• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Profilinde ki yazı yeni dikkatimi çekti 😂 sanırım ben de glikoz kraliçesiyimn😂 karbon da severiz o da iyi bir kardeşimiz sağolsun hayatımızdan hiç eksik olmadı yakama bir yapıştı atamıyorum 😂
Ben tam karbonhidrat bağımlısıyım ya
Tarhana şifa deposu.Ne istiyorsun tarhanamdan ya :KK70:
:D ay ben içtiğimde diyete uygun değil demişlerdi ben de seni uyardım işte :D
Merhaba
Canlarım
❤️
17 Mart Menü Bildirimi

11.00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 ceviz, 1 elma

17.00 6 yk kabak, 5 yk dereotlu yoğurt, 2 ceviz, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Çok güzel afiyet olsun.
17.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 suda beklemis kayisi, 2 haslnms yumrta,1.5 dlm peynir,5 zeytin,domates,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 6 kasik taze fasulye, yogurt,

Su: 3-3.5 lt arasi olur
Gayet güzel afiyet olsun
Kızlar sabahtan beri içimi kemiren bir bir şey var Tartılmayacam dedim sabah tartıldım bu nasıl iş hala artıdayım tamam cuma abarttım ama 7000 kalori de değildi ve tek öğündü . gerçekten bu kilo olayı sinirlerimi bozdu kızlar bugün tartıldım +1000 di bunun 300-400 gramını saymıyorum WC den dolayı.ama en az 500 Gr fazlalık vardı.hemen çarşıya gittim soda ve yeşil elma almak için detoks çayı yapacağım. havada buz gibi esen rüzgar var yürüyerek gittim.cumadan beri hemen hergün Lesli yaptım nereye gidiyor bu enerji açığı ya.Dokunsalar ağlıyacam
Canım bana da öyle oluyor :( sabır sabır sabır
17 Mart menüm
Kahvaltı:10.00

Çeyrek kk peynir
1dilim çavdar ekmeği

Akşam:16.00
4 YK et sote
2 YK pirinç pilavi
Salata

Su:2.5
Spor:40 dk zumba
40 dk yürüyüş
280 puan
U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım. Pilavı erken Yemen iyi olmuş
Kızlar ya ben hiç iyi değilim sabah erkenden kahvaltımı yaptım çok güzel öğleye kadar güzeldi oglende yemek yedim ölçülü sonrasında cozuttum ne bulduysam yedim kendimi çok kötü hissediyorum açlıktan yemiyorum evet bunu biliyorum ama nasıl baş edicem bilemiyorum can sıkıntısından yiyorum karbonhidrat bağımlılığım var resmen adette olamadım karnım kasıklarım şiş kendimi zaten sis hissediyorum iyice moralim bozuluyor yedikçe 😣 buraya geliyorum yazılanları okuyorum ama motivasyon sağlayamıyorum 😏 9lari görmek istemiyorum
Canım benim bizler de aynı durumdayız İnan ki. Ama sabrediyorum valla canım tatlı çekince hemen gün kurusu atıyorum ağzıma. Acıkınca bazen ceviz yiyorum. Yetiyor yani sen de kafanda bitir bunları

17 Mart çarşamba
Kahvaltı saat 09:00
2 dilim ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30
1 kase etli kuru fasulye

1,5 lt su

kızlar bugün moralim çok iyi değildi. Canım hiçbir şey istemeyince yemedim ben de. Birazdan uyurum zaten

Ben tam karbonhidrat bağımlısıyım ya

:D ay ben içtiğimde diyete uygun değil demişlerdi ben de seni uyardım işte :D

Çok güzel afiyet olsun.

