• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bölüm adı vermedı canım ama ben yazılımcıyım 15 yıldır, dusunuyorum dusunuyorum yakın bolum akkıma gelmıyo,mezunıyetım end mühendisliği aslında .şirkete de guvenemıyorum ve cok kırgınım, dava açmıyım diye paket bi tazmınat vercekler ya da bolum degısıkkı sanırım, sen ne iş yapıodun?
Hakkında hayırlısı olsun canım💕

çalıştığın yerde endüstri mühendisliğini ilgilendiren bir bölüm var mı acaba oraya mı düşünüyorlar
bilemedim canım ya şu dönemde iş bulmak da çok zor al tazminatını başka işe girersin diye aslında kafamdan geçiyor ama işte
ben muhasebeciyim canım

aminn kuzum Allah hakkımızda hayırlısı
şu an bi kızın soruşturması başlamış bugün hemen bugün belli olur mu sonucu hiç bilmiyorum
ama vallahi yani bugün yine bambaşka bi sebepten işle ilgili hüngür hüngür ağladım bu stresi kaldıramıyorum işten çıkarılsam üzülür müyüm sevinir miyim kestiremyorum :olamaz:

geçmiş olsun canımm
Çok yıprandın bu süreçte.Hakkında hayırlısı olsun canım 💕
Selamlar nasılsınız? Dün öğle saatlerinden beri giremiyorum, biraz stresli bir süreç içerisindeydim. Biliyorsunuz cenazeye gitmiştim, oradakilerin büyük bir çoğunluğunun testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Bikac gün önceden beri de bir yorgıbluk, hafif eklem ve boğaz ağrım vardı, hatta buraya da yazmıştım. Çok tedirgin oldum, en büyük sebebi çocuklarım için korktum,bir de emziriyorum, daha da tedirgin oldum dün akşam hemen test veridm, çok şükür negatif çıktı, ağrılarım biraz artarak devam ediyor, bir de hafif göğüs ağrım var, sonradan pozitifleşir mi diye korkuyorum. En çok korkum çocuklarımdan, bebeğimden ötürü. Rabbim korusun hepimizin herkesin yavrularını inş. Bunun dışında okullar ds yeni açıldığı için geçen hafta çok soğuktu sınıflar da hemen ısınmadı.,çook üşüdüm, titredim bile diyebilirim, ondan kaynaklı bir üsütme mi onu da bilemiyrm. Allah ım yardım etsin, inş negatiftir herçekten, en önemlisi inş çocuklarıma hiçbir zarar gelmez inş..
Yoktur inşallah canım.test yaptır için rahatlar
Buyuk ihtimalle 😑 gecen ay bir tanesu sicak su torbasi getirdi ama rengim falan gidiyor benim, kaloriferin icine girecektim nerdeyse, gerci getiren de babam yasinda anlayisli biri o yuzden rahatim 😂
Ben de kötü oluyorum.Özellikle magnezyum eksikliği artarsa bacaklarıma kramp giriyor.Adım atamıyorum.
Bizim bir arkadaş ta izin istedi iki ay üst üste geldi ama o da çok kötü oluyor.İdare çağırdı konuştu rahatsızsanız rapor alın doktora gidin böyle olmaz demiş.bizşmki de hasta değilim regl sancısı çekiyorum eşlerinizden biliyosundur ama benim 3_4 katı daha kötü adım bile atamıyorum bundan sonra acile giderim demiş.Adam şok olmuş hiç beklemediği bir cevap 😂
Bazen hakediyorlar.😁
Canlarr iyi akşamlar yarin annemlere yolculuk var. Uçakla iki cocukla umarim sıkıntısız atlatirim.
Ammaaa oğlusum hastalandi bu akşam canim sıkkın sabah uyaninca babasi yelek giydirmemiş gorur gormez hastalandi dedim korktuğum başıma geldi. üşüttu ateş burun akıntısı var. Donmuş gibiyim ıhlamur nane limon kekik dışında ne iyi gelir ne yapsamm ya soğuk algınlığı için. Gider ayak cok zor olacak
Geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun canım suyun az ama 👍🏻
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.

Hayırlı kandiller canlarım 💐

10 Mart Menü Bildirimi

10.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 1 elma

15.00 2 gün kurusu kayısı

19.00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Her zaman ki gibi harikasın ekürim 💕

Selamlar nasılsınız? Dün öğle saatlerinden beri giremiyorum, biraz stresli bir süreç içerisindeydim. Biliyorsunuz cenazeye gitmiştim, oradakilerin büyük bir çoğunluğunun testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Bikac gün önceden beri de bir yorgıbluk, hafif eklem ve boğaz ağrım vardı, hatta buraya da yazmıştım. Çok tedirgin oldum, en büyük sebebi çocuklarım için korktum,bir de emziriyorum, daha da tedirgin oldum dün akşam hemen test veridm, çok şükür negatif çıktı, ağrılarım biraz artarak devam ediyor, bir de hafif göğüs ağrım var, sonradan pozitifleşir mi diye korkuyorum. En çok korkum çocuklarımdan, bebeğimden ötürü. Rabbim korusun hepimizin herkesin yavrularını inş. Bunun dışında okullar ds yeni açıldığı için geçen hafta çok soğuktu sınıflar da hemen ısınmadı.,çook üşüdüm, titredim bile diyebilirim, ondan kaynaklı bir üsütme mi onu da bilemiyrm. Allah ım yardım etsin, inş negatiftir herçekten, en önemlisi inş çocuklarıma hiçbir zarar gelmez inş..
Canım ilk öncelikle hemen korkma, sadece üşütmüşsündür. Kendini dinleme ve günlük rutin hayatıma devam et.
10.03.2021
12.30 suda beklemis 2 kaysi ve suyu
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.00 3 bucuk izgara kofte,salata,yogurt

