• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣3 haftanın sonunda 1 Ocak 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 1 Ocak tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun olanların yerine yeni eklenecektir.
E evseem ensendeyim canim. Menulerinde sarma dolma olmazsa ekstra memnun olacağım 👀👀 lütfen sende beni dürt. Direnç noktasindayim cok zorlaniyorum. Birlikten kuvvet doğar.

EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣3 haftanın sonunda 1 Ocak 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Tamamdir kaptan👍👍
B beyazleylak canim bu hafta guzel olacak.
Ben menu yazmiyordum bugunden itibaren yazmaya basliyorum senin menuleride siki takipteyim😍😁
Gunaydinnnnn gunaydinnnn :KK8: :KK8: :KK8: :emir_bebek::emir_bebek::KK50::KK50::KK59::spor:

ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Gunaydin
Ruyan gercekten kotuymus.
Hep zaten bebelerin uyudgu zaman anneleri uyuyamaz😁

Gunaydinnnnn gunaydinnnn :KK8: :KK8: :KK8: :emir_bebek::emir_bebek::KK50::KK50::KK59::spor:

ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu

Ruyasi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı korusun

Kötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusun
Gunaydinlarr

Dun ne kadar enerjik kalktiysam bugunde o kadar icim daraliyor, canimm sikkin.
Ne olacak benim bu ruh halim acaba
Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyor

EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Ellerine sağlık canım
masal3487 masal3487
Ekirum biz kazanacagiz 😉

* denizbenimadim denizbenimadim hacı taht yine gitti elinden
* E ela_2019 kilolarınız aynı ama @Beyaz leylak daha fazla kilo verdiği için onu öne yazdım
* @sabahvesen hacım 100 gram vermeye devam edersen ardındaki 4-5 kişi önüne geçip 4-5 sıra birden gerileyeceksin
* @cgdmk sessiz sessiz üçüncülüğe oynuyor haberiniz olsun @Furha63 Pnrrr-12 Pnrrr-12
* masal3487 masal3487 verdiği sözü tutarsa Ucmelekannesi Ucmelekannesi ni sollayacak haftaya
* E evseem de sözünü tutarsa eski tahtını geri alabilir
* Pembe Lotus Pembe Lotus Fit mutlu anne Fit mutlu anne ile arkasındaki farkı açmış durumda tabi buna rakibinin de katkısı var
Bu haftaki liste analizim böyle hacılar
Ayy nide tek tek yazmış. Canim benim benim için önemli değil. Biliyorum o şekilde ayarladığını 🤗 eline sağlık olsun 🥰🥰😘😘

Bende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi. :KK70: :rolleyes: böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi :(

Günaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
Afiyet olsun canim
Günaydın canım ya bende kızımı kaybettim anaokuluna gidiyormuşuz elimi bıraktı koştu arabalar doldu bi anda bi aglama feryat figan polisler geldi bululundu gözümü bi açtım rüyaymış bütün vücudum uyusmustu

Ruyasi bile çok kötü rabbim evlatlarımızı korusun
Offf kotuymus allahtan ruya.
Ama insan bazen etkisinden cikamiyor.

Amin herkesin evladini korusun rabbim
Kötu bir rüya olmus cnm tersi cıkar derler insallah oyle olur deprem olmaz Allah korusun

Gunaydn cnm, cok ilginc gun icersinde normallesiyormu yoksa oyle kalktiysan gun oyle mi geciyor
Oyle gidiyor gun icinde de canim
Bende rüya gordm bugun otobusteym annem ablam da var ben arkada oturuyorm maskemi takiyorm oturduktan sonra bakiyorm kimse takmamis denizlideymisiz sonra polis cevirmesine denkgeliyoruz ben acayip rahatım tabi annemlerrde falan maske yok onlar ceza yiycek diye korkuyorm bi an ama onlarda atlatiyor cevirmeyi. :KK70: :rolleyes: böyle sacma biseyler gormusum ama Annemleri ozlemisim onu farkettim en son agustosta gordm korona olmasa hemen gidicem ablamin ocakta dogumu var ama işte nasip suanda imkansiz yurtdisi :KK43:
Allah hayra cikarsin canim.
Seninkide su anlamsiz karisik ruyalar gibu olmus.

İns ortalik duzelirde gorursunuz bian once annenleri

Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü 🤦😒

Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü 🤦😒
Allah hayra getirsin. Bazi ruyalar gercekle ayirt edilemiyor malesef

Günaydin kizlar 5de uyandk 7bucuk tekrar uyudu sonra 9 da uyandk az once kahvemi iciyorum birazdn oglanada kahvaltisini vericem
Ohhh misss afiyet olsun, kahve keyfi yapasım var benim de . Emzirip emzirip bizimkilere verıyorum , okadar iyi geldi ki bana bu, ihtiyacım varmış buna , eşim beni dinlendiremıyormus onu anladım

Back
X