• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mutlaka dene tavsiye ederim.Sürahi de yapıyorum bitince tekrar dolduruyorum.taze zencefil varsa azıcık ondan da koy iyi olur canım.Gaz için rezene çayının varsa iyi gelir.
Yok canım, dün ilaç almak zorunda kaldım. Belki bugün de alırım. Çok teşekkür ederim ❤️

Sabir arkadasim sabir evlilik buyuk bir sabir ve guven gerektiriyo bnde cok ustune gidiyordum bide esim muzisyen bayan solistlerle sahne aldiginda cildiriyodum ayriligin esiginden donduk. Sonra kendi haline biraktim icim icimi yesede caktirmiyodum gozum ustundeydi ama
Zamanla tldeki sifreler kalkti tanistiklarini gorduklerini kendi gelip anlatmaya basladi beraber cok sey paylasmaya baslayinca sorunda kalmadi 13 yili devirdik sukur rabbime
Rabbim hepimizin yuvasina huzur mutluluk versin 🙏
Masallah canim Allah daim etsin 😊 bizim de esler arasinda oyle ciddi kiskanclik yoktur esim is yerindeki kiz arkadaslarindan bahseder gelince, yine ben de oyle, benim calistigm yerlerde hep erkek arkadaslarim olmustur evde de cok bahsederim sonrasinda zaten hepsiyle tanisiyor esim ve sorun yapmiyor ben de yapmiyorum, belki de cok ustune dusup kurcalayinca akillarina sokuyoruz bu kez kiymetli oluyor
Canım haklısın ama bütün gün hiçbişe yiyemedim evde ne varsa ondan yemiş oldum 🙈 bi de geç girdim eve yemek de gece kaldı
Anladim canim isten o saatte gelince yapacak birsey yok :(
:KK9: Harikasın eküricanım ❤️ Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım. 😉

Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?

:KK60:

Masallah ne guzet tutmussun kendini 😊 oglusunun da nice mutlu yillari olsun insallah 😊

Masallah canim Allah daim etsin 😊 bizim de esler arasinda oyle ciddi kiskanclik yoktur esim is yerindeki kiz arkadaslarindan bahseder gelince, yine ben de oyle, benim calistigm yerlerde hep erkek arkadaslarim olmustur evde de cok bahsederim sonrasinda zaten hepsiyle tanisiyor esim ve sorun yapmiyor ben de yapmiyorum, belki de cok ustune dusup kurcalayinca akillarina sokuyoruz bu kez kiymetli oluyor

Anladim canim isten o saatte gelince yapacak birsey yok :KK43:

Masallah ne guzet tutmussun kendini 😊 oglusunun da nice mutlu yillari olsun insallah 😊
Teşekkür ederiz canım. Yarın cuma olmasaydı azıcık da olsa yerdim 😉🤭
yarın yerim minicik 🥰

18.03.21
11.00
Filtre kahve
1 diyet bar

14.00
1 bardak süt

15.30
3 lokma kepekli ekmek ile 3 lokma tavada yumurta

20.00 ( işle uğraştığım için hem dışardan yedik hem de geç saate kaldı)
1 şiş kadar tavuk göğsü ızgara
1 Avucum kadar ekmek
Salata
2 kaşık yoğurt
1 kaşığın ucuyla humus
1 bardak ayran

su 2 l
3 bardak bitki çayı

3 mil 15 dk Leslie
10 dk serbest dans
6902 adım

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84

18.03.21
11.00
Filtre kahve
1 diyet bar

14.00
1 bardak süt

15.30
3 lokma kepekli ekmek ile 3 lokma tavada yumurta

20.00 ( işle uğraştığım için hem dışardan yedik hem de geç saate kaldı)
1 şiş kadar tavuk göğsü ızgara
1 Avucum kadar ekmek
Salata
2 kaşık yoğurt
1 kaşığın ucuyla humus
1 bardak ayran

su 2 l
3 bardak bitki çayı

3 mil 15 dk Leslie
10 dk serbest dans
6902 adım

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Guzel canim, sadece aksam gec saate kalmis

:KK9: Harikasın eküricanım ❤️ Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım. 😉

Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun canım ❤️

Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?

