• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi Akşamlar Güzel Takımım
❤️
19 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 20 Antep fıstığı, incecik bir dilim pasta (dün içimde kalmıştı 🤭 oğlumun doğum günü hatrına yedim diyelim :olamaz: )

18.30 3 parça tavuk, 2 bardak ayran, yeşil salata, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Cuma olduğu için pastaya bir şey demiyorum :KK200:
Adet cok etkiler canim, ama sen onu bekleme basla hemen diyete

En azindan eksidesin canim oyle dusun

Masallahh canimm 😍😍 ben de 78 ile basladim nerdeyse 80 yani oyle dusun simdi cok sukur 6 lara indimm, sen de ineceksin sakin umudunu kaybetme 😍😍

Evet canim ya gercekten bu hafta supriz oldu ama bence son iki gun ekmegi ve kahvaltidaki tatliyi kesmem hizlandrdi, tabi aksamlari sebze arti yogurt asiri etkiledi

Tesekkur ederim canimm😍

Ayy Allah yardimcin olsun ben de bu yaza dusunuyorum wc isini insallah kolay cozeriz :KK43:
Ay inşallah inerim 60lara kuzum ya. Şimdiye kadar neden başlamadım diye düşünüyorum valla.
Bugün

16.30
1 fincan kahve

18.30
2.5 dl ekmek
3-4 yk yoğurtlu taze fasulye
9 hurma

Fazla diyeceksiniz yine kızlar biliyorum ama ben bu rutini oturttum. Haftaiçi tek öğünlü if, haftasonu 2 öğünlü if yapıyorum. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor. Tıkanırsa azaltırım 💕
Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.
19.03.2021
11.00 sutlu kahve,3 parca cevizli sucuk 🙈
12.30 1 haslanms ymrta,1 dlm peynr,5 zeytin,1 yk kaymak,domates,maydanoz,1 dlm ekmek,yarm portakal

16.00 sade kahve
19.00 firinda balik,salata,tursu
19.30 diyet bar (90kalori)

Su: 2.5 lt
Cevizli sucuk cuma kaçamağı kabul ediyorum :D gerisi güzel canım.
19 Mart menüm
Sabah 10.00
1 sucuklu tost
Şekersiz çay

Ara:2 kare bitter

Akşam:16.00
4yk yumurtalı ıspanak kavurma
Yoğurt
2 YK kuru fasulye
2 parça turşu

18.00 bir avuç çekirdek

Su:2 litre
Spor: 44 dk yürüyüş
132 puan

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
Gayet güzel canım afiyet olsun.
Bugun menum
Sabah 9:00 Sutlu kahve

Oglen
13:00 Kucuk tabak ıcınde ıspanaklı yumurta
7 zeytın
Ikı kucuk dılım kızarmıs ekmek
Dort dılım sucuk

Ara
16:00 form cayı

Aksam
18:30 4 yk yogurt 1 tk acı kırm. Bıber le yedım

Su :2.5 lt
Adım sayılarımı sonra yollasam burda saat yedı bucuk aksam sporumu yapıcam bırazdan.
Afiyet olsun canım gayet güzel
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.TAKIM) ==> %0.945
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1.@ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM :nazar:

2. Suskunhanim] ==> % 2.149 ==>5.TAKIM :nazar:

3. Jasminium84 Jasminium84 ==> % 1.859==>9.TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Ah keşke haftaya 1. Olsak ya 🥰🥰 hep 2-3 gidip geliyoruz

Ay inşallah inerim 60lara kuzum ya. Şimdiye kadar neden başlamadım diye düşünüyorum valla.

Fazla değil aslında. Az bile. Tek öğün mü besleniyorsun? Umarım midene, sağlığına bir şey olmaz.

Cevizli sucuk cuma kaçamağı kabul ediyorum :KK70: gerisi güzel canım.

Saol canım bıraz acıktım sadece yogurt yıyerek ustunede spor yaparak ☹️

Oluruz bırıncı ya baya motıve herkez masallah bıze👏👏

Olsun ekşi ekşidir canım tebrikler

Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuş😂

Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarr

😍😍😍

Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben

Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsin

Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr👏👏👏

Oo güzel eksi canim tebrikler

😍😍

😍😍

9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistir

Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördüm😂😂saati erken olaydı bence sıkıntı yoktu.
Neyse cuma bugun

Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bende😂😂😂bu hafta da korka korka paylaştım şükür kimse bişey denediğimde gore yanlışlık yok😂😂😂

😍😍

😍😍

Güzel menü afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim güzel menü.
Sen yurt dışındaki yaşıyordum canim

