, hemde akşamları yatmamak için direniyor.
Saat 18 'de yatağa girdik, beni uyuttuktan sonra uyumuş, şimdi uyandım 🤐
Allah'tan kaptan yardımcım gözü kulağı hep burada da listeyi paylaşmış :KK36:
Zor valla Allah kolaylik versn benmkide smdi uyudu sabah 6 da uyanr gene
20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) @medine66 (60.1)
  2. ) @hadikonusalim (60.6)
  3. ) @Furha63 (65.8)
  4. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (67.7)
  5. ) Jasminium84 Jasminium84 (68.1)
  6. ) E ela_2019 (70.8)
  7. ) @papatya_2014 (71.2)
  8. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (71.9)
  9. ) @evseem (72.1)
  10. )@pamukseker11 (72.4)
  11. ) @Ucmelekannesi (74.9)
  12. ) @masal3487 (74.6)
  13. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (86)
  14. ) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (84.6)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Ellwrine sglik cnm ne guzl baslard a olmak 4 numaraym gelsin 3 luk o yeter bana zaten :)
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 702. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (10.TAKIM) ==> % 1.002
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 0.922
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> % 0.919
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. @aeben ==> %3.073==> 10. TAKIM :nazar:

2. @PAPATYAM ==> %2.181 ==> 6. TAKIM:nazar:

3. @moni ==> %2.139 ==> 10.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@Ozlemlerhayallar ==> %-1.372==> 4.TAKIM
Tebriklerr canlarr 2 ci olmusuzz
Şimdi bizde bitki çayı saati kızlar

Bugün de günlerden Adaçayı:kahve::kahve::kahve:

Eki Görüntüle 2729258
Afiyez olsun

afiyet olsun çok iyi ya sanırım her aksam farklı bi bitki çayı demliyorsunuz, bayıldım bu fikre. biz de başlayalım özellikle şu dönem için çok iyi olur :KK54:
Her akşam farklı bir bitki çayı demliyorum canım.
Düzenli olarak tüketmek kış günlerinde hastalıklardan koruyor

Canım haftaya listeye girersin bu hafta olmadiysa
Motivasyonunu düşürme hemen 😉
Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.

Düştü valla moralim de çok bozuldu .Hergün 10 mesaj atıyorum 21 den önce menü paylaşıyorum takımı aktif kullanıyorum iki cumadır bildirimi mi zamanında ve resimli yapıyorum(önce resimsiz sonra resimli gönderdim).Tartıyı tarih ve isimle gönderin diye söylemişlerdi aslında ben onu mesaj kısmına yazacağım zannetmiştim.Hatta resimlerde arkadaşlar niye acaba kağıda yazıyor diye de düşünmüştüm.Önemli değil böyle de gayet motiveyim sizlerle ama anlam veremedim mantığına uymadı açıkcası.
Canim bizim takimla alakali değil, o kağıdı unutursak o hafta bildirimsiz sayiliyoruz hepimiz. Yani emir büyük yerden. Nirandan kaynakli değil. Cuma zayiflama yarışmasında tarti resmi ve nick tarih yazili kağıt ile paylasilmasi gerektiği karari alindo bütün takimlar icin. Hangi takimda olursan ol o şekilde paylasim yapmazsan seni listeye alamazlar 👍👍

Tüm mesajları okumayınca kaçırdın sanırım :))
Geçen haftada yazmıştım bu ayrıntıyı sana.
Kuralları ben belirlemiyorum bu arada, aşağıdaki linkten yarışma kurallarına bakabilirsin(son mesaj geçerli)

Canim bizim takimla alakali değil, o kağıdı unutursak o hafta bildirimsiz sayiliyoruz hepimiz. Yani emir büyük yerden. Nirandan kaynakli değil. Cuma zayiflama yarışmasında tarti resmi ve nick tarih yazili kağıt ile paylasilmasi gerektiği karari alindo bütün takimlar icin. Hangi takimda olursan ol o şekilde paylasim yapmazsan seni listeye alamazlar 👍👍
Yok ben Nirana söylemedim zaten o belirtti zaten genel bir kural olduğunu kuralın kendisi yüzünden bu kadar olumlu şeyin göz ardı edilmesi anlamsız geldi ama yapacak bir şey yok madem öyle beklerim

Tüm mesajları okumayınca kaçırdın sanırım :))
Geçen haftada yazmıştım bu ayrıntıyı sana.
Kuralları ben belirlemiyorum bu arada, aşağıdaki linkten yarışma kurallarına bakabilirsin(son mesaj geçerli)

Tamam canım senlik değil zaten durum moralim bozuldu işte lütfen kişisel algılama

