Biskuvi ve kraker disi guzel canim
Kolay gelsin gecmis olsun canim, zencefil cayi iyi gelir
Guzel canim
Allah yardimcin olaun canim, uzme kendini ve sakin kalmaya calis nasil mumkum olacaksa

insallah kolay atlatirsinz bu sureci,aglayip kendini yipratma biraz zamana birak sakince bir cozum yolu bulursun bence
Guzel menu canim afiyet olsun
Ayy bu esler hep boyle sanirm, benim ki bensiz bir yere cok gitmezdi ama su pandemj surecinde esnek calisti evde oldugu gunler cocuga baktigi icin bir yere cikamayinca bunaldi ve aksamlari cikayim mi dedi ben de cik tabi evde bunaldin dedim, kuzeniyle gorusuyordu sadece baktim bu her aksam olmaya basladi ben de gecen hafta biraz uyardim aksama kadar gormuyorum seni aksam da yoksun tek basimayim falan diye sonra ceki duzen verdi kendine, hayir arada cik tabi bunalma dedim adama elimizi verdik kolumuzu kaptirdik

her aksam kuzeniyle cay iciyordu onceden disarda yorulur sıklir kosa kosa eve gelirdi
Estafirullah canim helal olun bulurum kuritulmus domates goruyordum ama ne yapacagimi bilmedigm icin almiyordum simdi gorursem alirim artik
Yap canm durma spor yapinca daha kolay gidiuor siskinlik
Aksam biraz karbonlu olmus ekurim
Ne kadar zor yaa Allah yardimciniz olsun
Bence bebegin olursa gelir canim, evde kucuk kardesin falan varsa gelemez belki
Ayy senin de isin baya zor canim, gercekten cok fazla liste olmus sen de, yani ben direk liste devralamayabilirm suan ama onceki mesajlarda gordum arkadaslara paylastirmissin, yapamayan olursa, sen ilerleyen zamanlarda zorlanirsan elimden geleni yaparim, gerekirse ben de devralirim ama nasil yapiliyor bilmiyorum, bilgisayar gerekli mi ? Ben hep telfondan giriyorum evde pc yok bizm
Ekurim sen devraldin galiba yapamazsan ben alirm senden, yani gercekten yogun olmasam direk devralirdim birseyleri