• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam canlar
öncelikle sizi üzmek istemiyorum özet yazıcam ve şimdiden teşekkürler diyip şimdiden moralinizi bozduğum için hakkınızı helal edin
2 hafadan fazladır hayatım sadece endişe ile geçti annemin sürekli düşen tansiyonu ve bayılmaları yerine ani yüksek tansiyondan her gün yada gün aşırı acillere taşınmasından , babamın( senelerdir görüşmüyorum çoğunuz bilirsiniz başka ailesi ve çocukları var ) korona virüse yakalanıp entübe hasta olmasına, onun 2 çocuğuna ne olacak derdine düşmemize( ( şu an da babamın resmi nikahlı eşi o çocukların annesi değil , çocukların annesinden boşanmış , kadın başkasıyla evlenmiş çocukları istememiş) ,en küçük amcamın , virüs tedavisi sonrası kullanılan ilaçlardan organlarının sırayla iflas etmesine o kadar çok kaygı üzüntü için de virüs artmış bir süre evlerimizde karantina da kalalım ne olur olmaz gülüm dediğim tontişimin 3 gün mesaj yazıp sonu da sen bana böyle dedin ben de mikrop yok psikolojim bozuldu geceleri ağlıyorum diyerek bir de gelip kapımın önün de ağlamayıp son sabrımı taşırmasına veee en son dün o görüşmediğim babamın hakkın rahmetine kavuşmasına kadar çok şey yaşadım , güya affetmiştim artık ne kızgınlık ne sevgi herhangi bir şey hissetmiyordum yalanmışşş... şu an bile ağlamaktan ekranı zor görüyorum çok üzgünüm boşluğa düştüm sanki
bunlar sadece özeti aralarda olan bitenleri hiç demiyorum bile toparlanmam lazım bir süre daha gelmiycem büyük ihtimal , şimdi bizi daha zor sınavlar bekliyor gibime geliyor miras ya da reddi miras meseleleri var
ne diye geldim yazdım peki bizi kökten bıraktı diye bana gönül koymayın diye :)
aynını diğer guruba da yazıp paylaşıcam ben gerçekten herkesi seviyorum canlarımsınız
sizden ricam bu mesajıma alıntı etiket v.s. yapıp cevap yazmayın onun yerine tüm ölmüşlerimize ve babamın ruhuna bir fatiha okuyun
allah razı olsun şimdiden

aa bir de erkek kardeşimin karısı (gelinimiz olan hatun) aile gurubuna kardeşiniz beni aldatıyor biliyorsanız allah belanızı versin yazıp bizi heryerden engelleyip akşamına kocasıyla(kardeşimle canım cicim ay ben yanlış anlamışım demesi ve tüm aileyi birbirine katması var canım annem o dur budur düzelemedi
allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın
9 Kasım’da bu mesajlardan sonra gelmedi canım Dream00 Dream00

İnşallah yazmaya başlıcam. Gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Bi de benim bücür iyice dışarı sevdalısı oldu. Dışarı çıkarmasam bağırıyor çoksarsam bu defa içeri girmicem diye bağırıyor😬 yazılı falan hazırlıyorum. Bu hafta yazılı yapcam. Senin iş noldu?

Boşver ya uyu gitsin eğer bi planın yoksa. Geç yatıyormuşsun zaten. O arada işlerini hal edersin
17 mayısa kadar ucrersız ızın,sonra çıkış. Tabi 17 mayısta işten çıkarma yasagı biterse.. bitmesse ucrersız ızne devam galıba.... Belırszlıkk

Yarim kepce yedim cok siskinlik yapmasin diye bol salata yedim 😊

Afiyet olsun canim 😊 cok sıkldm baliktan yaa hic yiyesm gelmiyor :KK43:
Trabzon’da balıktan sıkılmak oldu mu 🤣 hamileliğimin başında bi gün balık yedik kızım üstüme kustu balık kokusundan iğrendim daha da yiyemedim 🤦‍♀️

Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍

Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim :olamaz: .Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim👍
Aman canım dikkat et geçmiş olsun

Back
X