• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ama bu cok adaletsiz gercekten uzuluyor bu duruma. Bende isterim sarma dolma yiyeyim de tartıya son 2 gun bize ayıp oluyor sanki:63:
Haklısınız :KK43:
Saymadan yiyenleri ve Çarşamba Perşembe günü menülerine dikkat etmeyenleri çivili sopa sevebilirsiniz:KK62::KK62::KK62:

Tatlı telaşlar var desene hayırlı olsun inşallah a

Ela canım nasıl korkmuşsundur.Allah korumuş .Sadaka vermeniz iyi olur tabi.Çocuk işte hayal dünyasında yaşıyorlar.Geçmiş olsun.

Hoşgeldin Tülin ben Asude 37 yaşındayım bence gelmekle çok iyi ettin müthiş bir motivasyon var burada🙂

Ben de alıp alıp verdim ama bu sefer kararlıyım son olacak bu ruhen ve bedenen acı çekiyorum her diyette resmen😂Zaten midem de küçülür 58-59 olunca diye tahmin ediyorum
Insallah cnm bende ayni dusunuyorm kiloyu verdm tamam kafası cok yanls ozmn eski yeme aliskanligina donup kilo aliniyor o yuzden ben mezun olduktan sonra 2 kilo dha vereym ama uzun solukta diyerekten ayni modda belki biraz dha hafif devam etmek istiyorm Allah nasip ederse
Günaydın kızlaaaaaaar 🤗 alintılarım var ama üşeniyorum 🤭
Sabah sabah sinirim tepeme çıktı ya komşu aramış kendisi çok hayvan sever kedi besliyor evinde falan beni hiç alakadar etmez evinde naptigi ama son zamanlarda sürekli apartman içinde görüyoruz sırnaşık oluyor kediler eşimde bende sevmiyoruz hani dokunamayiz evde sevmeyiz kılı tüyü derken bizim kapı önündeki ayaklabiliğın içine girmiş yatmış ben çıkaracam kapıyı aniden açarsan saldırır korkmayın diyor çıldırmamak elde değil dedim biz çok sıkıntı oluyor iki çocukla evden çıkmaya çalışıyorum o eve girmeye çalışıyor falan hiç umurunda değil olan sinirim tepeme çıktı laftan sözden de anlamıyorlar :KK47:esimi aradım dedim bunlar ne laftan anlayacak ne sözden kapalı ayakkabılık alalım iyisi dedi yokta ben niye bı çare arıyorum onlardan tık yok hayret bişey :işsiz:
Saygisizlik olmus biraz sonucta apartmanda yasiyors herkezi dusunmek zorunda, ki kediler cisi gelse ayakabbılarad aiseyebillir.
Normalde cok severm annemler besliyor bende 4 sene beraber yasadm ama bizimkiler disari cikmiyor hep evde oteki turlusu mantikli gelmiyor bana
Kızlar tartım bozuldu galiba . sürekli değişik rakamlar çıkıyor.Doğru tartıyor mu diye 5 litrelik su şişesi ölçtüm onda sıkıntı yok.ama beni 71.9,70.0,69.2(keşke gerçek olsaydı😂)hatta 6 kilo ölçtü bir seferinde.
Komşumdan baskülünü istedim onunkinin de pili bitmiş .Şimdi çarşıya gidip pil alacağım belki pil ile ilgili bir sorun vardır Yarına düzelmezse ya😨
Sonunda duzelms pildenmis sevindm cnm yoksa buyuk sorundu cuma tartisi icin
Sahurda 2 tane Trabzon hurması ve 3 ceviz yiyerek oruca niyet ettim, çok aç hissediyorum şimdi
Baya az yemissin cnm ve protein olsa enazindan tok tutardı diye dusundum
ADINIZ: Nevra
YAŞINIZ: 41
BOYUNUZ:163
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 51-52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 -14 yaş 2. planlanıyor
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: sigorta uzmanı
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hamilelik planlıyorum ne kadar zayıf başlarsam hamilelikte aldığım kilolar o kadar sıkıntı yapar :)
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: her zaman 52-55 arası korudum. yalnızca ilk hamileliğimde 13 kg aldım ve 1 yıl içinde vermiştim
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: istikrarlı , verdiği sözü tutmak için her şeyi yapacak eşine ve işine çok aşık biriyim. pek sakin kalmayı başaramam
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: sanırım şu an olduğum kilo bana sinir olup motive etmeye yardımcı olabilir:)
Hosgeldn cnm Allah nasip eder bi kardesi olur insallah :) fazla kilon yok zaten
Bende pınar bi oglum var 17 aylik zamanla dha cok kaynasiriz insallh
Bugünkü iftar yemeğinden sonra kendimden ümidi kestim:sinirli::sinirli::sinirli:sizde umudu kesin
Nirannnnn :KK11:
Olan olmus bosver, 1 kere yedik diye vazgecseydik buralara gelebillitmiydik. Yarin yeni bir baslangic yaparsn olur biter. Hem senin canin sıkkın ondan yedin yoksa yemezdin bence, oruc tutmak yaramıyor demissin ya ona inanmiyorum

Nirannnnn :KK11:
Olan olmus bosver, 1 kere yedik diye vazgecseydik buralara gelebillitmiydik. Yarin yeni bir baslangic yaparsn olur biter. Hem senin canin sıkkın ondan yedin yoksa yemezdin bence, oruc tutmak yaramıyor demissin ya ona inanmiyorum
Oruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.
Normalde tek öğün yapsam o kadar yemem
Yarın da deneyeyim

Oruç tutmak yaramıyor diyince iftarda ayarı kaçırıyorum ya ondan dedim.
Normalde tek öğün yapsam o kadar yemem
Yarın da deneyeyim
Ilk gun du ya belki o yuzden zorlamistir cnm insallah yarin cok daha iyi olur. Bu arada tartildinmi
Oh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm :KK43:
Olsunn baslangic alisma de pes etme battı balık yan gider cok yanlış oluyor bu durumda cunki

Back
X