Cuma kaçamakları diyetin yürüteci bence .Bütün hafta cumanın hayalini kurdum😂
Bendeeee 🙈🙈🙈🙈
Leslie yap canım
Günde 15 dk lık olanla başla

Merhaba canım
Ben deniz
36 yaşındayım ankaralıyım
11 aylık bi kızım var
Fen öğretmeniyim
Çanakkale’yi çok severim yaşamak için harika bir yer bence sanırım 7 8 defa gitmişmişimdir
Sardalya ve peynir tatlısına bayılıyorum😋
Ankaranin neresindensin 🥵🥵
20 KASIM 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1. ) @medine66 (60.1)
  2. ) @hadikonusalim (60.6)
  3. ) @Furha63 (65.8)
  4. ) Pnrrr-12 Pnrrr-12 (67.7)
  5. ) Jasminium84 Jasminium84 (68.1)
  6. ) E ela_2019 (70.8)
  7. ) @papatya_2014 (71.2)
  8. ) Beyaz leylak Beyaz leylak (71.9)
  9. ) @evseem (72.1)
  10. )@pamukseker11 (72.4)
  11. ) @Ucmelekannesi (74.9)
  12. ) @masal3487 (74.6)
  13. ) Pembe Lotus Pembe Lotus (86)
  14. ) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (84.6)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
30 ekimde 9. Siradaymişim şimdi 6 diyecektim ki bi anda 7 oldum cgdmk cgdmk :KK4::KK4::KK67::KK67::p:p:eek::eek:

teşekkür ederim memnun oldum canım:KK200:

sana da teşekkür ederim memnun oldum canım. ne güzel ne mühendisisin :KK68:

telefona yüklenen bi uygulama canım

kendimi 6. sırada sayıyorum 68.2 ile, kusura bakma elacım :KK59:
yasemin ve pınar haftaya görüşelim canlarım :KK55:

tebrikler kızlar harikasınız :KK9::KK9:

afiyet olsun çok iyi ya sanırım her aksam farklı bi bitki çayı demliyorsunuz, bayıldım bu fikre. biz de başlayalım özellikle şu dönem için çok iyi olur :KK54:
Meydan okuma haaaa en sevdiğim 💃🏻💃🏻💃🏻
görelim bakalım haftaya hangimizin yüzdesi daha iyi olacak var mısın yarışa 🥳🤩

Canım önemli olan mesleğin, branşı ne yapacaksın.
Bak ben çok yoruluyorum, geçen yıl sınav öncesi 3 hafta boyunca soru çözümü yaptım zoom üzerinden.
Öğrenci bir soru daha fazla yapsında vicdanen kendimi sorumlu hissetmeyeyim diye.
BTR ci olmayı çok isterdim
Sürekli kendimi güncellemem gereken bir alan yetişemiyor gibi hissediyorum bazen tamirci muamelesi görmek canımı sıkıyor falan filan işte
Bugün sen sen değilsin :))
Başka birşeylere canın sıkkın gibi
Yok canım iki gündür ha bire sarma sarıyorum yorgun olabilirim.
Belki yanlış biliyorumdur yeni üye zaten 3. Cuma girebiliyor listeye genel kural böyle ve tartıda fotoğraf olmazsa listedeki üye bile olsa bildirim yapmamış sayılıyor canım canını sıkacak bi durum yok aslında

Arkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuz 😂kendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye😂 Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir bence

Arkadaşlar neden tüm mesajlarıma şaşırdım ifadesi koyuyorsunuz 😂kendimi kötü hissettim kötü bir şey mi yazdım diye😂 Sizi kıracak birşey yazmam ben sadece duygularımı paylaştım
Bu kadar alıngan ve kırılgan olmana şaşırıyorum canım :))

Sen böyle kırılgan olunca haliyle senin mesajları cevaplarken "acaba kırılır mı, acaba üzülür mü" diye kendimi çok kasmam gerekecek.

Burası sanal bir ortam birbirimizi tolere etmemiz gerekir

Canım buluttan nem kapıyormuş gibi bir izlenim uyandırıyorsun onun için olabilir bence
😂😂Yok yok öyle biri değilim ama kurallara aşırı dikkat eden biriyim belki bu yüzden listeye giremem canımı sıktı rahat olun yani

😂😂Yok yok öyle biri değilim ama kurallara aşırı dikkat eden biriyim belki bu yüzden listeye giremem canımı sıktı rahat olun yani
Biz de bu haftaki mikemmelll yüzdeni kaçırmak istemezdik senin yüzde olsa hatta birinciydik nasip değilmiş demek ki 😕

Back
X