• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

12 - 18 Mart Adım Sayıları

1- asliogretmen asliogretmen 77.531 :sampiyon:

2- @Beyaz leylak 45.757 :KK200:

3- @Jasminium84 41.079 :KK60:

4- G Goklerce 41.000

5- @Ucmelekannesi 23.262

6- @elfkkk 22.526

7- @kumsal68 16.501

8- @Breeze96 14.377

9- @Zeycan123 12.594
Emeğine sağlık canım. Yine yordum seni ❤️💐

tebrik ederim tüm adımsever canları ama artık beni biraz zorlayın istiyorum :cool: :kahve:
Canım zor evet ama bu durım bu eğitimin başında çocukların çoğunda yaşanıyor inanki, şöyle düşün o kadar masum ki böyle tutmasının onu daha çok zorlayacağını, bi anda gidip yapsa 2 dakikada rahat edeceğini anlayamıyor, en zorunu seçiyor, kuzum ya kıyamam..

İradene hayran, azmine hayran🧿😊

Buyur gel bakalım😊

Biz de hem onları hem seni tebrik ediyoruz zopalı melekimiz💜🧿💜

Canım anlayışın için çooook teşekkürler😊😊😊😊

Muhteşemmiş ya😊ohh☘️🌼🍀
Teşekkür ederim güzel Elifim ❤️🙏🏻❤️ :KK60:
Afiyet olsun canim cok guzel 😊
Teşekkür ederim canım ❤️

Kizlar esim sabaha pizza istedi :KK43: malzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek 😒 baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Ay canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. Yapmıyorum :( ben de ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Umarım çok yememişsindir
Günaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Canım çikolatayla doymazsın zaten. Sakın öyle hatalar yapma çok üzülürsün
Benim eşim de kayserili. Onların köyüne çok benziyor canım. Nasıl temiz havası vardır şimdi oranın
Selamlar nasılsınız dün menümü paylaşamadım
Menü(hatırladığım kadarıyla)
14.00
2 adet fit tost(ama ben kaşar da ekledim🤫)

6 7 yaprak sarma
1 dilim triliçe
Kendime mini bir abur cubur tabağı yaptım, ama çok sağlıksız değildi, meyve dilimleri felan da vardı, gün içinde ara ara yedim, saatlerini tam hatırlayamıyorum:KK43:(ama çok çok geçe bırakmadım

17.30 gibi
Fırın tavuk
Az patates
Su
2 lt civarı
Spor
Valla menüyü neresinden tutsan elinde kalıyor eküriiim. Triliçe ve sarma yiyorsan akşam patates yemeseydin keşke. Az olması çok önemli değil midene karbonhidrat girmiş yani
İyi Akşamlar 💐

20 Mart Menü Bildirimi

13.10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı

17.45 1 kase mercimek çorbası, fırında hamsi buğulama ve salata

3 litre su

❤️ U UcanSupurge ❤️
Canım harika menü afiyet olsun

Ay canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. Yapmıyorum :KK43: ben de ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Umarım çok yememişsindir

Benim eşim de kayserili. Onların köyüne çok benziyor canım. Nasıl temiz havası vardır şimdi oranın

Valla menüyü neresinden tutsan elinde kalıyor eküriiim. Triliçe ve sarma yiyorsan akşam patates yemeseydin keşke. Az olması çok önemli değil midene karbonhidrat girmiş yani

Aslinda 1 dlm ama buyuktu dilm o yuzden 1.5 yazdim menume :(

Kahvaltı saat 11:45
2 dilim kızarmış kepek ekmek
4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz

Ara öğün 14:00
1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata

Akşam yemeği 18:00
1 büyük Tabak ızgara tavuklu Sezar salata

kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım

Sag ol canim dolapta kalan pizza aklimi celecek gibiydi ama zor tuttum kendimi 😂😂
Ahahah sakıııın canım. Sonrası aşırı pişmanlık oluyor. Ben pişmanlık duygusunu hiç sevmediğim için canım aşırı çekmiyorsa yemiyorum 😂 yiyeceksem de sadece 1 ısırık alıyorum. Tadını aldım yeter bana diye kendimi teselli ediyorum.

4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz

1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata

kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım
Guzel canim afiyet olsun
Ahahah sakıııın canım. Sonrası aşırı pişmanlık oluyor. Ben pişmanlık duygusunu hiç sevmediğim için canım aşırı çekmiyorsa yemiyorum 😂 yiyeceksem de sadece 1 ısırık alıyorum. Tadını aldım yeter bana diye kendimi teselli ediyorum.
Guzel taktik ben de kaldrdim gozumun onunden oyle buldum careyi ama bu saatten sonra zaten birsey yemem tehlike gecti yani 😂 yarin esin kahvaltida yiyecek onlari

Kizlar bu ara gercekten kizm sabrimi siniyor, gunduz uykusu uyumuyor uyumamak icin direniyor ve durum boyle olunca da huysuzlugu zirvede oluyor, surekli bir aglama mizirdanma hali inanin sinirlerim bozuluyor artik ne yapacagimi sasirdim :KK43: guzduzler kisa ve yeteri kadar yorulmadigi icin uyumuyor diye dusunuyorum ama disari ciktigimz gunlerde de uyumuyor
Ooyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?
Guzel canim afiyet olsun

Guzel taktik ben de kaldrdim gozumun onunden oyle buldum careyi ama bu saatten sonra zaten birsey yemem tehlike gecti yani 😂 yarin esin kahvaltida yiyecek onlari
Sen yumurtanı haşla en güzeli... 😂😂

9.TAKIM KATILIM FORMU

ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75 🙈😭
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden) 😪
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında 😇
EMZİRİYOR MUSUNUZ: 😂 (7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .😂 ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum . 😊🥰

9.TAKIM KATILIM FORMU

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌

KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .

BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .😂 ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.

TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum . 😊🥰
Hoş geldin canım direkt tanıtım formunu doldurmandan tahmin ettim daha önce takımda bulunduğunu eski nickini ve takımını öğrenebilir miyiz ?

Hoş geldin canım direkt tanıtım formunu doldurmandan tahmin ettim daha önce takımda bulunduğunu eski nickini ve takımını öğrenebilir miyiz ?
Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır kk ya hiç girmedim ve ondan dolayı şifremi unutmuşum ve nickimi bir kaç kez değiştirmişdim ve ondan dolayı en son hangi nike de idim hatırlayamıyorum malesef unutmuşum ondan yeni üyelik açtım ama eski ve uzun süreli çok da aktif bir üye idim :KK43: takımlar da toplam 15 kilo vererek 60.5 ile mezun olan bir üye idim ve bu dönemde girdiğim takımlarda spor kaptanlı ve çeşit yarışma vs. Motive önderliği gibi çeşitli aktiviteler yapan ve bir dönemde de kapanmadan önce 14.takımımıza kaptan yardımcılığı yapmışdım 2019 du sanırım ... Onun için işleyişe hakimim.yabancı değilim yani.

20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal

14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma

18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi

Su:2 lt
Afiyet olsun canım 😘
Ay canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. Yapmıyorum :KK43: ben de ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Umarım çok yememişsindir

teşekkür ederim canım :KK60:
Aslinda 1 dlm ama buyuktu dilm o yuzden 1.5 yazdim menume :KK43:
Üzülme canım, yedin bitti gitti. Şimdi yakma zamanı , hadi hopppaaaa :KK54: yandan yandan

4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz

1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata

Afiyet olsun canım ❤️
Harikasın canım :KK9:o güzel iradenden öperim 😘
9.TAKIM KATILIM FORMU

hoş geldiniz 💐

Back
X