• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni çok iyi anlıyorum canım hiç geçmeyecek büyümeyecek asla rahat bi uyku uyuyamayacağını sanıyorsun belki de ama sabır sabır büyüyecekler seninki şu kol incinmesinden sonra iyice alıştı kucağa nazıyla oynanmasına ondan böyle yapıyor sürekli ilgi bekliyor

Ay canım ya Allah kolaylık versin bir an önce hallolur da rahat rahat oturursun evinde

Tahmin ediyordum 😍😍

:KK9::KK5::KK68:Süpppeeerrrssiiinnn 👏🏻👏🏻👏🏻

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inşallah öyle bir hastalık ki kurtaramıyorsun kendini
İnşallah canım, Allah razı olsun 🌼
Saol cnm

Tebrikler cnm 🤩👏

Bilmiyorum canım atlatamazsam düşünürüm canım
:KK60:
Kızzz bu mu kötü sonucun demek azıcık daha gayret etsen neler çıkacak ortaya tebrik ederim 👏🏻👏🏻

Hiç korkma canım masken takılı ellerini dezenfekte etmeden ağzına, burnuna, gözüne götürmemişsindir iki kişinin maskeli olması koruyuculuğu %80 civarında diye biliyorum

Maşallah canım aynı istikrarla devam haftaya 6ları ucundan da olsa görsek ne güzel olur Ramazan’a 70in altında başlarız

Canım iyi ki varsın Mayıs’ta eski kilona çoktan dönmüş olursun gör bak

Aşure ha :sinirli: Cuma+ haftasonu kaçamak hakkın yok biliyorsun değil mi ? Ayrıca neden menülerini yazmıyorsun sen bir liste adayısın
İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram? 🥰
Evet kizlar okullarin acilmasiyla artti vakalar ama okul acilmadan once de aileler hep ev oturmalarindaydj, yani nerden tutsan elinde kaliyor ulkenin egitim seviyesi de degil anlayisi kit acikcasi, herkes surekli disarda oturmalarda sorsan herkesin bir bahanesi var

Vallahi sonu ne olur bilmiyoruz bu sekilde nereye kadar, tam kapanma olsa bizm halkimz yine soz dinler mi emin degilim

Cok guzel canim tebrik ederim 😊

Allah yardimcimz olsun, esinn arkadasi %90 covittr teste gitmemesi de ayri bir olay, esin dikkat etsin

keske yemeseydin canm asureyi ama olsun yine de eksidesin
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. kumsal68 kumsal68 (1.151 puan)

:KK36: 2. @Breeze96 (1.144 puan)

:KK73: 3. G Goklerce (1.020 puan)

Tebrikler kizlar :sampiyon::sampiyon:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Tebrikler kumsal68 kumsal68 , eküricanım @Breeze96 ve G Goklerce
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

Beyaz leylak Beyaz leylak 61.2_____60.2

G Goklerce 66.1_______65.1

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
canım beni de ekler misin

70.900 ——— 70,200 🌼
Super tebrik ederim

Saol canim 😘

super tebrik ederim

Tebrik ederim canim

tebrik ederim canim

supersin ekurim tebrik ederim

tdbrik ederim canim

emegine saglik canim superiz kizlar tebrik ederim bizi

saol canim

58 hedefim haftaya

tebrik ederim canim

26 MART - 1 NİSAN ADIM LİSTESİ

Üye
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Toplam
3.5517.0925.03210.06710.00035.742
7.0006.0007.0007.0007.0007.00041.000
7.0648.7817.7898.3866.57538.595
11.72611.726
10.0003.71212.76610.04211.98310.0996.18064.782
1.44010.4552.5907.6442.8622.0009.59536.586
7.3626.98711.0644.5876.40236.402
12.48312.00912.42411.25311.75510.45110.13480.509
11.23411.48522.719

ADIM YARIŞMASI DERECELERİ

1- kumsal68 kumsal68 :sampiyon: - 80.509 Adım

2- asliogretmen asliogretmen :KK200: - 64.782Adım

3- G Goklerce :KK36: - 41.000 Adım

Tebrikler kumsal68 kumsal68 , tebrikler G Goklerce :KK9: :KK9: :KK9:
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 720. ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9. TAKIM) ==> % 1.132
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (10. TAKIM) ==> % 1.083
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (6.TAKIM) ==> %0.876
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. G Goklerce ==> %2.219==>9.TAKIM :nazar:

2. Alys==> % 1.935 ==>4.TAKIM :nazar:

3. ekhion ==> % 1.675==>13. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

L O L ==> %-0.387==> 5. TAKIM
Tebrikler güzel Takımım :KK9: :KK9: :KK9: :KK68:
Tebrikler G Goklerce harikasınnnn canım :sampiyon:
Güzel ekşi canim maşallah

