- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #430.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım18 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber
Ara: 1tane greyfurt
Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
@UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun kuzum18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Aynen öyle benim için kapatılmamış konular var. Isıtıp ısıtıp önüne sürmekle suçlanıyorum.Sürekli açıyorsan demek ki o konu senin için konuşulup kapatılmamış canım ya da içinde halledemediğin kısımlar var eşinle konuşup eğrisini doğrusunu tamamiyle kapatmak en doğrusu olur
Hem de yağsız kabak
1 kabak menüsü daha![]()
Oldu canım. Telefonunu vs. Kaçırdı. Sosyal medyasında tanımadığım birileri takip ediyordu. Fakat ben bu durumları abartıyormuşum. Saçma sapan şeylerle itham ediyormuşum. Bu normalmiş. Maalesef benim ilişki anlayışıma ters hareketler bunlargulsum462 canım insan durduk yere birden bire kıskanmaya başlamaz.Senin kıskanmanı tetikleyen bir şey olmuş olmalı.Yanlis anlamadır büyük ihtimalle.Ama içinde hep kalacağı için .Zaman zaman tetiklenecektir.Eşinle konuş demek isterdim.Yalnız Esin bu tarz bir konuşmayı da nasıl karşılar bilemem.
Gayet guzel menu canimİyi Akşamlar Canlar
18 Mart Menü Bildirimi
09.45 1 yumurtadan omlet, 1 domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin ve yeşillik
15.00 1 elma, 1 küçük muz
18.00 8 yk semizotu salatası, 2 ceviz
2,5 litre su
@UcanSupurge
![]()
Cok guzel menu ama suyun az canm18 Mart Perşembe
Kahvaltı saat 09:30
2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( bir dilim kaşardan yapıldı)
Öğle yemeği 12:30
1 muz
3 ceviz
Akşam yemeği 18:00
1 tabak Fırında kabak
4 yk yoğurt
1,5 lt su
Carsamba menusu guzel ekurim ama persembe menusu cok gec saate kalmis keske sehriye corbasi olmasaydi12.45
6 yk ekşili köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt
19.30
1 kase brokoli çorbası
2 havuç 2 salatalık
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804192
18 Mart Perşembe
18.30
2 avuç fıstk
3 kuru kayısı
19.45
1 kase şehriye çorbası
3 yk köri soslu tavuk
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804193
Persembe aksami oldugu icin manti goze batiyor canimMerhaba arkadaslar bugun biraz abarttim galiba
Sabah
9:00 kahve
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
bir kucuk dilim kizarmis ekmek
1 dilim Salam
Aksam
Bir portions yesil salata(tuzsuz yagsiz)
Bir kucuk tavuk budu (haslama)
4yk manti
Spor: yarim saat fitnes karin bacak hareketleri
Afiyet olsun güzel menüİyi Akşamlar Canlar
18 Mart Menü Bildirimi
09.45 1 yumurtadan omlet, 1 domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin ve yeşillik
15.00 1 elma, 1 küçük muz
18.00 8 yk semizotu salatası, 2 ceviz
2,5 litre su
@UcanSupurge
![]()
Akşam yemeğini saat kaçta yediğinizi yazmamışsınız. Sadece mantı sıkıntılı diğerleri gayet güzelMerhaba arkadaslar bugun biraz abarttim galiba
Sabah
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
1 dilim Salam
Aksam
4yk manti
Sabir arkadasim sabir evlilik buyuk bir sabir ve guven gerektiriyo bnde cok ustune gidiyordum bide esim muzisyen bayan solistlerle sahne aldiginda cildiriyodum ayriligin esiginden donduk. Sonra kendi haline biraktim icim icimi yesede caktirmiyodum gozum ustundeydi amaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Aynen öyle benim için kapatılmamış konular var. Isıtıp ısıtıp önüne sürmekle suçlanıyorum.
Oldu canım. Telefonunu vs. Kaçırdı. Sosyal medyasında tanımadığım birileri takip ediyordu. Fakat ben bu durumları abartıyormuşum. Saçma sapan şeylerle itham ediyormuşum. Bu normalmiş. Maalesef benim ilişki anlayışıma ters hareketler bunlar
Dayanamadim cocuklara yapinca ama az yedimGayet guzel menu canim
Cok guzel menu ama suyun az canm17 Mart Çarşamba
Carsamba menusu guzel ekurim ama persembe menusu cok gec saate kalmis keske sehriye corbasi olmasaydi
Persembe aksami oldugu icin manti goze batiyor canim
Canım haklısın ama bütün gün hiçbişe yiyemedim evde ne varsa ondan yemiş oldumGayet guzel menu canim
Carsamba menusu guzel ekurim ama persembe menusu cok gec saate kalmis keske sehriye corbasi olmasaydi
Evdekiler şerbetli tatlı istedi.Sekerpare yaptım 1tane bile yemedim şükür.
Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.18 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber
Ara: 1tane greyfurt
Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
@UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun canım18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz
16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Afiyet olsun canım18 Mart Perşembe
Kahvaltı saat 09:30
2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( bir dilim kaşardan yapıldı)
Öğle yemeği 12:30
1 muz
3 ceviz
Akşam yemeği 18:00
1 tabak Fırında kabak
4 yk yoğurt
1,5 lt su
Afiyet olsun canım17 Mart Çarşamba
12.45
6 yk ekşili köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt
19.30
1 kase brokoli çorbası
2 havuç 2 salatalık
1 kase yoğurt
su: 3 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804192
18 Mart Perşembe
18.30
2 avuç fıstk
3 kuru kayısı
19.45
1 kase şehriye çorbası
3 yk köri soslu tavuk
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804193
Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?Merhaba arkadaslar bugun biraz abarttim galiba
Sabah
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
1 dilim Salam
Aksam
4yk manti
Gayet guzel menu canim
Afiyet olsun güzel menü
Akşam yemeğini saat kaçta yediğinizi yazmamışsınız. Sadece mantı sıkıntılı diğerleri gayet güzel
Pardon saat altida yedim altidan sonra hic birsey yememAfiyet olsun güzel menü
Akşam yemeğini saat kaçta yediğinizi yazmamışsınız. Sadece mantı sıkıntılı diğerleri gayet güzel
Aksam 18:00 de bitirmistim yemegiHarikasın eküricanım
Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım.
Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?
![]()
Tamam canım, afiyet olsunAksam 18:00 de bitirmistim yemegi
Ogulunuz dogum gunude kutlu olsun bu arada cnimHarikasın eküricanım
Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
![]()
Çok teşekkür ederim canımmmmOgulunuz dogum gunude kutlu olsun bu arada cnim
Seni anlıyorum.Ama sen de şunu unutma sen değerlisin.O bulunmaz Hint kumaşı değil.Yanlis yaparsa kaybedecek o.Bundan sonra bir değişiklik yap kendine vakit ayır.Birak sen kendine baktıkça o seni araştırsın niye değişiyor diye.Kendine saygılı ol ve iyi davranAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kuzum
Aynen öyle benim için kapatılmamış konular var. Isıtıp ısıtıp önüne sürmekle suçlanıyorum.
Oldu canım. Telefonunu vs. Kaçırdı. Sosyal medyasında tanımadığım birileri takip ediyordu. Fakat ben bu durumları abartıyormuşum. Saçma sapan şeylerle itham ediyormuşum. Bu normalmiş. Maalesef benim ilişki anlayışıma ters hareketler bunlar
Kabak yediğin gün mutlaka detoks suyu iç benim favorim elma maydanoz limon suyu karanfil tarçın çubuğunda oluşan detoks.Harikasın eküricanım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
![]()
Tabiki katiliyorum sana bnde oyle yaptim zaten ciktim kendime yatirim yaptim onu biraz kendi haline biraktim ama tabi caktirmadanda takip teydim ama takiplerim huzursuzluklarim bos cikti umarim sizde en kiza zamanda atlatirsiniz bu donemiSeni anlıyorum.Ama sen de şunu unutma sen değerlisin.O bulunmaz Hint kumaşı değil.Yanlis yaparsa kaybedecek o.Bundan sonra bir değişiklik yap kendine vakit ayır.Birak sen kendine baktıkça o seni araştırsın niye değişiyor diye.Kendine saygılı ol ve iyi davran![]()
Tabiki katiliyorum sana bnde oyle yaptim zaten ciktim kendime yatirim yaptim onu biraz kendi haline biraktim ama tabi caktirmadanda takip teydim ama takiplerim huzursuzluklarim bos cikti umarim sizde en kiza zamanda atlatirsiniz bu donemi
Kesinlikle böyle bir detoks suyuna ihtiyacım vardı. Hala gazım varKabak yediğin gün mutlaka detoks suyu iç benim favorim elma maydanoz limon suyu karanfil tarçın çubuğunda oluşan detoks.
Mutlaka dene tavsiye ederim.Sürahi de yapıyorum bitince tekrar dolduruyorum.taze zencefil varsa azıcık ondan da koy iyi olur canım.Gaz için rezene çayının varsa iyi gelir.Kesinlikle böyle bir detoks suyuna ihtiyacım vardı. Hala gazım varBir dahakine öyle yapayım canım
Sağolasın.
Seni anlıyorum.Ama sen de şunu unutma sen değerlisin.O bulunmaz Hint kumaşı değil.Yanlis yaparsa kaybedecek o.Bundan sonra bir değişiklik yap kendine vakit ayır.Birak sen kendine baktıkça o seni araştırsın niye değişiyor diye.Kendine saygılı ol ve iyi davran![]()
Tabiki katiliyorum sana bnde oyle yaptim zaten ciktim kendime yatirim yaptim onu biraz kendi haline biraktim ama tabi caktirmadanda takip teydim ama takiplerim huzursuzluklarim bos cikti umarim sizde en kiza zamanda atlatirsiniz bu donemi