• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

19 Mart cuma
9.30
1 dlm ekmek
Az yoğurt

16 00
1 çay bardağı leblebi

19.00
Sucuklu yumurta 3 YK kadar
Patates kavurma 2 YK
1 dlm ekmek

20.00
Ortanca kızımın doğum günüydü 1 dlm yaş pasta🤦🏻‍♀️

Su 2 litre
U UcanSupurge yazsam mi iyiydi menuyu yazmasammi😂😂😂😂
Suyun az canım pastayı cuma kaçamağı sayalım da her öğünde karbonhidrat var az az
Tabiki ben varim zaman buldukca hergun geliyorum burya sizlerle motive olmak guzel aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum tesekkur ler
Biz de seni aramızda görmekten mutluyuz canım 🥰

Bnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledim 😬😬dedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini sizleri dusunerek Guc aldim 💪
Süper vala irade mevzusu çok önemli tebrik ederim canım
Supersinn canim iste bu senin baslangicin olsun 😍😍😍 sakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol 😊
insAllah cnm keisnlikle haklısın

Supersinn canim iste bu senin baslangicin olsun 😍😍😍 sakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol 😊

Neyse dun cumaydi canim bence cok birsey demez 😁

Aynen oyle canim ozluyor aksamlari uyuyana kadar sadece onunla ilgilenmemi istiyor, o yuzden sporlarimi falan hep gec saatte yapiyorum ben

Supersin canim bak ne guzel iradene hakim olmussin, yeseydin eger bugun yasadigim pismanlik daha buyuk olacakti, hem zayiflayinca yine yaparsin sufle ne olacak kacmiyor ya 😊
Haklisin canim pismanliklarin vicdan azabini ii biliyorum o yuzden siktim disimi
Uc yil once dogumdan sonra 71 kg cikmistim kendi kendime cabalayark 58-59 indim ama cok zorlàdim sonra ipin ucunu kacirinca 62 ler gorunmeye basladi. tek eksikligim beni motive edicek arkadaslarimdi sukur sizleri buldum

Haklisin canim pismanliklarin vicdan azabini ii biliyorum o yuzden siktim disimi
Uc yil once dogumdan sonra 71 kg cikmistim kendi kendime cabalayark 58-59 indim ama cok zorlàdim sonra ipin ucunu kacirinca 62 ler gorunmeye basladi. tek eksikligim beni motive edicek arkadaslarimdi sukur sizleri buldum
Kumsalcığım yeni eküricanım hadi bu hafta zirveyi zorlayalım ne dersin:KK55:ben çok iddialı konuşmak istemiyorum ne zaman iddalı konuşsam fos çıkıyor çünkü😂 ama bu hafta 60 a inmeyi çok istiyorum Ramazan a girmeden 57 i görmeyi de çok istiyorum hiç bir zaman oruçluyken kilo vermedim çünkü.Ramazanda listede olmam takıma kötü yansır o yüzden şu 1 ay biraz tempolu aktif kilo vermek istiyorum benimle yol arkadaşlığı yapar mısın 🤗 evlilik teklifi gibi oldu😂

0E980891-0D8D-4955-859C-B79545265508.webp Köyümüzden merhaba ☀️ 🙋‍♀️

Masallah kendi kendine ne guzel kilo vermissin 😍 inersin tekrar canim merak etme hatta 55 lere falan da inersin 😊
Kumsalcığım yeni eküricanım hadi bu hafta zirveyi zorlayalım ne dersin:KK55:ben çok iddialı konuşmak istemiyorum ne zaman iddalı konuşsam fos çıkıyor çünkü😂 ama bu hafta 60 a inmeyi çok istiyorum Ramazan a girmeden 57 i görmeyi de çok istiyorum hiç bir zaman oruçluyken kilo vermedim çünkü.Ramazanda listede olmam takıma kötü yansır o yüzden şu 1 ay biraz tempolu aktif kilo vermek istiyorum benimle yol arkadaşlığı yapar mısın 🤗 evlilik teklifi gibi oldu😂
Evet de evet dee 😂😂😂
Ayy ne guzel manzarasi var canim mis gibi😊 neresi koyunuz

Masallah kendi kendine ne guzel kilo vermissin 😍 inersin tekrar canim merak etme hatta 55 lere falan da inersin 😊

Evet de evet dee 😂😂😂

Ayy ne guzel manzarasi var canim mis gibi😊 neresi koyunuz
Adana’nın köyü canım Ceyhan nehri kenarında konum tam belirtemiyorum 🥰

