• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel menü afiyet olsun canim

Allah kolaylık versin canım. Sık dişini verme canini derlerya dayan yarın tartidaki eksiği düşün😀😀

👏👏👏👏👏👏Baklavaya kocaman bir alkisss
Gozlemede neymiş bı hamurun içine biseyler koyuyorlar iyyy hiç güzel değil🤐🤐😏😀😀😀
:D muhtemelen bende ton balıklı salata gömeceğim :)

dün günüm eğitim yüzünden mahfolyu ya haklısınız .ben bugün yeme işini erken saatte bitireyim o halde

suyum azdı evet. işte yeni başladım ya adapte olmaya çalışıyorum . haklısın valla .simitin o kadar kalorili olacağını düşünmemiştim içinde peynir vardı . yanında domates salatalık . bugün 3 te yeme işini bitiriyorum . akşamda spor yaparsam ekarte ederim inşallah

helal beee
:KK68:

Öğle yemeği 12:30

Yarım kase bamya çorbası

3 yk dana kavurma

4 yk bulgur pilavı

1 kase salata

Akşam yemeği 17:45

Orta parmak büyüklüğünde ızgara bonfile

1 yk sütlü ıspanak kavurma

Yarım közlenmiş domates, 1 közlenmiş biber

3-4 kaşık domates salatası

1 yk süzme yoğurt

2 dilim yeşil elma, 1 küçük dilim ananas, 2 çilek

Su : 2,5 litre

Afiyet olsun canım dışarda yemeği çok abartmadan atlatmışsın
Kız dün gece belli oldu sabah iş için düzceye geldim. Burada da misafir etmeye çalışıyorlar. :KK43: Allah yardımcım olsun
Aman canım dikkat tartı öncesi gün malum
dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış :KK70: normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün :KK70:
Valla helal sana hiç fire vermiyorsun maşallah 🧿

Sağol canım 🤩 insAllah 🤗

Bende sekteye uğramazsam süper bı eksi olmayacak ama eksi görücem bklm

Yaaa bunu hep diyorum cidden alınınca kullanılmıyor mu bu bant bende istiyorum yürüyüş açık havada yapmayı da çok istiyorum ama olmuyor iki çocukla tempolu havalarda düzelmedi niyetlenemiyom bant olsa yürürüm evde gibi düşünüyorum
Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor

dün akşam kardeşimin arkadaşı geldi kalmaya. gelirken baklava almış :KK70: normalde dayanamam ama ağzıma sürmedim. halam da bugün gözleme yapacakmış Allah'ım sınanma günüm galiba bugün :KK70:
Valla kotu bir gun seni bekliyo dayanip yemessen yarin guzel bir eksiyle baslarsin
aaa bunu hep diyorum cidden alınınca kullanılmıyor mu bu bant bende istiyorum yürüyüş açık havada yapmayı da çok istiyorum ama olmuyor iki çocukla tempolu havalarda düzelmedi niyetlenemiyom bant olsa yürürüm evde gibi düşünüyorum
Bn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi

Ben bantta yürümeyi sevmiyorum canım böyle araba tutuyor gibi oluyorum başım dönüyor hiç sevemedim ama kullananlar var bizimkini babam kullanıyor
Aslinda en iisi disarda yurumek ama cocukla disari cikamiyom diye herzaman allistim isede yaradi gecen yil 7 kilo vermistim yuruyerek

Spor bagimlilik yapiyo biliyosunki spor yapinca kendin icin ii bisi yaptin huzurlu ve rahat oluyorum
Simdi cocuk uyudu ip saatim geldi beynim ip atla diyo vicudum dinlen diyo ne yapsam bilemedim
İp atlamak için ısınmak gerekiyor mu bazen içimden atlamak geliyor ama sırf ısınma hareketlerine üşendiğim için atlamıyorum😂

