• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya benm diyetten once daha kotuydu midem, simdi zarar veren seyleri kesfediyorum zamanla ve uzak duruyorum mesela taze nane cok severim ama yedikten sonra butun gun yedigm agzima geliyor sanki oyle oluyorum,yagli seylerde de koyle oluyorum, kofteyi mesela tavada yaparsam cok kotu oluyor midem ama tost makinasinda izgara gibi yapinca sorun olmuyor...ya suan midem alisti sanirm cok yeyince rahatsiz oluyorum
Zamanla kendimizi çözüyoruz ,
o zaman az yemeye devam 🥰

kizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum

sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin

aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba 🤦

3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge

Hep öyle cnm iş görüşmesine gidiyorum bekar mısın diye soruyorlar . Bekarım diyince erkek arkadaşın var mı evlilik düşünüyor musun diyorlar bunların hepsi aynı .
ben en son çalıştığım yerde bölge sorumlusunun tanıdıkları ile aynı ofisi kullanıyorduk. Avukattı onlar bizim firmanında işlerine bakıyorlardı. Hemde kira yarı yarıya mantığı. Bir kaç kere bölge sorumluma demişler işte sabahvesen temizlik yapsın ofiste diye bende evde yapmıyorum temizlik iş yerinde yapmam gibilerinden söyledim ama bir iki kere üstün körü temizledim ofisi. Sonra beni küçülmeye gidiyoruz diye merkezden çıkarttılar . Bir gün içime doğmuş gibi şirket telefonunu arttım kardeşime bir kadın açtı. Bende merkezdeki ablayı aradım böyle böyle diye . Sözde avukatlar kendi hasar kayıtlarını vs açtırmak için birini almışlar hem adliyeye gidecekmiş hem avukatların hasar kayıtlarını açacakmış hem temizlik çay kahve asgari ücrete bir de benim ayrıldığım firmanın işlerine bakacakmış. Maaşı avukatlardan sigortası da firma yatırıp firma üzerine görülecekmiş. Sonra bir kaç gün geçti ben bölge sorumlumuzla konuşurken duydum ki eksik yapılan bir işten dolayı ceza yemişler . Oh dedim içimden müstahak olsun size
Yuh ya resmen işbirliği yapıp bir kişinin giderlerını paylaşıp o kişiye de her işi yaptırmışlar, ya daha duymadıgın ne olumsuzluklar olmuştur, Allah kulu oh çekmesın diye ona pek gostermes duyurmazmış ama ınsan duymak ıstıyı, ınsan uzduklerı kadar uzulsunler ıstıyo gercekten.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine e mi? 😔

çok teşekkür ederim canım ekürim :KK60: Şimdilik hiç bir yere gitmiyorum 🌸 bende seni seviyorum canım benim 🌼

afiyet olsun canım, çok güzel 👍🏻❤️

Afiyet olsun canım 👍🏻❤️

afiyet olsun canım ❤️

Afiyet olsun Elifçiğim ❤️

Afiyet olsun canım, Rabbim senin için en hayırlısını, en güzelini versin inşallah 😔🤲🏻

canım biz zayıfladıkça midemiz neden error veriyor. Acaba tepki mi gösteriyor? 🤔
Amın canım cok sagol Allah razı olsun, sana da cumlemıze ıns gusel hayırlı kapılar açsın,saglık mutluluk huzur versin,

Yuh ya resmen işbirliği yapıp bir kişinin giderlerını paylaşıp o kişiye de her işi yaptırmışlar, ya daha duymadıgın ne olumsuzluklar olmuştur, Allah kulu oh çekmesın diye ona pek gostermes duyurmazmış ama ınsan duymak ıstıyı, ınsan uzduklerı kadar uzulsunler ıstıyo gercekten.
Öyle kuzum 2 günde işsiz kaldım ve napacağımı şaşırdım resmen . İşten çıkarttılar 15 gün sonra kardeşim hastalandı ameliyat oldu falan derken eşekten düşmüş karpuza döndüm resmen

kizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum

sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin

aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba 🤦

3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge
Tulumba dışında ağır bir şey yokmuş canım keşke kusmasaydın :( oda mideye zarar

U UcanSupurge Jasminium84 Jasminium84
04 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
30 dk bantta hizli yuruyus 90
Adim 110 p =400puan
image.jpg

Aaa vay anasınııı, bu da mobınge gırıyo ama, peki kıdem ve ıhbarını verdıler mi, işe iade davası accak mısın
4.5 aylık elemandım cnm haklarım yoktu maalesef . Bir önceki ayrıldığım yerden maaşımı ve yıllık iznimi alamadım diye dava açtım zaten birde burayla uğraşmak istemedim

Öyle kuzum 2 günde işsiz kaldım ve napacağımı şaşırdım resmen . İşten çıkarttılar 15 gün sonra kardeşim hastalandı ameliyat oldu falan derken eşekten düşmüş karpuza döndüm resmen
Çol gecmıs olsun canım , ben de baya şok yasadım,1 hafta baya bi taktım sütüm çok azaldı fln , sonra dedım lanet olsun ya , cocugumu sızın yuzunuzden sutsuz bırakmıycam , takmamaya karar verdım, Mevlam neyler neylerse gusel eyler, inş daha ıyı seyler olcak ıkımız için de 🙏🙏🙏 şer gorunem hayır çıksın altından inş .

4.5 aylık elemandım cnm haklarım yoktu maalesef . Bir önceki ayrıldığım yerden maaşımı ve yıllık iznimi alamadım diye dava açtım zaten birde burayla uğraşmak istemedim
Linledinde fln linçleyebilirsin, valla ben ozmnli durumlara gore cimer linkedın ne gerekıosa yapabılırım, okdr kolay degıl ımsan hayatıyls oynamak

Çol gecmıs olsun canım , ben de baya şok yasadım,1 hafta baya bi taktım sütüm çok azaldı fln , sonra dedım lanet olsun ya , cocugumu sızın yuzunuzden sutsuz bırakmıycam , takmamaya karar verdım, Mevlam neyler neylerse gusel eyler, inş daha ıyı seyler olcak ıkımız için de 🙏🙏🙏 şer gorunem hayır çıksın altından inş .
İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olur

Dava da streslı bı surec, Allaha havale . Kimseye kalmıcak o koltuklar unvanlar..
Kesinlikle öyle cnm da işte insan yenen hakkına üzülüyor hasta oldum işe gittim cenazem vardı ertesi gün aradılar işe çağırdılar beni ona rağmen 2.5 sene çalıştım sonra ne oldu ne maaşımı alabildim ne yıllık izin paramı

Back
X