Selamlar nasılsınız dün menümü paylaşamadım
Menü(hatırladığım kadarıyla)
14.00
2 adet fit tost(ama ben kaşar da ekledim🤫)

6 7 yaprak sarma
1 dilim triliçe
Kendime mini bir abur cubur tabağı yaptım, ama çok sağlıksız değildi, meyve dilimleri felan da vardı, gün içinde ara ara yedim, saatlerini tam hatırlayamıyorum:((ama çok çok geçe bırakmadım

17.30 gibi
Fırın tavuk
Az patates
Su
2 lt civarı
Spor

Eklentiler

• Screenshot_20210320_085607_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_20210320_085607_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 24
Regl olmadım henüz ve bazı regl dönemlerimde gelen aşırı tatlı isteğiyle başbaşayım bu durumun motivasyonumu etkilemesini istemiyoruuuum🙄🙄🙄
Hurma ye diyeceğim çok klasik olacak biliyorum ama tatlı isteğinin geçmesinin iki yolu var ya tatlı yemek bol karbonhidratlı olanlardan ya da meyve hurma incir yemek ikisi de o isteği köreltiyor ama nefis ilkinden istiyor illa boşver at bir hurma ağzına pasta yediğini hayal et .nasıl olsa geçecek tatlı krizin en azından geride pişmanlığın kalmaz

Delirmek üzereyim 🤦‍♀️ Yine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
Canım zor evet ama bu durım bu eğitimin başında çocukların çoğunda yaşanıyor inanki, şöyle düşün o kadar masum ki böyle tutmasının onu daha çok zorlayacağını, bi anda gidip yapsa 2 dakikada rahat edeceğini anlayamıyor, en zorunu seçiyor, kuzum ya kıyamam..
19 MART EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
1️⃣Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
2️⃣Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
3️⃣Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
4️⃣Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
5️⃣Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
6️⃣4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
7️⃣Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
8️⃣Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1- elfkkk elfkkk & @Jasminium84 %3.591 :sampiyon:

2- @Breeze96 & asliogretmen asliogretmen %1.891 :KK9:

İyi Akşamlar Güzel Takımım
❤️
19 Mart Menü Bildirimi

12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 20 Antep fıstığı, incecik bir dilim pasta (dün içimde kalmıştı 🤭 oğlumun doğum günü hatrına yedim diyelim :olamaz: )

18.30 3 parça tavuk, 2 bardak ayran, yeşil salata, 2 gün kurusu kayısı

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
İradene hayran, azmine hayran🧿😊
Kizlarrr herkes ekside tebrikler 👏👏👏👏
elfkkk elfkkk ensendeyim😂😂😂
Buyur gel bakalım😊
İkinci olan takımımın tüm üyelerini ve dereceye giren @Jasminium84 yaseminimi canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız canlarım
Biz de hem onları hem seni tebrik ediyoruz zopalı melekimiz💜🧿💜
@Jasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var :sinirli:
elfkkk elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok :KK60:
Ucmelekannesi Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza :mapus:
kumsal68 kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar :KK68:
G Goklerce @Breeze96 asliogretmen asliogretmen Beyaz leylak Beyaz leylak @gulsum462 :KK9:
Canım anlayışın için çooook teşekkürler😊😊😊😊
Muhteşemmiş ya😊ohh☘️🌼🍀

Hurma ye diyeceğim çok klasik olacak biliyorum ama tatlı isteğinin geçmesinin iki yolu var ya tatlı yemek bol karbonhidratlı olanlardan ya da meyve hurma incir yemek ikisi de o isteği köreltiyor ama nefis ilkinden istiyor illa boşver at bir hurma ağzına pasta yediğini hayal et .nasıl olsa geçecek tatlı krizin en azından geride pişmanlığın kalmaz
Canım klasik de olsa söylediklerin çook doğru, teşekkür ederim canıııımmm 💚

Kizlar bu ara gercekten kizm sabrimi siniyor, gunduz uykusu uyumuyor uyumamak icin direniyor ve durum boyle olunca da huysuzlugu zirvede oluyor, surekli bir aglama mizirdanma hali inanin sinirlerim bozuluyor artik ne yapacagimi sasirdim :( guzduzler kisa ve yeteri kadar yorulmadigi icin uyumuyor diye dusunuyorum ama disari ciktigimz gunlerde de uyumuyor

Back
X