• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvalti hafif kacamakli olmus onun diisnda guzel cnm afyt olsun
Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetim
Kızlar oglan uyudu şükür bende acayip uykusuzum bu ara sabahn korunde uyaniyor sonradn tekrar uyuyor. 3cü köpekdisimiz patlamis az önce farkettim sanrm huysuzluklari hep ondan hepsi arka arkaya patladi acaba 4 uncude gelirmi? Gelirse bi sure daha boyle devam ederiz huysuz duzensiz uykular vs...
MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyor

haftaya olmasa bile yeni yilda insalalh.mezun olcam:)

bende istiyorum.doycektim

gecmis olsun allah sifasini versin canim
benim kizimda epilepsi hastasi xiziksel bi sorunu yok cok sukur ama yasina gore geriden geliyo:KK43:

0 kalorili kacamak😍😍

bence guzel uygulama
Epilepsi oğlumda da var canım .Şükür 1 yıldır ilaç kullanmıyor iyileşti.zaten çok hafif formu idi 1 kere nöbet geçirdi ama 10 yıl ilaç kullandı . bu hastalıktan korkma özellikle Küçük çocuklarda çabuk iyileşiyor.Tarihte önemli bilim adamları ve siyasetçi ve yazarlardan bu hastalığa sahip olanlar var yinede ilerlemelerine mani olmamış.Allah şifa versin kuzularımıza.
Basenlerim fırtlamadan giyeceğim elbiselerin eteklerin hayalini kuruyorum
Gunaydinnnnn gunaydinnnn :KK8: :KK8: :KK8: :emir_bebek::emir_bebek::KK50::KK50::KK59::spor:

ilk defa cocuklar 8 e kadar uyudu, ben 6 da rüyamdaki deprem sarsintisiyla uyandim. çocukları kucakladik guvenli buldugumuz yerde beklerken yikilmaya başladı tam yikilacakken uyandim bir daha da uyuyamadim.
Hayrolsun canım.Ben de buna benzer kıyamet rüyaları görüyorum.Tam dalgalar üzerime geliyor ya da gök çöküyor adeta o sırada güm güm kalp atışı ile uyanıyorum.
Tamamdir kaptan👍👍
@beyazleylak canim bu hafta guzel olacak.
Ben menu yazmiyordum bugunden itibaren yazmaya basliyorum senin menuleride siki takipteyim😍😁

Gunaydin
Ruyan gercekten kotuymus.
Hep zaten bebelerin uyudgu zaman anneleri uyuyamaz😁
Eküriiimmmm benim uçarılım seninle listeleri😍 fakat beni yanlış etiketlemişsin o kişi ben değilim😂
Ya gecn aya gore adetm 2 hafta gecikti aşırı gerginim o yuzden evin icinde bile eşim diyor bakışlarınla dövüyorsun noldu sana gevşe :olamaz: :KK70:
Ben de o dönemlerde aşırı gergin oluyorum mutlaka biri ile tartışıyorum
@hadikonusalim
Canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah'ım
Hayırdır kuğucum .Geçmiş mesajlarda farketmedim denizle ilgili bir durum mu var kime ne oldu ?Rabbim sabır versin .

Saol cnm evet öyle oldu şu an acayip açım mesela erken uyumak niyetim

MaşAllah kolayca cikarir insAllah 4.cuyu de dış dönemi illa bı huysuzluk oluyor
Aynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.
Amin cnm insallah. Diş donemi zor gercekten onlarıda anlamak lazm tabi

Kızlara tepsi böreği yaptım:hamarat:
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.

İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Ne yedin.aksam boregi yemeden durabildinmi canim
hava kapali felanmi oyuzdenmiki
ben hic sevmiyorum kapali havayi
Yok canim yaa benim kendimle alakali
Köyde annem yufka gibi aciyor pisiriyor sacda ince ince kesiyor bi tepsilik kadar posetleyip dondurucuya atiyor burda hamur yoğurup 3tane altina 3tane de üstüne hamur açıyoruz aralarina yag tabiki
Kesilen yufkalari yagla az sekerle harmanlayip ortasına koyuyoruz Eki Görüntüle 2738358

