• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eki Görüntüle 2809833
Geçen hafta:84.35
Bu hafta:83.30
Fark:1.05
Yüzde:1.24
Süper eksi tebrikler canim
19/03/21 60,800
-800
Yuzde 1.3 cikti
Cok az gitmis uzuldum
Eki Görüntüle 2809849
Az mı kız delumusun ne güzel eksi tebrikler
Kizlar gunaydin 😍 bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku 😑
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Ne güzel regl rağmen bu kadar ekşi gerisi haftaya ya yatirim tebrikler canim
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii 😔

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
Haftaya daha iyi olur canım. Yinede eksidesin ne güzel tebrikler
Mrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim 🤷
O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim

Hafif var canım yok olcemedim akşama uğrar annemlere alır anca yarın olcerim

Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya

Çok iyi canım ya MaşAllah 🤩👏
Haftaya güzel bir eksi gelecek senden de hissediyorum 😘
Saol canim bnde tebrik ederim
Teşekkürler canım 😘

O zaman gerçek artı degil bugünkü yani iyi eksisin demektir bu haftaya güzel eksi geliyor demekki canim
Teşekkürler Konyalım 😘

Bilmiyorum ya bu kadar hafif olur mu ki mutasyonlunun ölüm oranı daha düşük diye duydum onun daha mi hafif oluyor ki hiç bilemedim ya

Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah

Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler 🤩👏

Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler 😉🤩

Toparlarsin y’a hepimizin motivasyon olmadigi surecler oluyo erken toparlamak onemli dimi

inşallah kızlar toparlarım, sağolun :KK60: :KK49:

Eksi eksidir tebrikler canım haftaya 50leri göreceksin insAllah

Regl kaynaklıdır canım kesinlikle yine de eksidesin tebrikler 🤩👏

Acil toparlamak gerek canım neyse ki eksisin yine de tebrikler 😉🤩
Belirti bazen hic olmadigi bile oluyor canim dikkat et, sag ol canim dedign gibi eksi eksidr ama insam hep daha cok istiyor
Su regl donemi kilo artisi veya kilo verememk dzlirtiyo insani ya d’un acliktan gucum yoktu uyuyup kalmisim ben 1 kilo gideer diye dusunurken -800 nedirki y’a
Evet canim ama olsun 800 de az degil ki
inşallah canım benim :KK60:

sürün ama inan için rahatlayacak
eşime de mobingin alasını uyguladı eski işyeri, istifaya zorladılar o da istifa etti ama mahkemelerde sürünmek uğruna dibine kadar aradı hakkını iyi de yaptı, hatta avukat da tuttu eşim aldığı tazminatın büyük kısmını ona verdi ama hiç pişman değil, üstüne para bile verecek olsam yeter ki hakkım bunlar da kalmasın dedi
sen de sakın bırakma yakalarını
sinir oldum yaa :sinirli:

inşallah kuzumm :KK60:

ama demek ki reglin gelince şahane bi eksi bekliyor bizi yuppiiii :KK49::KK60:

aynen öyle canım
bugünü de geçireyim malum bugün cuma beyn,m cumayı kaçamak günü olarak kodlamış vaziyette :olamaz:
yarından itibaren kendimi toplayacağım kara göründü aslında az daha sabretsem
Insallah canim, evet cuma nedense beynimize yerlesti 😂 evet senin menulerin de sporunda cok iyiydi birakma cok az kaldi
Eksi olsun yeterki moral bozmak yokz
oyle tabi canim, insallah haftaya daha guzel eksi olur

Insallah canim cok sag ol 😊😘

GEÇEN CUMA: 79,2

BUGÜN: 78,9

FARK: 0,3

YÜZDE: % 0,37878

Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.

Eklentiler

• D4866299-86BE-46A8-9805-4C57AD0B8EFA.webp
    D4866299-86BE-46A8-9805-4C57AD0B8EFA.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 28

Bu yüzde için çok özür dilerim ama kilo almadığıma bile sevindim diyebilirim. Haftasonunu müthiş geçirmeme rağmen, Pazartesiden beri misafir, arkadaş derken ipin ucu kaçmıştı. Bu bana ders oldu canlarım U UcanSupurge kaptanım nolur çok kızma bana. Halledeceğim gelecek hafta.
Yinede eksidesin canım. Zaten neden olmadığını yazmışsın . Bu hafta dikkat edersen güzel eksiyle gelirsin bence canim

Kizlar gunaydin 😍 bugun eksi gordum ama bekledigim bir eksi degil malumunuz regl daha olamadim, insallah bugun olurum agrilarim cok var cunku 😑
Gecen hafta :68.1
Bu sabah:67.6
Fark: -0.5
Yuzde: 0.735Eki Görüntüle 2809894
Güzel canım eksidesin yine 👏🏻👏🏻
Bu hafta sporsuzluğun ve kötü beslenmemin acısı tabii 😔

geçen hafta: 63,3
Bugün: 63,1
Fark: 200 gr
Yüzde: 0,32

Eki Görüntüle 2809900
İyi geldiğin haftanın ertesi genellikle kötü geliyorsun canım açıkçası bu sonucu bekliyordum bu hafta motivasyonunun da düştüğünün farkındayım Perşembe, Çarşamba menün yok hatta pazartesi menün de yok :KK12: toparlanman lazım canım
Mrblar kızlar kilo bildirimimi yapayım aslında eksideydim daha düne kadar 88 görmüştüm ama bugün regl geliyor sanırım tam sökülemese de henüz siskinlik var karnım ağrıyor sabitim 🤷
Muhtemelen regl şişliği canım çünkü geçen-1 gördüm demiştim
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. @Breeze96 (1.372 puan)

:KK36: 2. asliogretmen asliogretmen (1.258 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.050 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Eline , emeğine sağlık canım
Geçen cuma 70.5
Bu cuma. 69.6
-900
Ooo sonunda 70in altını gördük muhteşemmmm :KK36::KK9:

Canım sıkılmadı dersem yalan olur açıkçası çabalayıp da gelmezsen elinden geleni yaptı derim asla laf etmem ama canım listede olduğunu bile bile kaçırdıysan bu benim gözümde sorumsuzluktur takıma karşı umarım gelecek hafta %2 üzeri görürüz de bunu unutabiliriz :işsiz:

Back
X