İşleri kolaylayamadinmi görümüyorsun pek
maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler 😔
ADINIZ:sevilay
YAŞINIZ:aymak
BOYUNUZ:172
KİLONUZ: 101.9
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ: BEKAR
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: YOK
EMZİRİYOR MUSUNUZ: HAYIR
MESLEĞİNİZ: YAZILIM DEDTEK UZ.
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: EVET
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: EVET
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: YOK
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: SAĞLIK
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: SINAVLAR, YURT HAYATI, HAREKETSİZ YAŞAMA.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: 29 YAŞIMDAYIM. YAZILIM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞIYORUM İSTANBUL DA YAŞIYORUM. EV ARKADAŞLARIM VAR.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: MOTİVE EDİCİ KONUŞMALAR YAPABİLİR BIRAKMAYA NİYETLENEN BİRİ OLURSA ENSESİNDE BİTİVERİRİM :)

UMARIM EN YAKIN ZAMANDA ARANIZDA OLURUM.

TEŞEKKÜRLER
hoş geldiniz 💐
Kolay gelsin canım senin için zor olmalı evin içinde inşaat, işçiler çabucak biter inşallah da rahat rahat oturursunuz canımm
inşallah canım, gerçekten çok zor ve yorucu 😔 sonunu düşünüp moral bulmaya çalışıyorum sadece 🌸
Öğlen olmasa güzel menü bence canim

Hoşgeldin canım ins kısa sürede istediğin kiloya gelirsin
afiyet olsun Güzel menü bence canim.
Ayy Allah kolaylık versin evin içi eşya doluyken inşaat işi çok zor

Geçmiş olsun canım. Niye böyle oldu ki yediğin birşeyim dokundu acaba

Oh ne güzel Allah kolaylık versin canım.

Geçirebiliyor canım biz gecireli 7 ay oldu 😏
teşekkür ederim güzel yürekli Haticem :KK68:
Ayy canm benim, toparlayacagm insallah, aksamlari sifr karbonhidrat cok etkili gercekten 😊

Cok tesekkur ederim canm 😊

Supersinn canimm 😊😘

Cok dikkat edin canm is yerindeki arkadasndan kapmis olabilir, gerekirse esini evde izole et, size de bulasmasin

Biraz karbonhidrati fazla olmus canm

Hos geldin aramiza insallah kisa zamanda verirsin kilolarini 😊

Cok guzel canim afiyet olsun 😊

Cok gecmis olsun canm, ne oldu birsey mi dokundu sana

Ahh canm benim bir sure bazi ev islerine ara ver, biraz dinlen kafani dinle, istersen odaklanana kafani toplayana kadar spora ara ver ama yediklerine dikkat et, buraya menu yaz inan onun bile o kadar faydasi olur ki...ben de kizm 9 aylikken ayni buhranlari yasamistim bence en zor donemiydi hic bir is yapamiyordum evde bir dk birakmiyordu en son asiri sinrlenip evi oldugu gibi birakip aldm ciktim disari sonra esimle de konustuk ev isi yapmayalm dedik cocuktan kalan zamanlarda dinlendim baska turlu olmadi yani, sen bir de 2 cocukla inan cok zor ama boraz kafani topla kendine zaman ayir yeter
Afiyet olsun canım 👍🏻

Baya iyi 👏🏻

Latten hazır mı cağnım?

13. Haftadayım canım bir aya yakın mide bulantısı çektim pek yiyemedim şimdi yiyorum bulantılar geçti tartım bozuk yeni tartı alacağım asliogretmen asliogretmen inkinden ama aldım fark ediyorum
:KK60: :KK68:

Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu

Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedim :KK43: tiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim :KK43: iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.

Su : 2 litre
Neyse ki gün erken kapanmış cumaya kadar kalan beş günde özellikle akşam öğününde karbonhidrat görmek istemiyorum :mapus: külahları değişiriz yoksa:sinirli:
Inanmiyorum cok Ozur dilerimmmm valla nasil dikkat etmedim hatirliyom aceleydim cikcaktim evden yazmadim kesin ah benim kafam valla ozurdilerim allahtan birinciligi etkilemdim valla cok uzulurdum
Sansa bak y’a mutluydum listedeyim diye haftaya guzel basliycaktim nasil boyle bir hata yaparim y’a cok uzuldum simdi
Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden 😉
İnşallahhhh canım harika olur, hedefim 68 di ama tekrardan bir hesaplama yapsak mı ki Zehram?
Ne hesabı ya :KK47: mezuniyet mi:cry:
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge ❤️
Çok güzel hala kayısı bulunamamış belli 🤣