Gayet güzel afiyet olsun

Canım bana da öyle oluyor :( sabır sabır sabır

Afiyet olsun canım. Pilavı erken Yemen iyi olmuş

Canım benim bizler de aynı durumdayız İnan ki. Ama sabrediyorum valla canım tatlı çekince hemen gün kurusu atıyorum ağzıma. Acıkınca bazen ceviz yiyorum. Yetiyor yani sen de kafanda bitir bunları
Tarhana candır, şifadır.Ama onu içerken karbonhidrat yememeliyiz.Ben diyetinde hiç çıkarmadım.Sen de iç.Tarhanadan vazgeçme 💕

Kızlar sabahtan beri içimi kemiren bir bir şey var Tartılmayacam dedim sabah tartıldım bu nasıl iş hala artıdayım tamam cuma abarttım ama 7000 kalori de değildi ve tek öğündü . gerçekten bu kilo olayı sinirlerimi bozdu kızlar bugün tartıldım +1000 di bunun 300-400 gramını saymıyorum WC den dolayı.ama en az 500 Gr fazlalık vardı.hemen çarşıya gittim soda ve yeşil elma almak için detoks çayı yapacağım. havada buz gibi esen rüzgar var yürüyerek gittim.cumadan beri hemen hergün Lesli yaptım nereye gidiyor bu enerji açığı ya.Dokunsalar ağlıyacam
Canim inan seni ve icindeki duyguyu cok iyi anliyorum, ben de daha bu sabaha kadar artidaydim, bu sabah gecen haftaki kiloma anca donebildim, senin menulerinde kotu degildi canim ,diyete ilk basladigimda o kadar yememe ragmn 1 kilo faln verirdim haftada simdi 500 gr versem sukredicem :( bunun cozumu ne bilmiyorum canim belki vucut direnc gosteriyor sasrtmamiz lazim
17 Mart menüm

Çeyrek kk peynir
1dilim çavdar ekmeği

4 YK et sote
2 YK pirinç pilavi
Salata

40 dk yürüyüş
280 puan
Guzel menu canim, aksama kadar acikmadin mi ?
Selaaaam nasılsınız kızçelerrr ben çok üşüyorum ya çenem bile ağrıyo üsüttümmü acaba leslie yapmıştım atletle snra üstüme bişey giymeden yarım saat felan oturmuşum ama ev sıcaktı acaba üsüttüm mü bilemedim ki. Az önce de bi baktım petekler yanmıyor, oğlum oynamış kapatmış yaa😳😳neyse sağlık olsun yeterki ilaç içtim iyi gelir inş.
Gecmis olsun canim,dikkat etmek lazim terli terli oturmak cok tehlikeli

Canim inan seni ve icindeki duyguyu cok iyi anliyorum, ben de daha bu sabaha kadar artidaydim, bu sabah gecen haftaki kiloma anca donebildim, senin menulerinde kotu degildi canim ,diyete ilk basladigimda o kadar yememe ragmn 1 kilo faln verirdim haftada simdi 500 gr versem sukredicem :( bunun cozumu ne bilmiyorum canim belki vucut direnc gosteriyor sasrtmamiz lazim

Guzel menu canim, aksama kadar acikmadin mi ?

Gecmis olsun canim,dikkat etmek lazim terli terli oturmak cok tehlikeli
Acıktım ama bu stresle yersem tam yerim😖

Sevilmezmi arkadasim ya soyle bol cevizli yumusacik bir baklava hamileyken bu kadar asermedim valla😋😋
Ne dedin sen.:KK67:O söylediğin tatlı yüzünden kaç diyeti mahvettim.bir de cevizli diyor ya:kızgın:.Tamam sakinim tüm baklavalara baklavacilar tükürüyor zaten.Bir de böcek sarmış hepsini:confused:

Kızlar ya ben hiç iyi değilim sabah erkenden kahvaltımı yaptım çok güzel öğleye kadar güzeldi oglende yemek yedim ölçülü sonrasında cozuttum ne bulduysam yedim kendimi çok kötü hissediyorum açlıktan yemiyorum evet bunu biliyorum ama nasıl baş edicem bilemiyorum can sıkıntısından yiyorum karbonhidrat bağımlılığım var resmen adette olamadım karnım kasıklarım şiş kendimi zaten sis hissediyorum iyice moralim bozuluyor yedikçe 😣 buraya geliyorum yazılanları okuyorum ama motivasyon sağlayamıyorum 😏 9lari görmek istemiyorum
Adet stresindendir canım . Bırakma kaldığın yerden devam edebilirsin😘