Bu gorseldeki gibi pisirince özelden atarim
Adi neki.
Bide seker yazmissin tatli falanmi oliyor bu canim
Pasta olmasa guzelmis menun cnm afyt olsun. Yarin ne sporu yapicaksn cnm leslie mi
Leslie buyuk ihtimla canim

3+3 öğün çok fazla değil mi canım 🤔🤔
Son arayı yapmasan bari

Menünü yukarıda düzenlediğim gibi alt alta yazarsan okurken kolaylık olur canım

Su az gibi geldi, 3 lt kadar tüketirsen daha iyi olur
Bana da öyle geldi ama dedigini yapayim bakalim vardir herhalde bildigi 🤔

12 Aralık Cumartesi

Kahvaltı (11.30)

1 adet poğaça, az sucuklu yumurta, 5 adet zeytin, 1 dilim kaşar peynir

Ara (14.00)

1 avuç kuruyemiş

Akşam (17.00)

Hamsi Tava ve salata

Su : 1 litre

Spor : 1 saat tempolu yürüyüş 180 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12 Pnrrr-12
Pogaca olmasa super menuymus canim
12 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 10:30
Sucuklu yumurta (3 dilim sucuk+1 yumurta)
Bal 1 tatlı kaşığı
1 dilim incir reçeli
1 parça peynir
2 yk yoğurt
8 zeytin
2 lokma poğaça+1 dilim beyaz ekmek
7 ince dilim patates kızartması
Çay

Ara 15:30
1 avuç fındık
1 kuru incir

Akşam 18:00
7 kaşık yeşil fasulye yemeği
1 kepçe şekersiz karışık hoşaf
4 kaşık bulgur pilavı

Su 3.5 lt
Spor yok
Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel
12 Aralık cumartesi
Sabah 10.30: 4 YK menemen kk peynir avuç içi kadar bazlama şekersiz cay
Aksam18.00: 8 tane çiğ köfte 2 bardak ayran bolca marul
Su:2 litre olur
Spor: 30 dk yürüyüş 60 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12
@Tontiskom
Guzel canim
12 aralık cumartesi
09.00 1 yumurta haslanmıs, 1 dilim ekmek

13.00 menemen

15.00 sütlü kahve

18.00 fırında 3 tavuk but, 1 patates,2 sogan

Spor yok

Su 3 litre
Patates kucukse guzel canim bence
12 Aralık Cumartesi

16.00
1 ev yapımı hamburger
1 kase yoğurt çorbası
Bol yeşil salata
1 adet Trabzon hurması

su: 1,5 lt
Guzel bence canim
MENUM: (cumartesi 12.12.20)

9:30 1 fincan kahve ile 1 kurabiye

12:00 1 bardak sut, 3yk yulaf, 1yk chia, 15 badem, yarim muz, tarcın

15:30 1 bardak protein süt,minik mandalina

16:30 kahve 2kare bitter

18:00 5 yk bulgur pilavı, 3yk et sote, 1 kepce barbunya, 1 kase salata

2.5lt su
Spor 30 dk leslie 90p
1200 hoplama 120
300 mekik 60 =toplam 270p
Guzel bence canim
3 yk mercimekli bulgur pilavı (hesapta yoktu, çocuklardan artmıştı, çöpe gitmesin dedim)
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 dilim börek
Turşu
Cok degilmis bulgur canim.
Boregin dilimide kucukse eritmissindir ins

Herkes kötü rüyalar görüyor snrm bende dün rüya etkisinde uyandım çok farklı bı his vardı kurtulmak istiyorum kurtulamıyorjm üzerimde bı cisim biri vardı ağırlık gibi itekliyorum gitmiyor kalkmaya çalışıyorum sanki hissetmiyorum vücudumu kalkamiyorum çok çok kötüydü 🤦😒
Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim
Bizede boyle bir destek lazim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Acaba başkaları da benim gibi bunu görür görmez kaç Gr altın alacağını hesaplamış mıdır😂😂
Kızlara tepsi böreği yaptım:hamarat:
Ben zaten orucum
Sahura kalkıp su bile içemedim
Bir düzen oturtmam lazım, daha yolum uzun.

