• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

7 Nisan Çarşamba

12.30
1 kase brokoli çorbası
1 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata

19.30
4 tane köfte
roka, marul ve salatalık
1 kase yoğurt

su: 3 lt
adım: 5132
Güzel canım
7 Nisan Çarşamba
10 30
Yarım simit
3 ksk Kuru domates kavurma
1 dlm peynir

15.50
1 elma
3 çilek
1 dlm portakall

19.00
5 YK et sote
3 ksk bulgur pilavı
Salata

Şu 2.5 litre
Simitin yarım olması tesellim oldu
Regl kaynaklı olabilir cnm insAllah uçar gider ödemin

Saol cnm yok bitmedi daha 3. Gün bugün ufak tefek aksilikler var tabi 5kg yazıyordu ama benim o kadar olmaz snrm
Hadi bakalım sonucu merak ediyorum
Herkese günaydıııınnn :)

dün akşam menümü yazamadım . Şirket eğitimindeydim hemmen yazıyorum

sabah 9.30

2 dilim çikolata ve kahve

öğlen 13.00

4 küçük kuru biber patlıcan dolması ama bulgur ve az yağ ile doldurdum +yoğurt

akşam 21.30

3 bulgurlu dolma ve bol salata

2 litre su .

Eğitim nedeniyle çok geç çıktım 9 gibi eve ancak varabildim . o nedenle dünkü menümden hiç memnun değilim . ama ağırda kaçmadı . ekmek filan yok diye için rahat. Normal şartlarda yediğimin 4 te 1 ini filan yiyorum o derece.
Akşam öğünün geç suyun az canım 0.033x100= 3.3 litre içmen gereken su miktarı canım
Bu sabah düzgün bir kahvaltı edesim geldi . peynirli simit tostlu bir kahvaltı tabağı sipariş ettim.

4 gündür yediğim ilk hamur işi gibi olacak .

Öğleden sonrada(15.30) gibi yine bulgurlu dolma yicem

saat 17 gibi muz bir tane ve

yeme işini kapatacağım bugün için .

Suyu 3 litreye çıkaracağım bugün . yarın tartılma günü çooook merak ediyorum .

o nedenle bugün akşam öğününü es geçicem ki sabah gerçek bir sonuç görebileyim
Simit tek başına 450 kalori civarı ki yanında, içinde bir Şeyler de olacak bugün en azından dolma tüketmesen daha iyi olacak gibi daha ilk günlerin zamanla daha protein ağırlıklı besleneceğine eminim

Güzel canım

Akşam öğünün geç suyun az canım 0.033x100= 3.3 litre içmen gereken su miktarı canım

Simit tek başına 450 kalori civarı ki yanında, içinde bir Şeyler de olacak bugün en azından dolma tüketmesen daha iyi olacak gibi daha ilk günlerin zamanla daha protein ağırlıklı besleneceğine eminim
sağol canım :KK60:

Evet aynn canim ilk bes dakka acilmiyo ayagim basinca baya agrisi oluyo ben ipi ellirimide skiyom galiba ellerimide yumruk yapamiyorum
Evet canim elleri kollari da kasiyoruz ya onlarda agriyor ertesi gun ama dun asiri yoruldum ya yuruyus sonras ip atlama zorladi bugun cok halsizim ip atlamayi dusunmuyorum
Ekuricim cok tatli sin y’a sen bir kerede bin atlamayi deneme sakin benim bir spor gecmisim var G Goklerce yi bilmiyom zamanla arttirmistir ama gercekten dedigi gibi cok ama cok inceltiyo topluyo vucudu girsel olarak cok fayda sagliyo ama bin atlamak hic kolay gelmiyo bana
Evet canim direk 1000 ile baslamadim tabi once ipsiz atlama yapiyordum zaten sonra ip alinca 400 ile falan baslayip zamanla arttirdim, benim icin en onemlisi zaman problemi canim, zamanim olmadigi icin 30 dk en fazla ip atlayarak kalori yakabiliyorum o yizden tercih ediyorum

Öğle yemeği 12:30

Yarım kase bamya çorbası

3 yk dana kavurma

4 yk bulgur pilavı

1 kase salata

Akşam yemeği 17:45

Orta parmak büyüklüğünde ızgara bonfile

1 yk sütlü ıspanak kavurma

Yarım közlenmiş domates, 1 közlenmiş biber

3-4 kaşık domates salatası

1 yk süzme yoğurt

2 dilim yeşil elma, 1 küçük dilim ananas, 2 çilek

Su : 2,5 litre

Evet canim direk 1000 ile baslamadim tabi once ipsiz atlama yapiyordum zaten sonra ip alinca 400 ile falan baslayip zamanla arttirdim, benim icin en onemlisi zaman problemi canim, zamanim olmadigi icin 30 dk en fazla ip atlayarak kalori yakabiliyorum o yizden tercih ediyorum
Ip atlamakta cok kalori yakiyo en iyi sporlardan bnce yillar once almistim hic atlamiyidum ipi oylece duruyodu buranin sayesinde sporumu geri aldim