Evet arkadaslar saat 18:30 oldu burda gunu acliktan olerek bitirdim 🙃
Sabah
9:30 Sekersiz kahve
Oglen
12:30 5 tamate cerise, 10 zeytin, yarim yesil biber, kucuk salatalik,bir haslama yumurta, kucuk dilim ekmek
Ara
1 kahve 2 ceviz ici
Aksam
18:00 uc kasik bulgur( haslama) , 5 yk etli prasa
2 lt su simdilik
6000 adim simdilik
Guzel canim afiyet olsun
Ben de sütlü tatlılar kremalilar olsa dayanamazdım.
Ayy ben de dayanamamm bayilirimm hatta 😍😍
Dobarlan biragma gendinii 😂😂😂 neyse saka bir yana gercekten birakma o yedilerin seni mutlu etmiyor, tarti daha mutlu ediyor hele aynalar onlar daha da mutlu ediyor
17 Mart çarşamba

1 kase etli kuru fasulye

1,5 lt su

kızlar bugün moralim çok iyi değildi. Canım hiçbir şey istemeyince yemedim ben de. Birazdan uyurum zaten
Guzel canim afiyet olsun ama tarti yakin kuru fasulye son 2 gun tuketmemeye calis 😊
Acıktım ama bu stresle yersem tam yerim😖
Stres yapma canim, gececek hepsi sabir sadece..sakin birsey yeme inan hic birseyi cozmeyecek
Ne dedin sen.:KK67:O söylediğin tatlı yüzünden kaç diyeti mahvettim.bir de cevizli diyor ya:kızgın:.Tamam sakinim tüm baklavalara baklavacilar tükürüyor zaten.Bir de böcek sarmış hepsini:confused:
Soyle dusun canim,biraz zayiflayinca nasil olsa yersin baklava...bitmiyor ki baklavalar bizi bekliyor 😂😂

Onları da yiyorum ama işte siz kaçıyor 😢
Adet stresindendir canım . Bırakma kaldığın yerden devam edebilirsin😘
Ay ne bilim ya adet düzenimin oluşması için de kg vermem şart
Dobarlan biragma gendinii 😂😂😂 neyse saka bir yana gercekten birakma o yedilerin seni mutlu etmiyor, tarti daha mutlu ediyor hele aynalar onlar daha da mutlu ediyor
Kesinlikle hiç ama hiç mutlu etmiyor

17 Mart menüm

Çeyrek kk peynir
1dilim çavdar ekmeği

4 YK et sote
2 YK pirinç pilavi
Salata

40 dk yürüyüş
280 puan
Güzel canım afiyet olsun 👍🏻
Selaaaam nasılsınız kızçelerrr ben çok üşüyorum ya çenem bile ağrıyo üsüttümmü acaba leslie yapmıştım atletle snra üstüme bişey giymeden yarım saat felan oturmuşum ama ev sıcaktı acaba üsüttüm mü bilemedim ki. Az önce de bi baktım petekler yanmıyor, oğlum oynamış kapatmış yaa😳😳neyse sağlık olsun yeterki ilaç içtim iyi gelir inş.
İnşallah hastalanmazsın canım yeni toparlandın zaten
Evdekiler şerbetli tatlı istedi.Sekerpare yaptım 1tane bile yemedim şükür.
Maşallah 🧿
Yüksek oranda ergenlik tribine maruz kaldım.migrenim hafiften yokluyor.Biraz dinlenip geliyorum kızlar 💕
Takma canım sık sık yaşayacağız bu atakları zannedersem
Şerbetli tatlıları sevmem ama kek yada kremalı pasta yapsaydım büyük imtihan yaşardım 😂
Zopaaa ? Yer min? :sinirli:
Evet arkadaslar saat 18:30 oldu burda gunu acliktan olerek bitirdim 🙃
Sabah
9:30 Sekersiz kahve
Oglen
12:30 5 tamate cerise, 10 zeytin, yarim yesil biber, kucuk salatalik,bir haslama yumurta, kucuk dilim ekmek
Ara
1 kahve 2 ceviz ici
Aksam
18:00 uc kasik bulgur( haslama) , 5 yk etli prasa
2 lt su simdilik
6000 adim simdilik
Çok güzel 👏🏻👏🏻
Ben de sütlü tatlılar kremalilar olsa dayanamazdım.
:işsiz: Tahmin et sana ne geliyor :sopa:
Sevilmezmi arkadasim ya soyle bol cevizli yumusacik bir baklava hamileyken bu kadar asermedim valla😋😋
öhööö Öhööö heeyyy birbirimizi yoldan çıkarmayalım yoksa benim zopam meşhurdur :KK62:
Spora başla canım senin en büyük motivasyonun o ufak ufak olsa da yapmaya çalış canım
17 Mart çarşamba

