- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #432.901
Saol canimGayet güzel menü canim afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canimGayet güzel menü canim afiyet olsun
İnşallah canım, Allah razı olsunSeni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor
Ay canım ya Allah kolaylık versin bir an önce hallolur da rahat rahat oturursun evinde
Tahmin ediyordum
Süpppeeerrrssiiinnn
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah öyle bir hastalık ki kurtaramıyorsun kendini
Saol cnm
Tebrikler cnm
Bilmiyorum canım atlatamazsam düşünürüm canım
İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?Kızzz bu mu kötü sonucun demek azıcık daha gayret etsen neler çıkacak ortaya tebrik ederim
Hiç korkma canım masken takılı ellerini dezenfekte etmeden ağzına, burnuna, gözüne götürmemişsindir iki kişinin maskeli olması koruyuculuğu %80 civarında diye biliyorum
Maşallah canım aynı istikrarla devam haftaya 6ları ucundan da olsa görsek ne güzel olur Ramazan’a 70in altında başlarız
Canım iyi ki varsın Mayıs’ta eski kilona çoktan dönmüş olursun gör bak
Aşure haCuma+ haftasonu kaçamak hakkın yok biliyorsun değil mi ? Ayrıca neden menülerini yazmıyorsun sen bir liste adayısın
Evet kizlar okullarin acilmasiyla artti vakalar ama okul acilmadan once de aileler hep ev oturmalarindaydj, yani nerden tutsan elinde kaliyor ulkenin egitim seviyesi de degil anlayisi kit acikcasi, herkes surekli disarda oturmalarda sorsan herkesin bir bahanesi var
Vallahi sonu ne olur bilmiyoruz bu sekilde nereye kadar, tam kapanma olsa bizm halkimz yine soz dinler mi emin degilim
Cok guzel canim tebrik ederim
Allah yardimcimz olsun, esinn arkadasi %90 covittr teste gitmemesi de ayri bir olay, esin dikkat etsin
keske yemeseydin canm asureyi ama olsun yine de eksidesin
Tebrikler
canım beni de ekler misin9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
G Goklerce 66.1_______65.1
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Super tebrik ederim
Saol canim
super tebrik ederim
Tebrik ederim canim
tebrik ederim canim
supersin ekurim tebrik ederim
tdbrik ederim canim
emegine saglik canim superiz kizlar tebrik ederim bizi
saol canim
58 hedefim haftaya
tebrik ederim canim
Tebrikler
26 MART - 1 NİSAN ADIM LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam3.551 7.092 5.032 10.067 10.000 35.742 7.000 6.000 7.000 7.000 7.000 7.000 41.000 7.064 8.781 7.789 8.386 6.575 38.595 11.726 11.726 10.000 3.712 12.766 10.042 11.983 10.099 6.180 64.782 1.440 10.455 2.590 7.644 2.862 2.000 9.595 36.586 @elfkkk 7.362 6.987 11.064 4.587 6.402 36.402 kumsal68
12.483 12.009 12.424 11.253 11.755 10.451 10.134 80.509 11.234 11.485 22.719
ADIM YARIŞMASI DERECELERİ
Tebrikler güzel Takımım

maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günlerGüzel ekşi canim maşallah
İşleri kolaylayamadinmi görümüyorsun pek
hoş geldinizADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.
TEŞEKKÜRLER
inşallah canım, gerçekten çok zor ve yorucuKolay gelsin canım senin için zor olmalı evin içinde inşaat, işçiler çabucak biter inşallah da rahat rahat oturursunuz canımm
teşekkür ederim güzel yürekli HaticemÖğlen olmasa güzel menü bence canim
Hoşgeldin canım ins kısa sürede istediğin kiloya gelirsin
afiyet olsun Güzel menü bence canim.
Ayy Allah kolaylık versin evin içi eşya doluyken inşaat işi çok zor
Geçmiş olsun canım. Niye böyle oldu ki yediğin birşeyim dokundu acaba
Oh ne güzel Allah kolaylık versin canım.
