• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

image.webp

18 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber

Ara: 1tane greyfurt

Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba

@UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım
18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Afiyet olsun kuzum
Sürekli açıyorsan demek ki o konu senin için konuşulup kapatılmamış canım ya da içinde halledemediğin kısımlar var eşinle konuşup eğrisini doğrusunu tamamiyle kapatmak en doğrusu olur

Hem de yağsız kabak 👏🏻

1 kabak menüsü daha 👏🏻
Aynen öyle benim için kapatılmamış konular var. Isıtıp ısıtıp önüne sürmekle suçlanıyorum.
gulsum462 gulsum462 canım insan durduk yere birden bire kıskanmaya başlamaz.Senin kıskanmanı tetikleyen bir şey olmuş olmalı.Yanlis anlamadır büyük ihtimalle.Ama içinde hep kalacağı için .Zaman zaman tetiklenecektir.Eşinle konuş demek isterdim.Yalnız Esin bu tarz bir konuşmayı da nasıl karşılar bilemem.
Oldu canım. Telefonunu vs. Kaçırdı. Sosyal medyasında tanımadığım birileri takip ediyordu. Fakat ben bu durumları abartıyormuşum. Saçma sapan şeylerle itham ediyormuşum. Bu normalmiş. Maalesef benim ilişki anlayışıma ters hareketler bunlar

İyi Akşamlar Canlar
❤️
18 Mart Menü Bildirimi

09.45 1 yumurtadan omlet, 1 domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin ve yeşillik

15.00 1 elma, 1 küçük muz

18.00 8 yk semizotu salatası, 2 ceviz

2,5 litre su
❤️ @UcanSupurge ❤️
Gayet guzel menu canim
18 Mart Perşembe
Kahvaltı saat 09:30

2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( bir dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30

1 muz

3 ceviz

Akşam yemeği 18:00

1 tabak Fırında kabak

4 yk yoğurt

1,5 lt su
Cok guzel menu ama suyun az canm 😊17 Mart Çarşamba
12.45
6 yk ekşili köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt

19.30
1 kase brokoli çorbası
2 havuç 2 salatalık
1 kase yoğurt

su: 3 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804192

18 Mart Perşembe

18.30
2 avuç fıstk
3 kuru kayısı

19.45
1 kase şehriye çorbası
3 yk köri soslu tavuk
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Adım:

Eki Görüntüle 2804193
Carsamba menusu guzel ekurim ama persembe menusu cok gec saate kalmis keske sehriye corbasi olmasaydi
Merhaba arkadaslar bugun biraz abarttim galiba
Sabah
9:00 kahve
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
bir kucuk dilim kizarmis ekmek
1 dilim Salam
Aksam
Bir portions yesil salata(tuzsuz yagsiz)
Bir kucuk tavuk budu (haslama)
4yk manti
Spor: yarim saat fitnes karin bacak hareketleri
Persembe aksami oldugu icin manti goze batiyor canim

İyi Akşamlar Canlar
❤️
18 Mart Menü Bildirimi

09.45 1 yumurtadan omlet, 1 domates, yarım salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin ve yeşillik

15.00 1 elma, 1 küçük muz

18.00 8 yk semizotu salatası, 2 ceviz

2,5 litre su
❤️ @UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun güzel menü
Sabah
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
1 dilim Salam
Aksam
4yk manti
Akşam yemeğini saat kaçta yediğinizi yazmamışsınız. Sadece mantı sıkıntılı diğerleri gayet güzel

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kuzum

Aynen öyle benim için kapatılmamış konular var. Isıtıp ısıtıp önüne sürmekle suçlanıyorum.

Oldu canım. Telefonunu vs. Kaçırdı. Sosyal medyasında tanımadığım birileri takip ediyordu. Fakat ben bu durumları abartıyormuşum. Saçma sapan şeylerle itham ediyormuşum. Bu normalmiş. Maalesef benim ilişki anlayışıma ters hareketler bunlar
Sabir arkadasim sabir evlilik buyuk bir sabir ve guven gerektiriyo bnde cok ustune gidiyordum bide esim muzisyen bayan solistlerle sahne aldiginda cildiriyodum ayriligin esiginden donduk. Sonra kendi haline biraktim icim icimi yesede caktirmiyodum gozum ustundeydi ama
Zamanla tldeki sifreler kalkti tanistiklarini gorduklerini kendi gelip anlatmaya basladi beraber cok sey paylasmaya baslayinca sorunda kalmadi 13 yili devirdik sukur rabbime
Rabbim hepimizin yuvasina huzur mutluluk versin 🙏

Gayet guzel menu canim

Carsamba menusu guzel ekurim ama persembe menusu cok gec saate kalmis keske sehriye corbasi olmasaydi

