• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E evseem istediğin hayalinde olan bir bölüm var mı canım
Yani çocukluğumdan beri öğretmenlik çok isterdim hedefimi yüksek tutmak adına dış hekimliği de istediğim bir bölüm asıl hedef bu ama içten içe öğretmenlik istiyorum hayırlısı olur inşallah 😂💕

Bebeğim yine diş ağrısı çekiyor, uyuyor hemen uyaniyor😔 Cok zor yaa kıyamıyorum hiccc 😔😔
Bugun göğüs ucumu bi ısırdı komple etrafi kanadi. Allah yardim etsin tüm ağrısı olanlarin ağrısını hafifletsin insallah..
Aşırı uykum varrr yaa şuracıkta uyuyup kalsammmmm ne güzel olurdu, ama mutfakkk cok dağınık öyle birakamam...
Allah yardımcın olsun canım kuzucuğuna da şifa versin bitsin ağrıları inşallah.Ben büyüttüm sizleri görünce zor zamanlar diyorum ama bir yandan şu okulu dersleri ergenlik triplerini düşününce en güzel zamanlar bebeklik zamanlarıymış diyorum en azından yorgunluğun bedenen idi.

Bebeğim yine diş ağrısı çekiyor, uyuyor hemen uyaniyor😔 Cok zor yaa kıyamıyorum hiccc 😔😔
Bugun göğüs ucumu bi ısırdı komple etrafi kanadi. Allah yardim etsin tüm ağrısı olanlarin ağrısını hafifletsin insallah..
Aşırı uykum varrr yaa şuracıkta uyuyup kalsammmmm ne güzel olurdu, ama mutfakkk cok dağınık öyle birakamam...
Rahatlıkla çıkarır inşallah dişlerini
Mutfağı boşver canım
Sabahleyin yaparsın
Yada eşine rica et, bugünde o toplayıversin😅

Yani çocukluğumdan beri öğretmenlik çok isterdim hedefimi yüksek tutmak adına dış hekimliği de istediğim bir bölüm asıl hedef bu ama içten içe öğretmenlik istiyorum hayırlısı olur inşallah 😂💕
İnşallah gönlündekini hakkında hayırlı olan eyler Allah♥️

Ben bazi msj lari alıntıya ekliyorum ama sonradan bakıyorum alıntıda o msj yok. Sizde de oluyor mu bu durum.
Mesela M Manolya15 in burcun ne dedigi msj i alintilamistim cok eminim ama yok 🤷‍♀️🤷‍♀️
böyle cevaplamis olayim bari 🙄🙄
burcum yay canim. 24 kasim d.gunum
senin burcun ne
bu arada supurgende hayirli olsun. Şu indirimlerde foyatlari düştü mu merak ettim acikcasi
Haa burda yay coktu dogru :)) canım roborock s5 max 4087 tl ye aldık biz , aldıktan sonra çok kısa bi süre 3990 tl yigordum daha da asagı ınmedı .ben bitek bu modelı takıp ettım ,diğerlerını bılmıorum ama normalde 4500 flndı düşt yani

Durakladığım da artı geldiğim de Bırakmak istediğim de oldu ama o zamanlar sağ olsun kızlar çok desteklediler burası olmasa devamda kesinlikle sıkıntı yaşardım. O dönemler diğer hafta daha çok asıldım. Cuma cmt benim free günüm diyet yapmıyorum. Bazen aşırıya kaçıyorum onu da önermiyorum😬
Belkide cuma cumartesı diyet yapmadıgından yani vucudunu şaşırttıgından genel anlamda iyi kılo veroyosun. 5 ayda 19 kilo ne demek,her hafta 1 kilo gıbın, ustelık süreklılık arzetmiş cokii

Erzurum’da canım çok şiddetli değildi şükür

Ooo hayırlı olsun güle güle kullan canım hala sizinkilerin yanında çalı süpürgesi sayılacak süpürge ile idare eden biri var :KK55: Hasetlendim de 😅

Yok yok geçti şükür limonlu su içe içe içim bayıldı

Şükür geçti bi an gıcık tutttu korktum valla
Çok gecmıs olsun canım🤗

Ooo hayırlı olsun güle güle kullan canım hala sizinkilerin yanında çalı süpürgesi sayılacak süpürge ile idare eden biri var :KK55: Hasetlendim de 😅

Aman dikkat et canım Allah korusun

Belkide cuma cumartesı diyet yapmadıgından yani vucudunu şaşırttıgından genel anlamda iyi kılo veroyosun. 5 ayda 19 kilo ne demek,her hafta 1 kilo gıbın, ustelık süreklılık arzetmiş cokii
Evet gitti çok şükür. Ama ilk yazdığım menüyü görsen ağlardın Kızlar şok😂baya azalttım öyle böyle değil😂 hatta benim menülere çok sert yorum yapan bi arkadaş vardı unuttum gitti o noldu bilmiyorum 😂

Kızkardeşim çok aşırı tedbirli canım.
Ama 2.5 yaşındaki çocuk sandalye çekip istediği yere ulaşıyor maalesef, sürekli gözetim altında tutmak gerekiyor

Çocukların bakımı kendisine kaldığı için canı sıkılıyormuş niye test yaptırdın diye :KK43:
Ay şu erkekleri arada bi ıslak sopayla dövmeli

Evet gitti çok şükür. Ama ilk yazdığım menüyü görsen ağlardın Kızlar şok😂baya azalttım öyle böyle değil😂 hatta benim menülere çok sert yorum yapan bi arkadaş vardı unuttum gitti o noldu bilmiyorum 😂
Hamburger çıtır sogan pattis kızartmasımı 😋😋😋😁😁

Vücudu şaşırtma yontemıne ınanıyorum ya ben . İşe yarıyor bence

Hahaha masallah de nazar etme ucansupurge , sen çalı süpürgeni uçmak için kullanıyosun, temızlık için vardır kolay bişilerin:)))

Spor da yapıyor muydun düzenli ? Ben de arada vücudu şaşırtayım diyorum ama benimki şoka girer kesin bir daha da gelemez kendine😂😂

Back
X