😍😍

He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.
Jasminium84 Jasminium84 bireysel dereceni tebrik ederim canım😍😍
Ay ben bayilirim tek basina gezmeye 😍😍😍 onceden tek basima gider avm gezerdim, alis veris yapardim, bazen is cikisi erken inerdim dolmustan meydanda geze geze alis veris yapardim 😍 bayilirim tek takilmaya hem evde hem disarda tabi arkadaslarla da cok guzel oluyor ama ben tek de seviyorum 😊

Senin kiz kac yasindaydi canim, yaza ben de baslamayi dusunuyorum da
98 ile başladım canım.Tesekkur ederim inşallah görebilirim 7 leri💕
Oo masallah cok guzel yol kat etmissin 😍

Ben de oyle dusunuyorum keske daha once baslasaymism diyorum

Ay ben bayilirim tek basina gezmeye 😍😍😍 onceden tek basima gider avm gezerdim, alis veris yapardim, bazen is cikisi erken inerdim dolmustan meydanda geze geze alis veris yapardim 😍 bayilirim tek takilmaya hem evde hem disarda tabi arkadaslarla da cok guzel oluyor ama ben tek de seviyorum 😊

Oo masallah cok guzel yol kat etmissin 😍

Ben de oyle dusunuyorum keske daha once baslasaymism diyorum
Ay benı anlatıyon sandım canım ya valla tek gezmeyı cok severım tek magazaya gıtmek gıbısı yok cocukla gıtmek ıskenceeee bnım ıcın
Tek olunca kendını daha cok dınlıyon valla kendıne zaman ayırıyon

Kizlar esim sabaha pizza istedi :KK43: malzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek 😒 baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Pızzamıııııııı valla benumkileride istiyo ama yapmaya cesaretim yok

Ay benı anlatıyon sandım canım ya valla tek gezmeyı cok severım tek magazaya gıtmek gıbısı yok cocukla gıtmek ıskenceeee bnım ıcın
Tek olunca kendını daha cok dınlıyon valla kendıne zaman ayırıyon
Bence dee kesinlikle, ben cocuk dogmadan once de tek gitmeyi severdim aslinda kizmla gitmei de seviyorum 😊😍
Pızzamıııııııı valla benumkileride istiyo ama yapmaya cesaretim yok
Ya inan kac haftadir istiyor erteleyip duruyorum yarin sabah yapacagiz :( Allahtan kahvaltiya istedi

Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Tuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonra
U UcanSupurge canımmmm, adım yarışı sonucunu kim açıklayacaktı ki ? 🙄
Ben yapacağım canım 🤦‍♀️ Hiç vakit bulamadım sana göndersem yapabilir misin rica etsem bu hafta tablo halinde telefonumda kayıtlı bütün hafta
Kizlar esim sabaha pizza istedi :KK43: malzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek 😒 baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
1 dilim ise kurtarır canım tabi akşam da kabağa talim olacaksan

Tuvaletini tutuyor canım sıkıştığı en son noktada altına yapıyor çişini kakasını tutup tutup kabız oluyor sonra

Ben yapacağım canım 🤦‍♀️ Hiç vakit bulamadım sana göndersem yapabilir misin rica etsem bu hafta tablo halinde telefonumda kayıtlı bütün hafta

Canım ilk öncelikle lütfen kızını zorlama. O kendini hazır hissettiğinde bir günde çözeceksiniz bu konuyu. Diğer türlü ikinizde çok stres olursunuz. Bence biraz daha bekle. ❤️
Estağfurullah canım gönder ben bilgisayardan yarın deneyim ❤️😘

💪🏻❤️

Bence dee kesinlikle, ben cocuk dogmadan once de tek gitmeyi severdim aslinda kizmla gitmei de seviyorum 😊😍

Ya inan kac haftadir istiyor erteleyip duruyorum yarin sabah yapacagiz :KK43: Allahtan kahvaltiya istedi
Kahvaltida yedigini yakarsin zaten aksama ama bir dilim yeterli bnde yanina greyfurt suyu hemen hazmettirir

cocuklar ah su su cocuklar dunyanin en tatli varliklari onlarsiz gidilmiyo gidilse olmuyo
Benimkilerin ikiside erkek kizlar Daha sakindir heralde

Aynen canim aksam kabagim benimle olacak 😂
Kahvaltida yedigini yakarsin zaten aksama ama bir dilim yeterli bnde yanina greyfurt suyu hemen hazmettirir

cocuklar ah su su cocuklar dunyanin en tatli varliklari onlarsiz gidilmiyo gidilse olmuyo
Benimkilerin ikiside erkek kizlar Daha sakindir heralde
Ay greyfurt suyu yok evde muhtemelen yanina cay gomeriz 😂 sonra yuriyus falan yapariz birseyler

