• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dün Birlikte okulda nöbet tuttuğum arkadaşımın korona olma ihtimali yüksek.babasının testi pozitif çıkmış babasıyla yeni görüşmüşler.Başı ağrıyormuş vücud ağrısı varmış.Dün öğretmenler odasında oturduk ondan kalem aldım dosya aldım çok yakın mesafeden durduğumuzda oldu.İnşallah bişey yoktur ya. @Goklerce çift maske takıtordum ama kalemini verdi imza attım dün elimi sık sık kolonyaladım bişey olur mu ya sence acil rahatlatılmaya ihtiyacım var
Artık hepımız temaslıyız,vaka okdr arttıki temassız kimse yok bence artık, dolayısıyla tedbırı alıp gerısıne tevekkül etces, ben psıkolojımi bozdum bata bi, şimdi bole dusunuyırum. Delirmek mi korona olmak mı🤔😐😬

Canım benim okulum bu sene sadece 1-2 ay uzaktan yaptı. Hep yüzyüze eğitim verdik. Devam da ediyoruz. Mutasyonlu virüs taşıyan öğrencimiz de çıktı. Ama napalım yani. Devam ediyorlar. Stres daha büyük sıkıntı. Ben sakin kalmaya çalışıyorum. Sen de sakin ol. Velev ki oldun. Unutma istatiksel olarak ölme oranın atlatma oranının binde biri😃 90 yaşında insanlar bile atlatıyorlar. Kronik bir rahatsızlığın yoksa olana dahi hayatın sonu değil korkma
Hoşgeldın kızzzz, gitme burlardan, bize goz kulak ol

Kız zehram @UcanSupurge m tomurcuklanan hidram beni hemen nasıl motive ettin. Seviyorum seni 😘😘 nisan benim ayım olacak inşallah :KK76::KK36:
Senkilomu aldın gııııı, bebiş yaocan zayıf gir hamılelıge . Ben de 17 mayıs yani normale donmeyı hedef sectım , 65 olayım ozamansa kadar hatta 60 olsam🤣

Merak etme canım herkesin yüzdesini sil baştan kontrol ediyorum hata olmasın diye maşallah yine güzel bir eksi 👏🏻👏🏻 fakat spor eklemenin zamanı geldi de geçmiyor mu sence de yürüyüş bandının şöyle bir tozunu alsan askı olarak kullanmayı bıraksan filan
Ya kuzum ya masallah sana ya emegıne saglık🤗🤗

Bunlar olabilecek şeyler canim .
İlk çocuğu büyütmek 2. Ye göre daha kolay canim.kendi isteğine göre planların 2. Sırada onlar büyüyene kadar.
Kızın girecegi odaya oğlanı uyutmamaya çalış düşünsene bende 3 tane var😱😱😱biri uyurken diğerleri uyanık biri bağıra çağıra oyun oynarken diğeri ödev yapmaya ders çalışmaya çalışıyor .
Alışma evresi bunlar alisacaksin bu düzene her çocuk bir olmuyor seninkiler de seni zorluyor biraz
Ay yerım kardeşcagzına nasıl da moral verırmus,cok tatlısınız sız ya masallah

Hepinizin sayesinde canım bir kişinin yüzdesi bile eksik olsa yine olmazdı 10. Takım ensemizdeydi

İnşallah bir şey yoktur canım dün bahsettiğin adama dikkat etmiştir 😕

Şükür canım hiç bir şeyimiz yok galiba yok yere evhamlandım salı günü demiştim ya okula gitmem lazım bankamız değişti yeni bankaya geçtik diye imza vs atacağız okula gelip işlemlerimizi yapan bankacılar da pozitifmiş cidden iyice çember daraldı
Kuzucuk sen ayrıca dıkkat et hamolesın, gercı bısuru hamıle gecırdı farklo bi etkısı yok galıba ,tek sıkıntı ilaç kulllanamazsın

Slmlar kızlar oğlanla yatmıştık 2.5 saat uyumuşum nasıl iyi geldi oğlan hala uyuyor emzirdim kalktım yeniden onu kız acıktım dedi meyve verdim kendimde yedim biraz mutfağa giriscem şimdi akşam için köfte yapicam salata çorba yarına balık aldırdım eşime bklm bugün ev işi yapmadım artık olduğu kadar bı sure kendimi paralamıycam cidden oğlanla yatıp uyuycam öğleleri
Oh masallah, nasıl imrendim nasıl🤗🤗 uyumak lazım valla , gun gectıkce daha zor oluyo ya , ne zaman rahata ererız acepppp

2 Nisan menüm

Kahvaltı:1sahanda yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam:15.00
8 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran

17.00 1dilim revani:olamaz:
2litre su
Spor yok
@UcanSupurge
Akşam yemegını revani için harcamışsın, bebce de değer😍😋

Oh masallah, nasıl imrendim nasıl🤗🤗 uyumak lazım valla , gun gectıkce daha zor oluyo ya , ne zaman rahata ererız acepppp
Kesinlikle canım ya bugün yürütece tutunup kalkmış ilerlemeye çalışıyordu 😣🙈 5 sn oturmuyor vala sürekli takipteyim

Pofff vallahi sabrımın sonuna gelmişim gibi hissediyorum :KK43: oğlanı tam uyuttum biberli krem sürdüm sauna takımı giydim spor yapacaktim kızım saolsun gide gele gide gele çocuğu uyandırdı çıldırdım ya deli olcam bı nefes alamıyorum yoruldum bıktım artık çocuklarımdan değil tabiki Rabb'im e çok şükür onları bana verdiği için ama dayanamıyorum şu sıra öfke problemim var sanki önce herşeyi parcalayasim geliyor sonra ağlama geliyor napicam bilmiorum bı süre diyet mevzusuna takilmak istemiyorum kızlar iyice stres oluyorum
Ya sorma, okdr zilden, dogalgaz okuyucu bize basar, elektrık okuyucu bize basar, yanlışlıkla bize basılır , valla bi gun kendımı tutamayıp yaka paça girişcem zili calana🤣 okdr emek ver uyut bi zille uyandırsınlar, ah bu küfretme isteği... Ya ben de cok yoruldum,cok sukur varlıklarına tabıkı , ben de kıza fazla mı yuzverdım ne, her dk oyun ustıyı oyun yoksa mız mız mız mız, ya 7-24 nasol oyun uretcem , ki. Yemek te uretmem lazım,🤣 bugun dr siz ne yıyosanız ona da ver dedi,ben listeye gore gıdıyodum şaşırdım, bu benım işimş kolaylastırır ama dogru olır mu bılmıyorum , sızın ek gıda nasıl gıdıyo, ablası kardesıne bakmıomu arada oyalıyodur ya,

Back
X