• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltı 09:00

2 kepek ekmekle kaşarlı tost (1 dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30

1 kase yayla çorbası

4 yk zeytinyağlı enginar kalbi

4 yk şehriyeli güveç

Akşam yemeği 18:00

3-4 parça fırında fileto

5-6 tane fırında mantar-sarımsak-domates

4 yk yoğurt

1 yk patates püresi

Ara öğün 21:30

1 fincan Yeşil çay

Su : yatana kadar 2,5 lt olacak
Şehriye + yayla bir Arada hiç olmamış üstelik sabah tost varken su epey artışta 👍🏻
29 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 dilim tb ekmek

13.00 hurmalı bar

15.00 sütlü türk kahve

17.00 ton balıklı yeşil salata

3 litre su

Spor yok ( zopppaaaaa)
Baya iyi geliyor göze 👍🏻
29 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği

17.00
1elma

Su:3 olur

Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)

U UcanSupurge @Jasminium84
Çok güzel yine üşenmemiş spor yapmışsın yine 👏🏻

Afiyet olsun umarim erken yatiyosundur gece acikirsin bu menuyle bn oluyom acliktan oldugum yerde sizip kaliyom😆
Acıkırsam U UcanSupurge nin sopasını getiriyorum aklıma hemen iştah falan kalmıyor :-) gece 12 veya 1de yatıyorum canım 😘

29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)

Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin

aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)

3,5 litre su
Afiyet olsun canım 💕

Annemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Pozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda

İyi Akşamlar Canlar
❤️
29 Mart Menü Bildirimi

11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4/5 yaprak kıvırcık, 1 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı

18.30 fırında hamsi ve yeşil salata

2,5 litre su
❤️ U UcanSupurge ❤️
Afiyet olsun ekürim ❤️

Kızlar haklısınız doktora gitmem gerekiyor çünkü artık utanç verici olmaya başladı
İşin kötüsü tuvaletimin geldiği hiç hissetmiyorum ama bi anda nasıl sıkışıyorum eğer o anda WC yetişemezsem azıcık da kaçırıveriyorum 🙄
Ama baksanıza lanet olasıca hastalık bitmek bi yana sürekli başa dönüyoruz hastaneye adım atmaya korkuyorum 😔
Bu sorun bir çok kadının problemi malesef.Ama tedavisi var.Umarim tez zamanda biter şu illet virüs de tedavini olursun canım 💕

Sağol canım 💕
4-5 gündür akşamları salata yiyorum ve günü kapatıyorum. Ptesi ve salı hala midemi dinlendiriyorum. Dün akşam mesela sadece salatayla kapattım günü bu akşam 6da yedim, o zamana kadar 1 fincan kahve dışında bişey girmedi mideme 🙈yarın da yine öyle yapıcam. Bugün salata artı, 1 muz ve çok çok az fıstık yedim. Kapattım günü, yarın akşama kadar. Cuma, ctesi de hep sadece salata yedim. Buraya yazamıyorum ama 1 haftadır aşağı yukarı böyle beslendim.salatalarım doyurucu. Mutlaka haşlanmış kurubaklagil var 2 yk, 1-2 kk peynir ama yağ tuz yok. Bol domates ve sebze. Koca Bi kase oluyor ve zor bitiriyorum. Ramazana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. Ramazana da hazırlanmış olurum hem. Bu Bi haftadır böyle ama genel olarak ptesi salı midemi dinlendirmek çok işe yarıyor diye düşünüyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Anladım canım teşekkürler 💕 böyle gidersen kısa sürede 50 li sayıları göreceğiz sanırım. tek öğün şimdilik çok zor geliyor bana ama ramazanda oldukça hafif besleneceğim bakalım son 4 kilom kaldı bir an önce gitsin istiyorum

29 Mart Pazartesi Menüm
12:00
1dilim tam buğday ekmeği
Menemen(ekmeği mikro parçalara bölüp bitene kadar menemenle yedim miktarı küçük bir tabak kadardır)
1 tk bal

17:00 2 mandalina
19:00 1 kase mercimek çorbası
4 biber dolması (kıyması fazla )
20:30 leblebi +kuru üzüm+çay (bir avuç kadar ama avucum çok küçük çocuk avucu gibi😂 ama bu gereksizdi keşke hiç olmasaydı)
Su :1.5 litre🙈
Adım sayım :7644
U UcanSupurge
(Akşam yemeği biraz fazla kaçtı farkındayım)

29 Mart menüm

Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği

17.00
1elma

Su:3 olur

Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)

U UcanSupurge @Jasminium84
Afiyet olsun cok guzel canim
Şuan yapılan alman aşısı mı , çin aşısı bitmiş galıba, sagol canım yorumun için🤗
Cin asisi canim, bitmedi bize gelen hala sinovac
29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)

Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin

aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)

3,5 litre su
Cok guzel menu canim
Annemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Canim zaten test yapilmiyor, eger covit gecirmisse sistemde gorunuyor asi yapamiyorsun, herhangi bir hastaligi belirtisi yoksa da test yapmaya gerek yok eger asidan once test yapilsin deselerdi asi cok daha yavas ilerlerdi yani o cok mumkim birsey degil
Pozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda
Canim burda asiyi once sisteme giriyorsun eger hasta daha once covit gecrmisse sistem uyari veriyor yapamiyorsun, asiya gelenin herhangi belirtisi yoksa test yapmaya gerek yok

29 Mart Pazartesi Menüm
1dilim tam buğday ekmeği
Menemen(ekmeği mikro parçalara bölüp bitene kadar menemenle yedim miktarı küçük bir tabak kadardır)
1 tk bal

20:30 leblebi +kuru üzüm+çay (bir avuç kadar ama avucum çok küçük çocuk avucu gibi😂 ama bu gereksizdi keşke hiç olmasaydı)
U UcanSupurge
Aksam icin zaten sen soylemissin canim bana da suyun cok az geldi 😊

Afiyet olsun cok guzel canim

Cin asisi canim, bitmedi bize gelen hala sinovac

Cok guzel menu canim

Canim zaten test yapilmiyor, eger covit gecirmisse sistemde gorunuyor asi yapamiyorsun, herhangi bir hastaligi belirtisi yoksa da test yapmaya gerek yok eger asidan once test yapilsin deselerdi asi cok daha yavas ilerlerdi yani o cok mumkim birsey degil

Canim burda asiyi once sisteme giriyorsun eger hasta daha once covit gecrmisse sistem uyari veriyor yapamiyorsun, asiya gelenin herhangi belirtisi yoksa test yapmaya gerek yok
Yani bende sasirmistim illaki bir yolu vardir onune gelene yapilmaz yani asi

29 Mart Pazartesi Menüm
1dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal

U UcanSupurge
Evet canekurim suyu az icmissin..ah su cerezler 🙃

29 Mart spor
30min orta tempo yuruyus 60p
1000 ip atlama 200 p
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 20
Back
X