• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok guzel cnm tbrkler haftaya insallah mezun olursunn

Gormedim ya nezaman yaptn cnm etiketi bazen gelmiyor sanrm :/ k. Bakma cnm bidhakine daha dikkatli bakicam ozellikle seninkine 2 oluyor sanrm bu cnku

Tebrikler pammık hadi kurtardın kendini sarmaları yiyip arti geleydn dilimden dusmiycektin :rolleyes:

Korkunun faydasii yok cnm bence tartilmalisinnn

Gecmis olsun cnmya :KK43:

Hadi insallah canimm

Tbrkler cnm enazindan arti degl neden cok az geliyorsn kaynasamiyoruz

Gecmis olsun anneannene cnm
Sayisiz sarma ardındn artı geldigin icin kiziyorm sana, cunku listedeyken kacamak yapma luksumuz yok cnm hepimizin hakkına girmis oluyorsn bu davranışınla ben kurabiyelerle bakisip 1 lokma atmadim agzıma cumayi bekledim.
Insallah haftaya telafi edersin.

Tebrklr cnm cok guzel eksi

Tebrikler cgmdk cok guzel eksi

Baslangic iicin cok guzel tebrkler hedefin kactı 52 mi
Sağol canım

Takım içi yarışma yapacağım

Katılmak isteyenler beni etiketleyip katılmak istiyorum yazsın

Bu akşam düzenleyeceğim, tekrar düzeltme yapmayacağım, o nedenle 2 saat içinde cevap verenleri dikkate alacağım
Listede olmayanlar da katılabiliyorsa ben varım canım

Memleket Ankara oğlumun tedavisi için gidiyorum Antalya ya atandık çok sevdik kaldık burada
Geçmiş olsun canım nesi var oğlunun ?
Beni işten çıkardılar ya kızlar yerime başkasını almışlar Dün Ayrıldığım şirketi aradım böyle böyle eski şoförlerden birini gördüm yolda hani yeni bir personel almışlar yerinize ayrılmışsınız dedi bana adam dedim ondan sonra avukatlık bürosuyla bir de zaten bizim ofis avukatlar da birini aldıysa bilmiyoruz dediler ben de hani dedim kendi kendime kırılmıştım yani böyle bir şey varsa dedim bugün de buradan giden abla aradı işte dün söyleyemedim herkes cumaya gitti arayayım dedim seni bana kırılma duyarsın başkasından. biliyor Benim için de söylemedi diye düşünür kırılırsın hatır var aramızda böyle böyle birini almışlar diye aradı
Asgari ücrete anlaşmışlar hem avukatların adliye işlerini yapacakmış hem temizlik çay kahve hem ayrıldığım firmanın işlerini
Biraz daha düşük maaşlı birini işe almak için mi çıkarmışlar seni işten 🙄
Gecen hafta 73 .6
Bu hafta 73.0
Fark -600
Yuzde %0.815

Yaa ben bunu ogleb yukledim zannettim.
Fotuyu yukleyip cevaplaya bastim kiz derse girecek diye ama gondermemis. Onda sonrada elime teli almadim hic
Ooo 👏🏻 Geç oldu iyi oldu

Geçmiş olsun canım nesi var oğlunun ?

Biraz daha düşük maaşlı birini işe almak için mi çıkarmışlar seni işten 🙄

Ooo 👏🏻 Geç oldu iyi oldu
Sağol canım oğlumun cereblal palsi diye bir hastalığı var belki duymuşsunuzdur.yüzde 52 engelli .ama çok şükür zihinsel bir sorun yok .zehir gibi 😂 sadece fiziksel bu da benim ve kuzumun imtihanı .Olsun binlerce şükrediyorum halime.düzenli tedavi için farklı doktorlara götürüyorum

Sağol canım oğlumun cereblal palsi diye bir hastalığı var belki duymuşsunuzdur.yüzde 52 engelli .ama çok şükür zihinsel bir sorun yok .zehir gibi 😂 sadece fiziksel bu da benim ve kuzumun imtihanı .Olsun binlerce şükrediyorum halime.düzenli tedavi için farklı doktorlara götürüyorum
Allahım şifasını versin canım

Biz fena kaçamak yapıyoruz Cuma kaçamağı karışık meyveli çay ve pasta benim çayım (elma-armut ve muzlu)
9FE141B7-D1E0-445C-B89F-528122A01A38.jpeg

Back
X