• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baya iyi ıslık ıslık 😗

Uçacaksın uçacaksın

Güzelll 👏🏻👏🏻

Afiyetler olsun efenim 😍

Harikasın canım 😍akşam bir şeyler ekleseydin keşke

Dolmabiber yani biber dolması umarım pirinçli değildir

Tüh kötü olmuş muhtemelen tartı farkıdır canım çalışsaydı aslında ikisi arasındaki tartı farkını bildirimlerine de yansıtırdık

Vay vay masal 👏🏻👏🏻

Bulgur +kıyma ile yaptım ama kıyma ağırlıklı bir dolmaydı .

Kızlar bugün erkenden yazayım menümü,sonra kızı uyutuyorum kendim uyuyorum yazamıyorum.

Kahvalti.
08.30
Dört kaşık çökelek içine roka,tere,3 tam ceviz ve bir haşlanmış yumurta.
Bir dilim ekmek.

Öğle 13.30
Altı kaşık kabak yemeği
Bir kase cacık.

Aksam 18.45
Bir tabak ıspanak kavurma (sade)
Bir kase cacık.
Bir dilim ekmek

2.5 litre su bir saat yuruyus.

U UcanSupurge yazarhanim35 yazarhanim35
Afiyet olsun canim guzel menu
Kotu olmus canim ya, belki tart degisimndendr
belkide ama bu hafta midemde bir sislik var artik bu tartiya gore yapicam gerci tardildigimda tok karnina tartilmistim
Tüh kötü olmuş muhtemelen tartı farkıdır canım çalışsaydı aslında ikisi arasındaki tartı farkını bildirimlerine de yansıtırdık
Esim bakicak yapabilirse iyi olur demir cikti pil yerinin olursa artik iki tarti bildirimi yaparim cumaya farki icin
Saol canim midem yine sis belki yemesem daha ii olur

Allah korusun ya bir isyeri hem de okul nasil boyle rahat olabilir 😮

Supersin canim, kendinde ki degisimi gozle gordukce daha da motive olacaksin 😊😎 burasi da cok sicakti bugn ya cok seviyorum sicak havalati 😍😍

Yaa nasil dayaniyorsun ben detox yapmaya bile korkuyorum 😂😂

Hayirli olsun canim cok sevindimm😊😍😍

Ben de simdi geldim yuruyusten 😍😍

Ya ben de cok severim baklayi, gecen markette gordum ama cesaret edemedim 😊

Ben de bayiliyorumm kabak yemegineee 😍😍😍😁😁 ustune sarimsakli yogurt ve tereyagnda pul biber nane efsane oluyor 😍😍😍

Canm izgara salata ve ayran disarida ideal menu

Cok hafif cok iyi menu
Sorma kuzum bizimkiler iyice akıl tutulması yaşamaya başladılar diye düşünüyorum
Yönetim kurulu başkanımız birimden biri covid diğerlerinin de karantinaya girmesine karşı mesela birimizde covid çıktığında diğerleri tedbiren 1 gün eve yollanıyor sonraki gün mecbur gideceksin işe ama belirtilerin başlaması 5 günü bulabiliyor ama kimin umurunda önemli olan iş yürüsün

ama çok lezzetli değil mi 💕💕 yarın pazar var eşime söyleyeceğim bulursa alsın 😍

Kahvaltı 09:45
2 dilim mayasız ekmekle kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı)

Öğle yemeği 12:30
Yarım kase köy çorbası (yeşil mercimek ve erişteli)
1 fırında tavuk Baget

Ara öğün 15:00
3 ceviz

Akşam yemeği 18:30
1 tabak fırında kabak
3 yk yoğurt
2 ceviz

Su : 2 litre

Ya cidden mi maşallah Ahmet Apa’yı bilir misin biz geçen yıl takımca onun seviyeler programına başlamıştık ben 2. Seviyeye kadar yaptım gülbeşeker vardı o tamamlamıştı bütün seviyeleri epey de kilo vermişti
Evet. Yaptım ve çok faydasını gördüm. Vücüdum temizlenmişti resmen. Ahmet apayı bilmiyorum ama araştıracağım mutlala

Fıstık ezmesi yapmayı denedim bugün yulafa çok güzel yakışıyor 🥰 dışarıdan aldıklarım şekerli oluyor fit ürünler de uçtu gidiyor bir kase fıstıktan 300 grama yakın kocaman bir kavanoz çıktı bal ile tatlandırdım 🥰 rafine şeker olmasın diye
Nasıl yaptın cnm bende bı ara fındık ezmesi aldırdım ama feci tatlı ya yiyemedik hala duruyor bende yapayım bari fıstık, fındıkla