Geçirebiliyor canım biz gecireli 7 ay oldu![]()
Ayy canm benim, toparlayacagm insallah, aksamlari sifr karbonhidrat cok etkili gercekten
Cok tesekkur ederim canm
Supersinn canimm
Cok dikkat edin canm is yerindeki arkadasndan kapmis olabilir, gerekirse esini evde izole et, size de bulasmasin
Biraz karbonhidrati fazla olmus canm
Hos geldin aramiza insallah kisa zamanda verirsin kilolarini
Cok guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canm, ne oldu birsey mi dokundu sana
Ahh canm benim bir sure bazi ev islerine ara ver, biraz dinlen kafani dinle, istersen odaklanana kafani toplayana kadar spora ara ver ama yediklerine dikkat et, buraya menu yaz inan onun bile o kadar faydasi olur ki...ben de kizm 9 aylikken ayni buhranlari yasamistim bence en zor donemiydi hic bir is yapamiyordum evde bir dk birakmiyordu en son asiri sinrlenip evi oldugu gibi birakip aldm ciktim disari sonra esimle de konustuk ev isi yapmayalm dedik cocuktan kalan zamanlarda dinlendim baska turlu olmadi yani, sen bir de 2 cocukla inan cok zor ama boraz kafani topla kendine zaman ayir yeter
Afiyet olsun canım
Baya iyi
Latten hazır mı cağnım?
13. Haftadayım canım bir aya yakın mide bulantısı çektim pek yiyemedim şimdi yiyorum bulantılar geçti tartım bozuk yeni tartı alacağımasliogretmen inkinden ama aldım fark ediyorum
Neyse ki gün erken kapanmış cumaya kadar kalan beş günde özellikle akşam öğününde karbonhidrat görmek istemiyorumKahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu
Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedimtiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim
iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.
Su : 2 litre
külahları değişiriz yoksa
Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman sendenInanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum
Sansa bak y’a mutluydum listedeyim diye haftaya guzel basliycaktim nasil boyle bir hata yaparim y’a cok uzuldum simdi
Ne hesabı yaİnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?
Çok güzel hala kayısı bulunamamış belli3 Nisan Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal
18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge![]()
Evet canım. BulamadımNeyse ki gün erken kapanmış cumaya kadar kalan beş günde özellikle akşam öğününde karbonhidrat görmek istemiyorumkülahları değişiriz yoksa
Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden
Ne hesabı yamezuniyet mi
Çok güzel hala kayısı bulunamamış belli![]()
Neye evet mezuniyete miEvet canım. Bulamadım![]()
Üzülme Zehram ben artık buralardan öyle kolay gidememNeye evet mezuniyete mi![]()
Kilo vermeye devam edeceksen neden mezun oluyorsun kiÜzülme Zehram ben artık buralardan öyle kolay gidemem![]()
Teşekkür ederim biriciğim
Çokkkk teşekkür ederim canım çokkkk9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 69.4_______68.4
Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
G Goklerce 66.1_______65.1
Jasminium84 62.10_________ 61,5
kumsal68 59.2 ______58
masal3487 80.9_____ 79.5
@hadikonusalim _________57
@sabahvesen 70.9 ______69
gulsum462 77.8______76.8
asliogretmen 70.9_____70.2
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Zehracığım bir tanesin birrrrrrrr![]()
Ne demek canim rica ederimTeşekkür ederim biriciğimYormadım inşallahhhh
ama çok mutlu oldum ki
![]()
Çokkkk teşekkür ederim canım çokkkk![]()
Bilmiyorum ki canımNe zaman mezun olmak isteyeceksin kiHedefini 68 yazdın diye o olmak zorunda değil aşağıya revize edebiliriz yani
Bende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yaniBilmiyorum ki canımKaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum
. O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli
![]()
Nasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devamBilmiyorum ki canımKaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum
. O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli
![]()
Kurabiye göz tırmalasa da iyi geliyor göze![]()
tiramisu azmis mantida erken olduğu için kurtarmıştır ins diye düşünüyorum afiyet olsun.Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek
Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu
Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedimtiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim
iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.
Su : 2 litre
Bitince güzel olur ama ağız tadıyla oturun insmaalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler![]()
Güzel menü afiyet olsun canim3 Nisan Menü Bildirimi
11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal
18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge![]()
Buradayım canım, iyi ki varsınızBende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yani![]()
Tamamdır Zehracığım. Hakkını helal et gece gece yordum seni çokkkk teşekkür ederim . Ama şuan çok mutluyumNasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devam
İnşallah canım, Allah razı olsun
tiramisu azmis mantida erken olduğu için kurtarmıştır ins diye düşünüyorum afiyet olsun.
Bitince güzel olur ama ağız tadıyla oturun ins
Güzel menü afiyet olsun canim