Afiyet olsun canım dışarda yemeği çok abartmadan atlatmışsın

Aman canım dikkat tartı öncesi gün malum

Valla helal sana hiç fire vermiyorsun maşallah 🧿
bende kendime şaşırıyorum canım inşallaj güzel bir rakam görürüm yarın 3 gündür tartılmadım hiç hatta yukarı çıktım halamlara baktım gözlemeyi yapıyorlar. içini hazırlamışlar ıspanak pırasa lorlu hopp 2-3 kaşık bir tabağa koydum baktım diğer yandan ıspanağın kökünden salata yapmışlar ondan aldım. dedim ikisini karıştırırm içine de domates soğan doğrar ton balığı ile güzel bir salata yaparım :) kardeşimle babama indirdim aşağı gözleme :)

Valla kotu bir gun seni bekliyo dayanip yemessen yarin guzel bir eksiyle baslarsin

Bn kullananlardanim aldim alali duzenli yuruyus yapiyorum gecen sene ramazan ayinda biraktim iki ay kullanmadim ama sonra geri basladim simdi dahada bir kiymete bindi
yok yemedim canım içlerinden aşırdım salataya koyarım diye :D

Menün harikaaa. yeterli dengeli az kalorili . Afiyetler olsun

menün çok güzel . hiç ekmek vs yok sanırım . afiyetler olsun

merhebaa canım . yorumunu görünce bende alıntı yapmak istedim . Sağlıklımı bilemedim demişsin ya ; hayatımda en sağlıklı hissettiğim dönem Su Orucu yaptığım dönemdi . Zihnim açıktı algılarım yüksekti .Uykularım doyurucu ve düzenliydi. Cildim yenilendi, dişlerim beyazladı. 10 günlük su orucunun bana yaptığı değişim inasnılmazdı.

O günden sonra az yemek bile her zaman çok yemek gibi geliyor.

insan yemek yemenin vücuttakietkilerini görünce inanamıyor
Ya emzırmıyo olsam kesın yapardım ben de, cok sevındım senın adına💗

Kızlar bugun gune cok iradelı hırslı başladım, cunku kızım hazıran başında dogdu ve kendı aramızda dogumgunu dusunuyorum, ve artık tum vucut foto verebılmek istiyorum😁 belden yukaru yukarı nereye kadar. Hedef tarıhım hazıranın ilk haftası. Şuan 72 yim, ozamama hedefım en az8 kilo vermek😍

😄😄😄😄
Son dolmanin saati çok geç canim. Hafif birşeyler tercih etseymissin dah iyi olurmus

Canım simit baya kaloriliyken Tosta gerek yok sanki. Kahvaltıyı yapmissindir artık dolma bari yeme bugünun geri kalanını hafif tut canim

Kuru domatesleri sıcak suda bekletiuorum canim. Tavada bol soğan kavurup üstüne suda bekleyen domatesleri süzüp atıyorum kekik pul biberle kavuruyorum 1 çay bardağı su döküp çekince altına kapatıyorum. Ben seviyorum
Bence de çok güzele benziyor, bol pul biber nane ve kekikle süper olur, ben çiğ domatesi de yapardım eskiden, süperrr oluyor 👋
kızlar yaa reg oldum şimdi :KK43:
aslında bugün olmama sevindim, yoksa ramazanda orucumu yiyecektim ama tartıdan hemen önce olmasaydı keşke :KK43:
Darısı başımaaaa, bugğn eczaneden ilaç aldım bakalım hayırlısı.
Öğle yemeği 12:30

Yarım kase bamya çorbası

3 yk dana kavurma

4 yk bulgur pilavı

1 kase salata

Akşam yemeği 17:45

Orta parmak büyüklüğünde ızgara bonfile

1 yk sütlü ıspanak kavurma

Yarım közlenmiş domates, 1 közlenmiş biber

3-4 kaşık domates salatası

1 yk süzme yoğurt

2 dilim yeşil elma, 1 küçük dilim ananas, 2 çilek

Su : 2,5 litre
Afiyetler olsun eküriiimmm
Helal olsun adaşıma beeeee🧿👋

Back
X