Canım haklısın ama bütün gün hiçbişe yiyemedim evde ne varsa ondan yemiş oldum 🙈 bi de geç girdim eve yemek de gece kaldı

Evdekiler şerbetli tatlı istedi.Sekerpare yaptım 1tane bile yemedim şükür.
:KK9: Harikasın eküricanım ❤️ Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım. 😉
18 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
Kk peynir
1yumurta
2dilim çavdar ekmeği
2tane biber

Ara: 1tane greyfurt

Akşam:15.30
İki kabağı rendeledim yağsız soteledim.yogurt baharat katıp yedim

Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba

@UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.
18.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 yumrta 1 kasik yulaf ile omlet,5 zeytn,1 dlm peynr,domates,1 kare bitter,2 ceviz

16.00 sade kahve
18.00 firin kabak,sarmsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:3 lt olur
Afiyet olsun canım ❤️
18 Mart Perşembe
Kahvaltı saat 09:30

2 dilim kepek ekmek arası kaşarlı tost ( bir dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30

1 muz

3 ceviz

Akşam yemeği 18:00

1 tabak Fırında kabak

4 yk yoğurt

1,5 lt su
Afiyet olsun canım ❤️
17 Mart Çarşamba

12.45
6 yk ekşili köfte
1 kase salata
1 kase yoğurt

19.30
1 kase brokoli çorbası
2 havuç 2 salatalık
1 kase yoğurt

su: 3 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2804192

18 Mart Perşembe

18.30
2 avuç fıstk
3 kuru kayısı

19.45
1 kase şehriye çorbası
3 yk köri soslu tavuk
1 kase yoğurt

su: 2 lt
Adım:

Eki Görüntüle 2804193
Afiyet olsun canım ❤️
Sabah
Oglen
12;30 1 haslama yumurta
1 kase domates salata si
1 dilim Salam
Aksam
4yk manti
Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?
Gayet guzel menu canim

:KK60:
Afiyet olsun güzel menü

Akşam yemeğini saat kaçta yediğinizi yazmamışsınız. Sadece mantı sıkıntılı diğerleri gayet güzel

:KK9: Harikasın eküricanım ❤️ Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım. 😉

Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Aksam 18:00 de bitirmistim yemegi

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Ogulunuz dogum gunude kutlu olsun bu arada cnim

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun kuzum

Seni anlıyorum.Ama sen de şunu unutma sen değerlisin.O bulunmaz Hint kumaşı değil.Yanlis yaparsa kaybedecek o.Bundan sonra bir değişiklik yap kendine vakit ayır.Birak sen kendine baktıkça o seni araştırsın niye değişiyor diye.Kendine saygılı ol ve iyi davran💕

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Kabak yediğin gün mutlaka detoks suyu iç benim favorim elma maydanoz limon suyu karanfil tarçın çubuğunda oluşan detoks.

Seni anlıyorum.Ama sen de şunu unutma sen değerlisin.O bulunmaz Hint kumaşı değil.Yanlis yaparsa kaybedecek o.Bundan sonra bir değişiklik yap kendine vakit ayır.Birak sen kendine baktıkça o seni araştırsın niye değişiyor diye.Kendine saygılı ol ve iyi davran💕
Tabiki katiliyorum sana bnde oyle yaptim zaten ciktim kendime yatirim yaptim onu biraz kendi haline biraktim ama tabi caktirmadanda takip teydim ama takiplerim huzursuzluklarim bos cikti umarim sizde en kiza zamanda atlatirsiniz bu donemi

Tabiki katiliyorum sana bnde oyle yaptim zaten ciktim kendime yatirim yaptim onu biraz kendi haline biraktim ama tabi caktirmadanda takip teydim ama takiplerim huzursuzluklarim bos cikti umarim sizde en kiza zamanda atlatirsiniz bu donemi
gulsum462 gulsum462 bu mesaj sana canım

Kesinlikle böyle bir detoks suyuna ihtiyacım vardı. Hala gazım var 😔🤦🏻‍♀️ Bir dahakine öyle yapayım canım ❤️ Sağolasın.
Mutlaka dene tavsiye ederim.Sürahi de yapıyorum bitince tekrar dolduruyorum.taze zencefil varsa azıcık ondan da koy iyi olur canım.Gaz için rezene çayının varsa iyi gelir.

Kızlaaar canımsınız ya. Nasıl iyi geldiniz bi bilseniz. Allah razı olsun hepinizden. Allah yuvanıza mutluluk huzur versin 🥰 iyi ki varsınız.
yarın tartıda eksi gelirsem moral motivasyon tavan yapar :D

Back
X