İftara sarmısaklı yoğurtla karıştırabiliceğim birşey yerim
Sizlerin akşam menüsünde neler var kızlar
Ben de yaptım ve çok üzgünüm 1 dilim yedim🙈
Şu korona hayatlarımızı altüst etti.insallah bir an önce biter de sevdiklerinize kavusuruz
İnşallah doya oya gezmeyi arkadaşlarımla buluşmayı normal ve rutin gelen ama şu an yapamadığım herşeyi özledim
Kızlar selamlar bugün sabahtan mutfağa giriştim
Epey toparladım da
Arada Veli toplantısı vardı ona katıldım

birazdan da yemek hazırlığına girişeceğim

bugün yarın ve pazartesi aöf sınavlarım var ama hiç çalışmadım ya bakalım inşallah bildiğim şeyler olur da ortalamadan geçerim
Hangi bölümü okuyorsun canım?
annem değil annanemdi yaşlılık yani kalbi çarpıyor tansiyonu yükseliyor bir anda kalp krizi zannettik malatyay gönderdiler direk çok şükür iyi şimdi
Geçmiş olsun canım
Ben kalori hesabına dayalı bir program izlemeyi düşünüyorum. Günlük ortalama 1500 kalori civarında alarak kilo vermeyi planlıyorum. Günlük bir saat yürüyüşlede destekleyeceğim. Sen nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsun?
Kalori hesabı çok yaptım işe yarıyor fat secret uygulamasını öneririm.Dezavantajı şu süreklilik sağlanamıyor.Sıkılıyor insan
1 saat yürüyüş süper kalori hesabı yapabilenlere de hayranım:super: Ben Protein ağırlıklı beslenecegim.karbonhidratı azaltayım diyorum.Kalori hesabı yapamam gibi geliyor. Aralıklı oruç düşünüyorum.suyu az tüketiyorum artıracağım. haftanın 3 günü Leslie 3 günü (haftasonu özellikle) 30 dk yürüyüş.1 gün dinlenme ve bir egzersiz programı indirdim onu da hergun yaparım diyorum.
Merhaba canım hoşgeldin ben Asude .Aralıklı Oruç uzun süredir beslenme tarzım benden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama diyetsiz yine zayıflayamadım.Günlük kalori alımı gerçekten önemli.
Ayetel kürsiyi okumadıkca gitmiyor😐😔
Ayetel Kürsi kale gibi .İçine girince ferahlıyorsun
Slmlar kızlar 🤗 yaptım yeşil çayımı oğlumu uyuttum örgü orcem hava bı açıyor bı kapıyor eşimin elinde egzama vardı onun için sabun sipariş vermiştim cargo dağıtıma çıkmış menü paylaşmaya devam edicem burdan kopmak niyetinde değilim bklm yeniden toparlayabilirim inanıyorum adım konusunda bende harekete geçmeliyim keisnlikle
👏👏 Kopmayacağını biliyordum
Kahvemi hala içemedim:))
Azsonraaa , kimler bana eşlik ederrr😋
Afiyet olsun kahve yağ yakıcı bir içecek ama malesef nefret ettiğim için bir fincanı dahi bitiremiyorum.İçebilmeyi isterdim.
bende yuruyus bandina ciktimm

hadin kizlar sporaaa. bu hafta cok iyi yuzdeyle takimi ucuralimm😃😃😃
Kolay gelsin canım.Ben de açık havada yürüyüşe sardım bu aralar resmen canım çekmeye başladı😊
çok şükür canım korktuğumuz gibi olmadı hafif atlattılar 1 hafta oldu test vereli yakında karantinaları biter.
Geçmiş olsun canım
Halbuki cok.emindim.seni etiketledigimie😁😁

Menunu yazdinmi canimcim. Yarin ayni sporu mu yapsak acaba birbirimizi durteriz hem
Kesinlikle yapalım.Menümü şimdi yazacağım bugün yoğundum.

Aynen uyu ki biseyler yeme cnm ac uyumak eksi getirir bence.
Amin cnm insallah. Diş donemi zor gercekten onlarıda anlamak lazm tabi
insAllah canım
Sabah baya tatli olmus canim. Ama gerisi guzel
Aynen yarın daha güzel bı gün olacak insAllah
Karabasan eskiden çok görürdüm annem de sık yaşar.Yorgunluk stres ve herşeyi incik cincik çok kafaya takanlarda daha sık yaşanıyor .ben öyle gözlemledim
insAllah bı daha olmaz bklm
👏👏 Kopmayacağını biliyordum
🤭🙃

Back
X