Su: 3- 3.5 lt civari
afiyet olsun canım ❤️
10mart menüm

Kahvaltı:10.0
1 yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

Ara:2hurma

Akşam:16.00
4 anne köftesi
Salata bol yeşillik
1dilim çavdar

17.00:
16 tane Siirt fıstığı

Su2 litre
Spor: henüz yapmadım

U UcanSupurge
Afiyet olsun eküricanım ❤️
Her zaman ki gibi harikasın ekürim 💕
:KK60: :KK36:

Sabah 09:00

1 su bardağı tarçınlı su

Kahvaltı saat 09:45

2 dilim kepek ekmekten kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan)

Bir lokma Kandil simiti (amirimiz almış, illa ye deyince bir lokma aldım sadece. )

Ara öğün 11:00

1 fincan sade Türk kahvesi

Öğle yemeği 12:45

Yarım kase fıstıklı roka çorbası

4 yk sebzeli bulgur pilavı

2 yk etli nohut

Akşam yemeği 20:30

4-5 parça yaprak ciğer

1 kase domates salatası

2 litre su

10 Mart Menü Bildirimi

19.00 1 kase kırmızı mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt , 1 hurma

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun canım 👍🏻
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.
Aaa kötü olmuş bir derz dolgu çekseler düzelir inşallah bizden alta , üst kattan da bize gelmişti derz çektik düzeldi hep

1 su bardağı tarçınlı su

Bir lokma Kandil simiti (amirimiz almış, illa ye deyince bir lokma aldım sadece. )

2 yk etli nohut

4-5 parça yaprak ciğer

1 kase domates salatası

2 litre su
Güzel canım fıstıklı roka çorbası hiç içmedim bilmiyorum Kandil simidini bir ısırıkla kurtarmışsın 👍🏻Su yine artmış 👏🏻👏🏻

Afiyet olsun canım 👍🏻

Aaa kötü olmuş bir derz dolgu çekseler düzelir inşallah bizden alta , üst kattan da bize gelmişti derz çektik düzeldi hep
Az biseydi.cektik derz dolgu artmış.Banyoyu kırıp kaçak aranacak olması fikri tüm gücümü emiyor.

Ayrıca nedense küçük oğlumun sınıfı dağıtılmış.arkadaslari öğretmenleri hep değişti.Memnunduk sınıftan da öğretmenlerden de.Oglum derslere girmek istemiyor.Sacma bir şekilde önce eski sınıfla sonra yeni sınıfla online dersleri var.ders programı saçma oluyor o zaman
Seçmeli dersler beden eğitimi falan 4 saat Türkçe matematik fen sosyal 2 saat .bezdim😔

10.03.21
11.00
4 çatal patatesli yumurta
2 lokma ekmek
1 hindi füme

14.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
6 çilek 🍓

18.00
1 elma

19.30
2 kepçeden az mercimek çorbası
5 küçük parça ızgara tavuk göğsü
1 dilim soğanlı ekmek
1 bardak ayran

Su 2.5 l
1 saat tempolu yürüyüş 180 p
33CB4485-BC57-4F42-862E-02CE3F07CB6B.webp U UcanSupurge Pnrrr-12 Pnrrr-12

Az biseydi.cektik derz dolgu artmış.Banyoyu kırıp kaçak aranacak olması fikri tüm gücümü emiyor.
Ayy umarım o derece olmaz bazı tesisatçılar kırmadan tespit edebiliyor tabi arıza olan yeri kırıyorlar bu defa
Ayrıca nedense küçük oğlumun sınıfı dağıtılmış.arkadaslari öğretmenleri hep değişti.Memnunduk sınıftan da öğretmenlerden de.Oglum derslere girmek istemiyor.Sacma bir şekilde önce eski sınıfla sonra yeni sınıfla online dersleri var.ders programı saçma oluyor o zaman
Seçmeli dersler beden eğitimi falan 4 saat Türkçe matematik fen sosyal 2 saat .bezdim😔
Yüzyüze ise seyreltidiği için mi öyle acaba ? Seçmeli derslerin çoğu beden mi ? Adı üstünde seçmeli öğrenci tercihine bağlı olmalı
10.03.21
11.00
4 çatal patatesli yumurta
2 lokma ekmek
1 hindi füme

14.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
6 çilek 🍓

18.00
1 elma

19.30
2 kepçeden az mercimek çorbası
5 küçük parça ızgara tavuk göğsü
1 dilim soğanlı ekmek
1 bardak ayran

