- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
- #430.121
Ben tam karbonhidrat bağımlısıyım yaProfilinde ki yazı yeni dikkatimi çektisanırım ben de glikoz kraliçesiyimn
karbon da severiz o da iyi bir kardeşimiz sağolsun hayatımızdan hiç eksik olmadı yakama bir yapıştı atamıyorum
![]()
Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan ya![]()
Çok güzel afiyet olsun.Merhaba
Canlarım
17 Mart Menü Bildirimi
11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma
17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
![]()
Gayet güzel afiyet olsun17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 suda beklemis kayisi, 2 haslnms yumrta,1.5 dlm peynir,5 zeytin,domates,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 6 kasik taze fasulye, yogurt,
Su: 3-3.5 lt arasi olur
Canım bana da öyle oluyorKızlar sabahtan beri içimi kemiren bir bir şey var Tartılmayacam dedim sabah tartıldım bu nasıl iş hala artıdayım tamam cuma abarttım ama 7000 kalori de değildi ve tek öğündü . gerçekten bu kilo olayı sinirlerimi bozdu kızlar bugün tartıldım +1000 di bunun 300-400 gramını saymıyorum WC den dolayı.ama en az 500 Gr fazlalık vardı.hemen çarşıya gittim soda ve yeşil elma almak için detoks çayı yapacağım. havada buz gibi esen rüzgar var yürüyerek gittim.cumadan beri hemen hergün Lesli yaptım nereye gidiyor bu enerji açığı ya.Dokunsalar ağlıyacam
Afiyet olsun canım. Pilavı erken Yemen iyi olmuş17 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
Çeyrek kk peynir
1dilim çavdar ekmeği
Akşam:16.00
4 YK et sote
2 YK pirinç pilavi
Salata
Su:2.5
Spor:40 dk zumba
40 dk yürüyüş
280 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Canım benim bizler de aynı durumdayız İnan ki. Ama sabrediyorum valla canım tatlı çekince hemen gün kurusu atıyorum ağzıma. Acıkınca bazen ceviz yiyorum. Yetiyor yani sen de kafanda bitir bunlarıKızlar ya ben hiç iyi değilim sabah erkenden kahvaltımı yaptım çok güzel öğleye kadar güzeldi oglende yemek yedim ölçülü sonrasında cozuttum ne bulduysam yedim kendimi çok kötü hissediyorum açlıktan yemiyorum evet bunu biliyorum ama nasıl baş edicem bilemiyorum can sıkıntısından yiyorum karbonhidrat bağımlılığım var resmen adette olamadım karnım kasıklarım şiş kendimi zaten sis hissediyorum iyice moralim bozuluyor yedikçeburaya geliyorum yazılanları okuyorum ama motivasyon sağlayamıyorum
9lari görmek istemiyorum
.Tamam sakinim tüm baklavalara baklavacilar tükürüyor zaten.Bir de böcek sarmış hepsini
Tahmin et sana ne geliyor