- 31 Ekim 2013
- 21.704
- 73.001
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
- #433.201
ÇOK MEMNUN OLDUM YASEMİN. BU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM![]()
Allah şifa versin inşallah canımm
Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipse
menülerini gün sonunda saatlerini yazarak liste şeklinde paylaşabilirsin canım takımca öyle yapıyoruz yani fotoğraf konusu daha önce sorun olmuş can istemesi vs durumundan fotoğraf eklemezsen daha iyi olur canım
Hadi bakalım inşallah
Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyi![]()
Ohhh güle güle mis gibi kullan canım
Geçmiş olsun elinede ay ne acır o şimdi. Bugün nasıl oldu peki patlamıştı su falan toplamis mi
Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazin
Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .
Normalde alerjik varmı bahar alerjisi falandır ins
Ne güzel eksi daha ne olsun kizzz![]()
sağol canım, evet duydum ya bi salgın varmış bizimkinin de bağışıklığı çok zayıf zaten muhtemelen ilk kapan da odurGecmis olsun canim salgin var galiba burdada butun cocuklar ayni kusma ishal halsizlik
aynen canım yaa ne zamandan 3e çıkarsam öğün sayımı anında artıya geçiyorumTeşekkür ederim kuzum :) ama azıcık öğünü arttırsam hemen kilo alıyorum 3 ana öğün bana yaramıyor![]()
inşallah kuzum sağolasınAyy ayni ben yaa, hic sevmem birine muhtac olmayi birsey istemeyi..ben de kendim baktim o surecte annem sag olsun sadece evin isini yapti o bile buyuk destekti sag olsun
Tekrat hos geldin aramiza, ben elif 1 kizm var, calisiyorum ben de memnun oldum
Guzel canm afiyet olsun
Allah kolaylik versin canm, insallah birsey cikmaz
Ya kesin birsey yok canm, bazilarinda olabiliyor, zaten suan hep grip gibi belirtileri, takip et kendini insallah degilsindr
Cok iyi canm daha ne istiyorsun
Cumaya kadar cok dikkatli gecir eksiye gecersin insallah