Su 2.5 l
1 saat tempolu yürüyüş 180 p
Eki Görüntüle 2799312 U UcanSupurge Pnrrr-12 Pnrrr-12
Akşam öğününü bozan tek şey soğanlı ekmek nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama çok kalorili değildir umarım

9 Mart Salı

12.00
1 kepçe mercimek çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
1 kase yoğurt

19.00
6 yk fırında karnabahar
1 kase yoğurt
1 elma

su: 2,5 lt
adım:
Eki Görüntüle 2798660
Güzel canım afiyet olsun
09 Mart Salı
1.5 yumurta ile (biri kırık yumurta idi😂)ile sahanda peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 yk tahin pekmez
2 ceviz +10 beden +10 fındık
Yeşillik salatası

19:30 7-8 kaşık tavuk sote (aslında hasta olduğum için çabucak yaptığım geçiştirmelik bişey tam sote sayılmaz .1 yk zeytinyağı+2 soğan +tavuk göğsü)
1 bardak ayran
3 litre su
Spor yok .
Dün adımlarımı sayamadım şarjı bitti bilekliği saatlerce şarjda bekledi fakat şarj olmadı .sayı bilmiyorum o yüzden
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun
Hayırlı kandilleriniz olsun inş. Menümü de yazamadım dün
Menü
08.30
1 dilim ananas
1 ceviz içi
1 yumurta

14.15 gibi
Lor peynirli yeşil salata

19.00
1 yk mısır, bir avuç semizotu, 1 sb kefirli karışım
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
Çok hafif bir menü bu menüye cumaya eksiler gelir valla 👌
10.03.2021
12.30 suda beklemis 2 kaysi ve suyu
13.00 2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,7 zeytin,domates,biber,maydanoz,1 tk tahn pekmez,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.00 3 bucuk izgara kofte,salata,yogurt

Su: 3- 3.5 lt civari
Güzel canım afiyet olsun
10mart menüm

1 yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

4 anne köftesi
Salata bol yeşillik
1dilim çavdar

17.00:
16 tane Siirt fıstığı

Su2 litre

U UcanSupurge
Menü güzel de Siirt fıstığını ilk defa duydum

10 Mart Menü Bildirimi

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Güzel afiyet olsun canım

Ayy umarım o derece olmaz bazı tesisatçılar kırmadan tespit edebiliyor tabi arıza olan yeri kırıyorlar bu defa

Yüzyüze ise seyreltidiği için mi öyle acaba ? Seçmeli derslerin çoğu beden mi ? Adı üstünde seçmeli öğrenci tercihine bağlı olmalı

Akşam öğününü bozan tek şey soğanlı ekmek nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama çok kalorili değildir umarım
Normal mayalı ekmek üstüne bol salçalı soğan canım kalorili biraz tabi
Bugün çok aç uyandım aksama kardeşim isteyince yaptım tabi nasiplendim de o kokuya

IMG_20210309_212017.webp

Ben göndermiyorum ama okula giden çocuklar 8.30 da derse başlayacak 1.30 da çıkacak sonrası bu program akşam 20.20 ye kadar.(persembe cuma) öğrenciye de yazık öğretmene de.derslere de bakarsanız asıl derdimi anlarsınız

Güzel canım afiyet olsun

Güzel canım afiyet olsun

Çok hafif bir menü bu menüye cumaya eksiler gelir valla 👌

Güzel canım afiyet olsun

Menü güzel de Siirt fıstığını ilk defa duydum

Güzel afiyet olsun canım
Antep fıstığı diye biliyoruz canım.Bu Siirt'te yetişmiş

Bizim bi hoca baygınlık geçiriyordu kaç defa ambulans geldi okula bu yüzden pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız bayandı müdürümüz erkek en son baygınlık geçiren hocaya demiş ki bayan müdür yardımcımıza durumunuzu belirtin o gün rapor filan almadan okula gelmeyebilirsiniz diye

Ben de ilk regl olduğum zaman öyleydim kusardım kıvranırdım

Sabah göze batan bir şey var da zeytin sayısı mı bilemedim afiyet olsun canım

İnşallah yarına kadar toparlanır canım sağ Salim gidin dönün inşallah
Evet sabah biraz kalabalik duruyor, bir ara sabah ekmek yemeyim dedim ama bu kez cok aciktim ya ara ogun ya da aksama daha cok yer oldum, 2 gundur bu sekil kahvaltiyla cok rahat ediyorum ama zeytin sayisini 5 e dusurebilirm ya da 3 e doyuyorum zaten
10mart menüm

1 yumurta
Yarım kk peynir
1 dilim çavdar ekmeği

4 anne köftesi
Salata bol yeşillik
1dilim çavdar

17.00:
16 tane Siirt fıstığı

Su2 litre

U UcanSupurge
Cok guzel canim

10 Mart Menü Bildirimi

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Guzel canim

1 su bardağı tarçınlı su

2 yk etli nohut

4-5 parça yaprak ciğer

1 kase domates salatası

2 litre su
Guzel canim afiyey olsun
10.03.21