İyiki doğmuş kuzucuğun Rabbim uzun ömürler versin canım 6 yaşındaydı değil mi?Kızın büyüktü diye hatırlıyorum ergeniyus vakası 😂
Kızlaaar canımsınız ya. Nasıl iyi geldiniz bi bilseniz. Allah razı olsun hepinizden. Allah yuvanıza mutluluk huzur versin 🥰 iyi ki varsınız.
yarın tartıda eksi gelirsem moral motivasyon tavan yapar :KK70:
Ah kuzum ya öğrenecen daha çok tazesin😂 Bir kere aşırı kıskançlık seni özgüvensiz gösterir herhangi bir korkun olmadığını göster .Sen bilirsin kaybeden sen olursun ben yoluma giderim tavrın olmalı . stratejik davran azıcık 😂gözün üstünde olacak ama çaktırmayacsksın .Kırmızı oda izlemiyor musun ne diyor psikolog ablamız 😂erkekler daima kendi üzerine çok düşen kadınları itici bulurlar adeta efendi gibi hissederler ve saygı duymazlar.Bir de arkadaşlar da söylemiş senin güvenini yıkacaksa eğer kırk kilitli kırk kapılı odaya da koysan yine yapar o yüzden oluruna bırak ha bir de kendini çok sev😘
İyi akşamlar kızlar menüyü paylaşıp çıkacağım yarın memlekete gideceğiz onun için ev temizliğiydi hazırlıktı o işlerle uğraşıyorum
Hayırlı yolculuklar eküricanım😘

18 Mart Perşembe Menüm

11:00 3 fındık 4-5 kuru üzüm

12:00 1 elma +1 muz

15:30 kızarmış bütün pilicin 1/3 ü (derilerini yememeye çalıştım )(evde değildim okulda toplantı vardı uzadı arkadaşlar tavukçudan sipariş ettiler yedim bende )
17':00 2 ceviz +7-8 badem
3 litre su
Spor 7300 adım 73 puan J Jasminium U UcanSupurge

18 Mart Perşembe Menüm

11:00 3 fındık 4-5 kuru üzüm

12:00 1 elma +1 muz

15:30 kızarmış bütün pilicin 1/3 ü (derilerini yememeye çalıştım )(evde değildim okulda toplantı vardı uzadı arkadaşlar tavukçudan sipariş ettiler yedim bende )
17':00 2 ceviz +7-8 badem
3 litre su
Spor 7300 adım 73 puan J Jasminium U UcanSupurge
Guzel menu canim afiyet olsun

Bugün spor yapamadım çok yorgumun bir sürü iş hallettim okuldan sonra baya dışarlardaydım bir de çok üşüdüm sanırım sabahtan beri ısınamadım bugünlük kalsın inşallah yarına eksi en kötü sabit gelsin .artıyı kaldıramam ya eğer artı gelirse kendimi dertli müziklere vururum yalan dünya ah yalan dünya yalandan yüzüme gülen dünya nırınımmmmm 😂üff resmen aç gezdim tüm hafta çok da merak ediyorum tartılmadım🙄

Bugün spor yapamadım çok yorgumun bir sürü iş hallettim okuldan sonra baya dışarlardaydım bir de çok üşüdüm sanırım sabahtan beri ısınamadım bugünlük kalsın inşallah yarına eksi en kötü sabit gelsin .artıyı kaldıramam ya eğer artı gelirse kendimi dertli müziklere vururum yalan dünya ah yalan dünya yalandan yüzüme gülen dünya nırınımmmmm 😂üff resmen aç gezdim tüm hafta çok da merak ediyorum tartılmadım🙄
Oyy ben de ayni sen gibiyim canim insallah yarin yuzumuz guler ne deyim ki :(

Anladim canim isten o saatte gelince yapacak birsey yok :KK43:

Amin canim hepimizin evliligini insallah
Kiskanclik yipratici yorucu
Dedigin gibi akillarin olmayani sokabiliriz belkide

U UcanSupurge IMG_20210318_232625.webp

İnşallah canım yeşil çay içtim uykusuz kalacağımı biliyorum ama çok güzel ödem atıyor .Sınav öncesi stres gibi resmen😂
Canm ben hafta ici rutin olarak gunde 2 bardak yesil cay, aksam da bir bardak rezene iciyorum 😊 genelde is yerinde cay aci oluyor o yuzden yesil cay iciyorum, hafta sonu da sadece rezene iciyorum

Back
X