Fit mutlu anne Fit mutlu anne bak bugün ne buldum.
Bu adamı görünce aklıma geliyor söylediklerin :-)

:D :D

Baya iyi ıslık ıslık 😗

Uçacaksın uçacaksın

Güzelll 👏🏻👏🏻

Afiyetler olsun efenim 😍

Vay vay masal 👏🏻👏🏻

Teşekkürler canım 😌

Baya iyi ıslık ıslık 😗

Uçacaksın uçacaksın

Güzelll 👏🏻👏🏻

Afiyetler olsun efenim 😍

Vay vay masal 👏🏻👏🏻

Ayy insallah takim olarak ucalimm artik yaa 😁😍😍
Afiyet olsun canim guzel menu

belkide ama bu hafta midemde bir sislik var artik bu tartiya gore yapicam gerci tardildigimda tok karnina tartilmistim

Esim bakicak yapabilirse iyi olur demir cikti pil yerinin olursa artik iki tarti bildirimi yaparim cumaya farki icin

Saol canim midem yine sis belki yemesem daha ii olur
Canim siskinlige ne iyi gelir ki, zaten hafif besleniyorsun acaba ayaklarini falan mi usutuyorsun, canm tok tartilmissin o yizden fazla gelmistir
Sorma kuzum bizimkiler iyice akıl tutulması yaşamaya başladılar diye düşünüyorum
Yönetim kurulu başkanımız birimden biri covid diğerlerinin de karantinaya girmesine karşı mesela birimizde covid çıktığında diğerleri tedbiren 1 gün eve yollanıyor sonraki gün mecbur gideceksin işe ama belirtilerin başlaması 5 günü bulabiliyor ama kimin umurunda önemli olan iş yürüsün

ama çok lezzetli değil mi 💕💕 yarın pazar var eşime söyleyeceğim bulursa alsın 😍
Allah bildigi gibi yapsin onlari ne deyim ki,
Ya evet cok lezzetli benim de aklim gidiyor az birsey alip yapsam mi diye 😍

Canim siskinlige ne iyi gelir ki, zaten hafif besleniyorsun acaba ayaklarini falan mi usutuyorsun, canm tok tartilmissin o yizden fazla gelmistir
Usutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba

Usutme olabilir iki haftadirki isinamiyorum evde radyatorler ful calisiyor yeterli beslenmedigim icin galiba
Siskinlik spordan olabilirmi bilmiyorum asiri spora yuklendim galiba
Spor yapabilir ama sonra gecer, yani surekli olmaz, yarin agir spor yapma dinlensin vucudun, ben genelde hafta 4 5 gun spor yapmaya calisiyorum, persembeleri yapmiyorum

Dün sabah adet oldum sandım sabah biraz başladı gibi ama lekelnme tarzı gibi..ağrısı şişliğiyle belirtiler var ama devamı yok ya.. Yaklaşık 3 haftadır 3 4 günde bir çok az bi lekelnme devamı yok..beni psikolojik olarak etkilemeye başladı artık ya.. Sebep spiral desem 3 4 aydor vat, diğer aylar gayet yoğun normal adet düzenim vardı.. Çözemedim.. Hayırlısı inş

Menüm
09.50 gibi
2 haşlama yumurta
Az peynir
5 6 yeşil zeytin
Yarım armut

15.30 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 lif bar

17.00 gibi
1 kupa rezene
10 13 badem

19.30
Hamsi buğulama
Salata
Su
2.5 lt
Spor
Aslında yürüyüş yaptm ama teli evde unutmuşum yaa🙄
Akşamın ve günün geneli çok güzel
Dün sabah adet oldum sandım sabah biraz başladı gibi ama lekelnme tarzı gibi..ağrısı şişliğiyle belirtiler var ama devamı yok ya.. Yaklaşık 3 haftadır 3 4 günde bir çok az bi lekelnme devamı yok..beni psikolojik olarak etkilemeye başladı artık ya.. Sebep spiral desem 3 4 aydor vat, diğer aylar gayet yoğun normal adet düzenim vardı.. Çözemedim.. Hayırlısı inş
Belki de spiralden kaynaklı sıkıntıdır canım artık jinekoloğa git kuzum

Back
X