Evet canim cocuklar hem cok tatli hem cok zor, erkek cocuklarina daha zor diyorlar bilemeyecegm oglum yok ama kizm oyl asiri yorucu bir cocuk degil simdilik,sadce isten gelince beni zorluyor,babaannesi bazen de babasi bakiyor onlari uzmuyor ama beni ozledigi icin sanirm aksam huysuzlaniyor

Hadi başlıyoruz bismillah 👏🏻👏🏻
🤲🤗
Selamlar hiç iyi bir kilo bildirimiyle gelemedim malasef ama hala regl olmadım onun etkisi ve şişkinliği diye tahmin ediyrm, çünkü menülerim sporum iyi idi. İnş haftaya telafi ederim😶
Geçen cuma:70,3
Bu cuma :70,2
Fark:-100gr
Yüzde:0.142
Menü spor güzelse o zmn endişeye gerek yok cnm haftaya güzel bı eksi gelir
Delirmek üzereyim 🤦‍♀️ Yine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
Canım ne zmn hazırsa o zmn başla bence her çocuğun vakti farklı ben 2 yaşta denedim olmadı 5-6 ay sonra bı haftaya kalmadan tertemiz alışmıştik inan stres yapmamaya çalış zor biliyorum ama illa ki ogrenecek
Geçen hafta 64.45
Bu hafta 63.10
Fark 1350
Yüzde 2.09
Tebrikler cnm süper eksi 🤩👏
19 MART 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ

1) @Beyaz leylak (62)
2) @Zeycan123 (62.2)
3) cgdmk cgdmk (63.1)
4) Jasminium84 Jasminium84 (63.35)
5) G Goklerce (68.1)
6) @elfkkk (70.2)
7) Ucmelekannesi Ucmelekannesi (70.5)
8) asliogretmen asliogretmen (72.1)
9) gulsum462 gulsum462 (79.2)
10) @Breeze96 (84.35)
11) Fit mutlu anne Fit mutlu anne (89.5)

Liste her gün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir
Yine en şüşko benim :(
Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben
insAllah 🤲

Guzel ama 9 hurmayi nasil yedin 🙈🙈 benm esimde tek ogunlu if yapiyor ama o sabah yiyor, benm 2.5 ayda verdigim kiloyu o bir ayda verdi
Tam 9 hurma da tıkandım 😂tatlıdan gelecek enerjiye ihtiyacım vardı, çikolata yerine yedim :) ife başladım yaklaşık 1 aydır. Az verdim ama incelme çok belli. İf daha önce de yapıyordum, iyi geliyor özellikle tek öğün.
Haftaiçi genelde tek öğün. Haftasonu 2.

Ramazanda da yıllardır diyetten bağımsız sadece iftar yaparım, günü kapatırım ertesi iftara kadar. Hem midem rahat ediyor, orucu rahat tutuyorum hem de eksiye geçiyorum ama dediğim gibi amaç kilo vermek değil sahuru atlamak. Gece yiyemiyorum. Midem kötü oluyor ertesi gün, orucu rahat tutamıyorum.

Emeğine sağlık Haticeciğim ❤️ Artık sana yetişmek hatta yanyana olmak istiyorum. ❤️

Teşekkür ederim canım :KK60:

canım fazla olan tek şey hurma sayısı 😉 afiyet olsun .

Afiyet olsun canım ❤️

afiyet olsun eküricanım ❤️

İnşallahhhh canımmm 🤲🏻 Haftaya da regl haftası gibi görünüyor ama neden olmasın :KK5:

afiyet olsun canım ❤️ Gayet güzel. 👍🏻

Teşekkür ederiz canım :olamaz: 😘

tebrikler güzel takımım :KK9::KK9::KK9:
Tebrikler Jasminium84 Jasminium84 :KK9::KK9::KK9:

Teşekkür ederiz canımmmm:KK60::KK36:

Canımın içi sen helal et. 💐
Rica ederim canım. Gel gel ben kaçarken sende arkamdan gel tatlım😂😂😂(beni koyup geçip gidebilirsiniz tabi sende istikrar var büyük konismiyim)😍😂😂😂
Onemlı degıl canım normal yenıyım daha buralarda ☺️☺️
😍😘
10 gün sonra 2 yaş 3 aylık olacak canım.
Ablalarini 2 buçuk yaşında alistirmistim ins buda öyle alisir
Çok tehlikeli.😜
Ama bir dlmde durur aksamada telafi edersen yakarsın canim
Kıyamam ins düzelir canım.
Yine en şüşko benim :KK43:
😔😔Listenin merdivenlerini adım adım tırmanacak son sen 😘😘

Back
X