Neyse ki gün erken kapanmış cumaya kadar kalan beş günde özellikle akşam öğününde karbonhidrat görmek istemiyorum :mapus: külahları değişiriz yoksa:sinirli:

Kuzum ben farkındaydım da geçen hafta listede olmadığın için sorun yapacaklarını düşünmedim sorunmuş listeye yeni girecek üyelerde bundan sonra daha dikkatli olalım birbirimizinkini de fark edersek uyaralım hemen bu hafta listeye daha havalı bir giriş bekliyorum o zaman senden 😉

Ne hesabı ya :KK47: mezuniyet mi:cry:

Çok güzel hala kayısı bulunamamış belli 🤣
Evet canım. Bulamadım 🤭🙈

mezuniyet ama sanki 68 den de eksileri görmek istiyorum gibi böyle 600/750 arası vermem takımı çok etkilemeyecekse :KK68:

Teşekkür ederim biriciğim ❤️ Yormadım inşallahhhh 🌸 ama çok mutlu oldum ki :KK60:
9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ

Ucmelekannesi Ucmelekannesi 69.4_______68.4

Fit mutlu anne Fit mutlu anne 88.1_______87

@Breeze96 83.10______82

Beyaz leylak Beyaz leylak 61.2_____60.2

G Goklerce 66.1_______65.1

Jasminium84 Jasminium84 62.10_________ 61,5

kumsal68 kumsal68 59.2 ______58

masal3487 masal3487 80.9_____ 79.5

@hadikonusalim _________57

@sabahvesen 70.9 ______69

gulsum462 gulsum462 77.8______76.8

asliogretmen asliogretmen 70.9_____70.2

Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Çokkkk teşekkür ederim canım çokkkk :KK200:

Ne zaman mezun olmak isteyeceksin ki :cry: Hedefini 68 yazdın diye o olmak zorunda değil aşağıya revize edebiliriz yani
Bilmiyorum ki canım 🤷‍♀️ Kaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum 🤷‍♀️. O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli 😔

Bilmiyorum ki canım 🤷‍♀️ Kaptanım sensin. Ama öyle hemen mezun olmak istemiyorum. 6’ları görmek istiyorum. Hatta 65 leri . Hayal mi ama onu da bilmiyorum 🤷‍♀️. O kadar uzun zaman oldu ki o kiloları görmeyeli 😔
Bende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yani😘

Nasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devam

Kurabiye göz tırmalasa da iyi geliyor göze 👍🏻
🤗😍
Kahvaltı 12:30
1 haşlanmış yumurta
5 top peynir
Yarım salatalık
1 küçük tabak limonlu maydanoz
2 çk bal
1 büyük dilim kızarmış mayasız ekmek

Akşam yemeği 15:00
5 yk mantı
1 kase salata
Çok az pancar turşusu
2 çatal tiramisu

Arkadaşımı ziyarete gittim. Mantı yapmış mecbur onu yedim :( tiramisuyu da senin için yaptım deyince benim için dilimleme seninkinden 2 çatal alayım dedim öylelikle onu gönülledim :( iyi ki bugün gitmişim. Haftaya Cuma’ya en az 1 kilo gitmesi lazım. Elimden geleni yapacağım.

Su : 2 litre
tiramisu azmis mantida erken olduğu için kurtarmıştır ins diye düşünüyorum afiyet olsun.

maalesef canım perşembe başladılar. Pazartesi günü devam edecekler inşallah cuma gününe kadar biter. Çok yorucu geçiyor günler 😔
Bitince güzel olur ama ağız tadıyla oturun ins
3 Nisan Menü Bildirimi

11.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 1 domates, 4 yeşil biber, 2 hurma, 1 tk bal

18.00 1 kase mercimek çorbası, 4 parça fırında tavuk, 4 yk yoğurt, 1 hurma

3 litre su

U UcanSupurge ❤️
Güzel menü afiyet olsun canim

Bende hemen bu hafta mezun olmak istiyorsun sandım daha vermek istediğin kilo varmış burdasın yani😘
Buradayım canım, iyi ki varsınız ❤️
Nasıl istersen canım kilo vermeye devam ettikçe listeden ayrılma kuzum ne zaman dersin ki bu kadar bana yeter mezuniyet şartın tutuyor zaten istediğin zaman mezun edebiliriz ama şimdilik devam
Tamamdır Zehracığım. Hakkını helal et gece gece yordum seni çokkkk teşekkür ederim . Ama şuan çok mutluyum 🥰💐

Back
X