bir döngüye girilmiş gibi . Çocuklarla ilgilenmek eminim zordur ama üstesinden geliyor gibi duruyorsunuz .Maşallah. Bazen insanı çok meşgul eden şeyler , istediklerini yapmaktan alıkoyabiliyor insanı ama bunun farkına varmak önmli . yakın zamanda yine aktifleşmeniz dileğiyle :)
Sağol canım 🤩 insAllah 🤗
Bende sekteye uğramazsam süper bı eksi olmayacak ama eksi görücem bklm
Dün açık havada yürüdüm canım bant var ama eşarp askılığı vb.durumlar için kullanıyorum 😂😂
Yaaa bunu hep diyorum cidden alınınca kullanılmıyor mu bu bant bende istiyorum yürüyüş açık havada yapmayı da çok istiyorum ama olmuyor iki çocukla tempolu havalarda düzelmedi niyetlenemiyom bant olsa yürürüm evde gibi düşünüyorum

Yarım kase bamya çorbası

3 yk dana kavurma

4 yk bulgur pilavı

1 kase salata

1 yk süzme yoğurt

Biraz kalabalik gorunuyor ama guzel sakincalo birsey yok gibi
Kız dün gece belli oldu sabah iş için düzceye geldim. Burada da misafir etmeye çalışıyorlar. :KK43: Allah yardımcım olsun
Aman birakma canim bak yarin tart var, eve gececek misn orda mi kalacaksin, yarin ki tarti icin onemli
dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış :KK70: normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün :KK70:
Bugn takimn imtihan gunu 😂 aman haa kizlar salmayin sakin, son pismanligin tadi yemeklerin tadindan daha buyuk unutmayin
Ip atlamakta cok kalori yakiyo en iyi sporlardan bnce yillar once almistim hic atlamiyidum ipi oylece duruyodu buranin sayesinde sporumu geri aldim
Evet canim, ben de hic spor yapmazdm burda alistim 😊
Sağol canım 🤩 insAllah 🤗

Bende sekteye uğramazsam süper bı eksi olmayacak ama eksi görücem bklm

Yaaa bunu hep diyorum cidden alınınca kullanılmıyor mu bu bant bende istiyorum yürüyüş açık havada yapmayı da çok istiyorum ama olmuyor iki çocukla tempolu havalarda düzelmedi niyetlenemiyom bant olsa yürürüm evde gibi düşünüyorum
Ya ben bir ara spor salonuna gitmistim sevmedim yuruyus bandini, ne bileyim bana hitap eden birsey degil ben alsam kesin evde bos durur😂 ama haklisn cocuklarla tempolu yuruyus imkansiz gibi birsey

Yarım kase bamya çorbası

3 yk dana kavurma

4 yk bulgur pilavı

1 kase salata

1 yk süzme yoğurt

Güzel menü afiyet olsun canim
Kız dün gece belli oldu sabah iş için düzceye geldim. Burada da misafir etmeye çalışıyorlar. :KK43: Allah yardımcım olsun
Allah kolaylık versin canım. Sık dişini verme canini derlerya dayan yarın tartidaki eksiği düşün😀😀
dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış :KK70: normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün :KK70:
👏👏👏👏👏👏Baklavaya kocaman bir alkisss
Gozlemede neymiş bı hamurun içine biseyler koyuyorlar iyyy hiç güzel değil🤐🤐😏😀😀😀

Son dolmanin saati çok geç canim. Hafif birşeyler tercih etseymissin dah iyi olurmus

Canım simit baya kaloriliyken Tosta gerek yok sanki. Kahvaltıyı yapmissindir artık dolma bari yeme bugünun geri kalanını hafif tut canim

Kuru domatesleri sıcak suda bekletiuorum canim. Tavada bol soğan kavurup üstüne suda bekleyen domatesleri süzüp atıyorum kekik pul biberle kavuruyorum 1 çay bardağı su döküp çekince altına kapatıyorum. Ben seviyorum
dün günüm eğitim yüzünden mahfolyu ya haklısınız .ben bugün yeme işini erken saatte bitireyim o halde
Güzel canım

suyum azdı evet. işte yeni başladım ya adapte olmaya çalışıyorum . haklısın valla .simitin o kadar kalorili olacağını düşünmemiştim içinde peynir vardı . yanında domates salatalık . bugün 3 te yeme işini bitiriyorum . akşamda spor yaparsam ekarte ederim inşallah
helal beee

Biraz kalabalik gorunuyor ama guzel sakincalo birsey yok gibi

Aman birakma canim bak yarin tart var, eve gececek misn orda mi kalacaksin, yarin ki tarti icin onemli

Bugn takimn imtihan gunu 😂 aman haa kizlar salmayin sakin, son pismanligin tadi yemeklerin tadindan daha buyuk unutmayin

Evet canim, ben de hic spor yapmazdm burda alistim 😊

Ya ben bir ara spor salonuna gitmistim sevmedim yuruyus bandini, ne bileyim bana hitap eden birsey degil ben alsam kesin evde bos durur😂 ama haklisn cocuklarla tempolu yuruyus imkansiz gibi birsey
kilo verdikten sonra yemesi daha keyifli :D

Back
X