1 kase etli kuru fasulye

1,5 lt su

Canım ya niye bu kadar üzgünsün uyu dinlen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin

Güzel canım afiyet olsun 👍🏻

İnşallah hastalanmazsın canım yeni toparlandın zaten

Maşallah 🧿

Takma canım sık sık yaşayacağız bu atakları zannedersem

Zopaaa ? Yer min? :sinirli:

Çok güzel 👏🏻👏🏻

:işsiz: Tahmin et sana ne geliyor :sopa:

öhööö Öhööö heeyyy birbirimizi yoldan çıkarmayalım yoksa benim zopam meşhurdur :KK62:

Spora başla canım senin en büyük motivasyonun o ufak ufak olsa da yapmaya çalış canım

Canım ya niye bu kadar üzgünsün uyu dinlen anlatmak istersen bizimle paylaşabilirsin
Eyy gidi supurgemm 3 gundur is yerinde muhtesem cikolatali pastalar, kutu kutu cevizli baklavalar havada ucuyor sor bana tek bir tane yedin mi diye 😎😂😂 hatta baklavalar buranin cok meshur bir yerinden ve herkese kucuk kutu yapmislar eve bile getirmedim tatlimi baskasina verdim 😂😎😎 neler yasadim hic birinizin haberi yok 😂😂

17 Mart Menüm
13:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 tk bal

Ara 17:00
4 fındık +5 badem +5 kuru üzüm

19:30
5 kaşık yoğurt+1 k keten tohumu
(Menüye bak kuş kadar okuyunca bile midem gurulduyor kendim için üzüldüm adeta cuma o eksiyi görmezssem baskülü kırabilirim 🙄)
3 litre su
Spor
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
30 squat :6 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 puan
20 mekik :4 puan
Toplam =255 puan

Eyy gidi supurgemm 3 gundur is yerinde muhtesem cikolatali pastalar, kutu kutu cevizli baklavalar havada ucuyor sor bana tek bir tane yedin mi diye 😎😂😂 hatta baklavalar buranin cok meshur bir yerinden ve herkese kucuk kutu yapmislar eve bile getirmedim tatlimi baskasina verdim 😂😎😎 neler yasadim hic birinizin haberi yok 😂😂
Ne çektik beee😂

17 Mart Menüm
13:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
3 ceviz
1 tk bal

Ara 17:00
4 fındık +5 badem +5 kuru üzüm

19:30
5 kaşık yoğurt+1 k keten tohumu
(Menüye bak kuş kadar okuyunca bile midem gurulduyor kendim için üzüldüm adeta cuma o eksiyi görmezssem baskülü kırabilirim 🙄)
3 litre su
Spor
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
30 squat :6 puan
100+100 bacak egzersizleri :40 puan
20 mekik :4 puan
Toplam =255 puan
Guzel menu canim afiyet olsun , sporun cok guzel, bozma moralini elbet karsiligi olacaktir

U UcanSupurge IMG_20210317_232752.webp

17.03.21

11.15
2 çilek

13.30
Filtre kahve
Yarım çay bardağı sarı leblebi
1 avuç içi kuru üzüm

16.20
Sütlü menengiç kahvesi

19.00
1 tabak yoğurtlu kabak (fırında)